Τα Ryobi είναι καλά εργαλεία. Της κλάσης των B&D προσεγμένα και επειδή έχω ανοίξει μερικά τρίβεια και έναν ταινιολειαντηρα φίλου έχω να πω πως είναι πολύ αξιόλογα.
Κώστα με λένε.
Το Ryobi το έβαλα στο μάτι και σχεδόν με έχεις πείσει αλλά επειδή από αγορές από εξωτερικό έτυχε και παιδευτικα πριν λίγους μηνες με ελαττωματικό προϊόν γιαυτό κολλάω.Αν το προλάβω μέχρι να αποφασίσω (απόψε εννοω) θα το πάρω.Μεταφορικά δεν είδα γιατί αν βγαίνει 100 όλα μαζί το παίρνω και από εδώ έστω παραγγελία μιας και διαθέσιμο δεν είναι άμεσα.
Κριμα.
Πάντως ο ταινιολειαντηρας πρέπει να είναι ποιοτικό εργαλείο καθώς τρώει πολύ ζόρι.
Οι ρυθμιζόμενες στροφές είναι μεγάλο ατού και να θυμάσαι προσοχή στις σπίθες σε ακονισμα μεταλλικών αντικειμένων που δεν ενδείκνυται.
Το Black and Decker KA86 να μην το κοιτάξω καθόλου?Έχει αρκετες καλές κριτικες και μερικές κακες στο αμαζον αλλά δεν βγάζεις άκρη έτσι.Γιατί άλλοι το κοιτάνε απλά χωρις καν να το εχουνε βαλει στην πριζα και βάζουνε 5 αστέρια και αλλοι ανεβαίνουν ολόκληροι επάνω στα εργαλεία,τα πιεζουν λες και ειναι απο μαντεμι και μετά σου λένε χαλασε δεν ήταν καλό.Τι να πω?Αν δεν το έχει δοκιμάσει κανενας από εδώ δεν μπορώ να αποφασίσω σίγουρα.
Κώστα έχω τόν ταινειολειαντήρα B&D ΚΑ86,τόν έχω δουλέψει λίγο ερασιτεχνικά είναι η αλήθεια,αλλά παρατήρησα έχει δύναμη,δέν βγαίνει η ταινία,καί γενικά αξίζει τά λεφτά του,τό μόνο θέλει πατέντα γιά ανάποδα στόν πάγκο.
Στήν παρακάτω φωτό βγάζει παλιά λευκή λαδομπογιά πανεύκολα από μικρή τάβλα.
![]()
evoxslay13 περιμενε λιγο εαν το Lidl βγαλει παλι τον ταινιολειαντηρα, τον αγοραζεις και εαν δεν σου αρεσει τον επιστρεφεις και αγοραζεις κατι αλλο.
Ο δικος μου (Parkside) οχι μονο τριβει αλλά και σκαβει.
Θα σου ελεγα να δοκιμασεις τον parkside.
Οχι μονο δεν χανεις τιποτα λογω της εγγυησης, αλλα ισως και να κερδισεις τελικα ενα καλο, δυνατο, χρησιμο και φτηνο εργαλειο.
Δέχτηκα κι εγώ ΤΟ τηλεφώνημα από κωτσόβολο... άκυρο τελικά για το B&D της προσφοράς, μου κάναν την γνωστή αντιπρόταση (απερρίφθη..)
Βέβαια, από μέρους του κωτσόβολου είναι μεγάλο φάουλ, κι άμα το ψάξει κανείς μπορεί να βρει κάποιο δίκιο. Αλλά τρέχα γύρευε......
Τουλάχιστο παρέλαβε ο Κυριάκος, κάτι είναι και αυτό.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.