Πουλα τα καναρινι σου Μπαμπηηηηηηηηηηηηηη.
Τέτοια να μου λές ν´ανοίγει η καρδιά μου... :argue:
Τελικά αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα που κρατάνε τις στροφές σταθερές βοηθάνε ή στα ζόρια σου σπάνε τα νεύρα;
Δεν θα το χαρεις ομως αν δεν κανεις μεγαλες κατασκευες γιατι ειναι αρκετα βαρυ. Αυτο που εχεις δηλαδη αν δεν σκοπευεις να κανεις πολλα μετρα κοπη ειναι αρκετο πιστευω.
Αυτό σκέφτομαι...
Μάλιστα αποφάσισα να μη χαραμίσω το Dewalt στον πάγκο αλλά να αγοράσω ένα φτηνό και δυνατό με τσόκ 1/2.
Αν μάλιστα έχει και ρυθμιζόμενη ταχύτητα θα ήταν άψογο.
Το ξέρω αυτο Κυριάκο. Δεν ειναι το ίδιο με το βυθιζόμενο. Τα στελέχη των κοπτικων εχουν συγκεκριμένο ελάχιστο μήκος σύσφιξης.
Μηπως δεν καταλαβαίνω τι εννοούμε σταθερό ;
Χωρίς καμία ρύθμιση, πανω-κατω (βάθος κοπής) ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Οχι δεν ισχυει αυτο. Τα σταθερης βασης απλα δεν κανουν βυθιση την ωρα που δουλευεις. Αν σταματησεις το μοτερ μπορεις να ανεβοκατεβασεις το εργαλειο με απολυτη ακριβεια.
Σερνει το μοτερ μεσα στην βαση και ετσι ρυθμιζεται. Στα παλια μοντελα επαιρναν μονο το μοτερ και το εβαζαν στα λεγομενα Lifters για να ανεβοκατεβαζουν κατω απο το τραπεζι.
Στο δικο μου π.χ. το σωμα μπαινει και κλειδωνει σε 3 θεσεις χωρις να πεφτει αλλα και χωρις να σφιγγει, γιατι εχει δευερο διακοπτη για το σφιξιμο. Οταν θελω να ανεβασω το κοπτικο απλα ανοιγω τον σφικτιρα και γυριζω την ροδελα απο κατω (ή με το αλεν απο πανω) και το κοπτικο ανεβαινει αφου ανεβαινει ολη η βαση μεσα στο αλουμινενιο σωμα. Εχει ακριβια 1/10 του χιλιοστου αφου καθε περιστορφη του knob ειναι 1.5mm. Mετα κλεινω το κλιπ και ξεκιναω.
View attachment 134983
Το λαθος ειναι να παλευεις να ανεβοκατεβασεις ρουτερ βυθιζομενο κατω απο το τραπεζι, τα ελατηρια δεν επιτρεπουν να το βαλεις εκει που θελεις, ειναι πολυ δυνατα.
Στα dewalt περιστρεφεται το σωμα σαν βιδα. Οχι και το καλυτερο αλλα ετσι ρυθμιζει. Δεν λυνεις και δενεις το εργαλειο μεσα εξω.
View attachment 134987
Ισα ισα που ειναι καλυτερο καθως επιτρεπει μικρο ρυθμιση.
Γιαννη ψαξε το λιγο παραπανω και θα καταλαβεις πως ειναι λαθος αυτο που γραφεις.
Και βαθμονομημενη κλιμακα εχει που μηδενιζει ανα πασα στιγμη εκει που θελεις, και επιτρεπει μικρορθμιση ανα οσο θελεις και το καλωδιο δεν περιστρεφεται.
https://www.youtube.com/watch?v=EFDiGkE_Gik
Οτι ωρα θελεις ερχεσαι και το δοκιμαζεις απο κοντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.