Κάί μαζί στην συσκευασία 5 τρυπάνια multiconstrunction αξίας 15 ευρώ!!Καλησπέρα και καλή χρόνια. Πέρσι τον Ιούνιο είχαν τα praktiker το μπλε bosch το 600αρι ρεύματος στα 69 euro. Το πήρα και ξένοιασα. Τώρα νομίζω το έχουν τα e shop στα 75. Καλύπτει το 99% των οικιακών μερεμετιων για μια 20ετια (και βάλε). Αν θέλεις να δώσεις λίγα παραπάνω, παρτο με κλειστά μάτια. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι μπορεί (λόγω ευχρηστίας) να σου ανοίξει την όρεξη για κάτι παραπάνω από τα περιστασιακά οικιακά μερεμέτια.
Nothing wrong with that, καιρος ηταν να αποκτησει η SKIL μια θεση που της αξιζει στην αγορα.
Η Bosch την ειχε υποβαθμισει αδικαιολογητα, για καποιο λογο.
Η skil ηταν μια πρωτοπορος εταιρεια εργαλειων την οποια εξαγορασε πλεον η Bosch.
Προσωπικα θα προτιμουσα το skil μεταξυ των δυο παρομοιων εργαλειων που εβαλες.
Προσωπικά έχοντας το μικρό κρουστικό της Skill των 500watt (αγορασμένο πριν ένα χρόνο)μπορώ να πω πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος!
Είναι ψεύτικο και αναποτελεσματικό.
Δεν αναζητουμε την απολυτη ποιοτητα φιλε μου σε κανενα απ τα παραπανω, ποσο δε μαλλον οταν αυτα κοστιζουν μαξιμουμ 40 ευρω. Το ερωτημα ειναι τι καλυτερο μπορεις ν αγορασεις μ αυτα τα χρηματα για τις συγκεκριμενες αναγκες κι αν καποιος εχει αποψη θετικη ή αρνητικη, ή εστω καποια προτιμηση για τα συγκεκριμενα ή αλλα δραπανα βαση της εμπειριας του. Τοσο απλο.
Nothing wrong with that, καιρος ηταν να αποκτησει η SKIL μια θεση που της αξιζει στην αγορα.
Η Bosch την ειχε υποβαθμισει αδικαιολογητα, για καποιο λογο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.