Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Re: Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχ

Μια φορα παντως δεν εχει σχεση με αυτα που κυκλοφορουσαν και κυκλοφορουν στην αμερικη. Ουτε βασεις απο μαγνησιο, ουτε wormdrive, ουτε diablo δισκους, ουτε καν το ιδιο ποιοτητας πλαστικο. Τα skil που επιασα στο parktiker ειχαν κακιστη ποιοτητα. Και δεν ξερω αν σε αυτο εφταιγε η μαμα Bosch για την διαφορα των προιοντων στις δυο αγορες.
SPT67WMB-01_Front_D%20r144321v795.png

τον προηγουμενο αυργουστο
http://toolguyd.com/bosch-sells-skil-brand-to-chervon/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απ

τον προηγουμενο αυργουστο
http://toolguyd.com/bosch-sells-skil-brand-to-chervon/
το γνωρίζω .αυτο ισως ευνοήσει τα skil εκτός Αμερικής . Τα skil στη απέναντι πλευρά του ατλαντικού που δεν είχαν την κατώτερη ποιότητα των μαύρων ευρωπαϊκών Είχαν το παραδοσιακό τους κόκκινο χρωμα και δισκοπρίονα worm drive που ποτε δεν ήρθαν Ευρώπη εδω και χρονια . Μην πω για το ρουτερ 1/2 που εχουν εκεί σε τιμη χώμα.

Re: Aγορά δραπανοκατσάβιδου

Καλησπέρα σε όλους!
Πρόκειται να μετακομίσω σύντομα κ σκέφτομαι να αγοράσω ένα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας για το ξεστήσιμο-στήσιμο επίπλων. Νομίζω ότι θα μου φανεί χρήσιμο.
Από λεφτά μπορώ να διαθέσω γύρω στα 100 ευρώ (max 120 ευρώ).
Παρακαλώ τις γνώμες σας!

Tελικά οι συνάδελφοι από τη δουλειά θα μου πάρουν σα δώρο αυτό :http://www.skroutz.gr/s/7560242/Bosch-GSR-10-8-2-LI-10-8v-2x1-5Ah-Professional-0615990GA9.html
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Πολυ καλη επιλογη και πληρεστατο σετ με αριστο δραπανοκατσαβιδακι, μυτες,τρυπανια και 2 μπαταριες!

Για το μελλον αν χρειαστει, η bosch εχει μια πολυ καλη και αρκετα πληρη συλλογη απο 10βολτα.

Δωρο συναδελφων? ...Μηπως κατα τυχη παντρευεσαι συντομα? :))

Λίγη προσοχή μόνο στο συγκεκριμένο σετ, οι μπαταρίες 1.5Ah έχουν σταματήσει να παράγονται αρκετό καιρό απ'ότι ξέρω, αν έχουν μείνει πολύ καιρό στα ράφια ίσως έχει πέσει η χωρητικότητα τους.

Τα selfcut είναι όντως τα καλύτερα και γρηγορότερα τρυπάνια φτερού....αρκεί να μην σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η τελειότητα στο άνοιγμα της τρύπας...

Aμα το πας προσεκτικα προς στο τελειωμα της τρυπας, στην εξοδο, δεν εχει καμμια διαφορα απο τα απλα.
Η καθαροτητα της διατρησης γενικοτερα ειναι καλυτερη απο τα κοινα κατα τη γνωμη μου.
Για την ταχυτητα διατρησης δεν το συζηταμε.

Με ένα ρετάλι πιασμένο κάτω από αυτό που τρυπάμε, λύνεται και το θέμα της καθαρότητας στο τελείωμα της τρύπας.

Δεν ειναι παντα εφικτο, ουτε και συνεπαγεται κατι πολυ καλυτερο αν το ρεταλι δεν εχει τελεια προσφυση με το ξυλο.
Τις προαλλες πx, εκανα τρυπες σε παγκο εργασιας για τα bench dogs, εκει απλα δεν εμπαινε ρεταλι.

Σας ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις σας,επιδει δεν ξερω ποια μεγέθη ειναι τα πιο all around δηλ μπορει να χρειαστώ κάποια στιγμή γιαυτο ρώτησα τι σετ να παρω γιατι και τα 2 σετ που φενονται ίδια δεν ειναι και έχουν άλλο κωδικό το ενα ειναι 13 / 16 / 19 / 20 / 22 / 25 και το άλλο ειναι 14 / 16 / 18 / 20 / 22 / 24 και βγαίνει και ενα ακόμη με την επέκταση με περίπου 5 ευρω παραπάνω 16.0 / 18.0 / 20.0 / 22.0 / 25.0 / 32

Παυλο καταρχην χρονια πολλα!!!

Οσο για το εργαλειο αν το θελεις για το αμαξι καλο θα ηταν να ηταν διπλης ενεργειας δλδ εκκεντρος και περιστροφικος μαζι.
Αυτο για να μην ειναι "επιθετικος" στο χρωμα και ειδικα σε ακμες και γωνιες στο αμαξι οπου το βερνικι ειναι ευαισθητο.

Παυλο καταρχην χρονια πολλα!!!

Οσο για το εργαλειο αν το θελεις για το αμαξι καλο θα ηταν να ηταν διπλης ενεργειας δλδ εκκεντρος και περιστροφικος μαζι.
Αυτο για να μην ειναι "επιθετικος" στο χρωμα και ειδικα σε ακμες και γωνιες στο αμαξι οπου το βερνικι ειναι ευαισθητο.
Σ ευχαριστώ. Αυτός που μου λες κάνει για τρίψιμο σε ξύλα ή μόνο για το αμάξι κάνουν; και αν έχεις να μου προτείνεις κάποιον.

Καλησπέρα.
Βαρέθηκα να κόβω τα ξύλα με το πριόνι χειρός και οδηγούς. Από την άλλη, για τις 2-3 κατασκευές που κάνω τον χρόνο δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον χόρο και το κόστος που στοιχίζει ένα παγκοπρίονο.
Είμαι σε καλό δρόμο να κοιτάξω για ένα δισκοπρίονο και την κατασκευή ενός οδηγού σαν και αυτόν?
https://www.youtube.com/watch?annot...&feature=iv&src_vid=JN2ynUdyPS8&v=CStLQkg3GLQ

Σ ευχαριστώ. Αυτός που μου λες κάνει για τρίψιμο σε ξύλα ή μόνο για το αμάξι κάνουν; και αν έχεις να μου προτείνεις κάποιον.

Ελα Παυλο!
Χιλια συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση!
Τσεκαρε στο cleanyourcar.co.uk φιλε!
Εγω πηρα τον vertool DAS 210 Pro και ειναι εργαλειο.
Ειναι αντιγραφο του Rupes Bigfoot.
21e-pe.jpg