dimitris__
AVClub Addicted Member
Αντε πάλι με τη nova... Για ότι κακό γίνεται στα τηλεοπτικά η Nova φταίει. Έχει καταντήσει βαρετό.
Γιάννη, νομίζω ότι εκτίθεσαι μ' αυτά που παραθέτεις σαν επιχειρήματα - "λύσεις". Ας μη συνεχίσουμε το off-topic.
Εντύπωση μου κάνει πάντως ότι πολλοί προέβλεπαν το τέλος του κόσμου την 1η του Νοέμβρη. Θα έπρεπε να πάρουν όλοι DVB-T δέκτες αλλιώς χιόνια, δεν υπήρχε ενημέρωση του κόσμου κλπ.
Τελικά το κράτος για άλλη μια φορά προνόησε να μη μας αφήσει χωρίς τηλεόραση. Κάτι είναι κι αυτό. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα πιστεύω.
Για να εκτιθεται καποιος σημαινει οτι λεει ψεμματα η ανακριβειες.....Γιάννη, νομίζω ότι εκτίθεσαι μ' αυτά που παραθέτεις σαν επιχειρήματα - "λύσεις".
Δεν νοιωθω οτι εκτίθεμαι, αντιθετα νοιωθω οτι εκφραζω την πλειοψηφία οσων πιστευουν ακράδαντα και ειλικρινά οτι δεν υπαρχει συνδρομητική τηλεόραση στην ελλάδα, με την εννοια των πολλών "οπτιόν" σε αντίθεση με την συμβατική ληψη, οπου "οπτιόν (προεραιτικά αι επι πληρωμή) θα ειχαμεΓιάννη, νομίζω ότι εκτίθεσαι μ' αυτά που παραθέτεις σαν επιχειρήματα - "λύσεις". Ας μη συνεχίσουμε το off-topic.
.
Δεν νοιωθω οτι εκτίθεμαι, αντιθετα νοιωθω οτι εκφραζω την πλειοψηφία οσων πιστευουν ακράδαντα και ειλικρινά οτι δεν υπαρχει συνδρομητική τηλεόραση στην ελλάδα, με την εννοια των πολλών "οπτιόν" σε αντίθεση με την συμβατική ληψη, οπου "οπτιόν (προεραιτικά αι επι πληρωμή) θα ειχαμε
-εικόνα υψηλής ευκρίνειας
-υπερπληθωρα επιλογων
-προγράμματα σε 16/9, τοσο αθλητικά οσο και ταινίες
-ντοκυμαντερ σε υψηλη ευκρίνεια
-οικονομική, και οχι το 1/10 του βασικου μισθου, συνδρομή.
Οποιος νομιζει οτι ζηταω πολλά, θα πρεπει να βλέπει το "ρετιρέ" και να ακουει "New kids on the block", γιατι οποιος θεωρει υπερβολικες τις απαιτήσεις μου, δεν ζει απλά στην προηγουμενη χιλιετία, αλλά στη αρχη της τελευταίας δεκαετίας της....:argue:
Οι συχνοτητες 26 και 56 στη Θεσσαλονίκη δειχνουν τα plus εδω και πολλούς μήνες.-Ο χορτιάτης και το Πήλιο αναμεταδίδουν τα cine+ κλπ. σε 2 πλέον συχνότητες από τις 30/10/08 και 31/10/08 αντίστοιχα.
Και αντί να ψάχνεται ο κόσμος με τους δέκτες, δεν είναι πιο λογικό και εύκολο να αφαιρεθεί η ένδειξη κωδικοποίησης από την ερτ μετά την αποκωδικοποίηση από τον δορυφόρο; Δε νομίζω να είναι κάτι δύσκολο.Το ότι κάποιοι δέκτες δείχνουν "κωδικοποιημένο κανάλι" οφείλεται σε ιλίθιο software, που δεν βλέπει πως τα ecm που λαμβάνει είναι clear....
Για την ακρίβεια, ο δέκτης βλέπει στον πίνακα CAT πως είναι κωδικοποιημένο το πρόγραμμα, αλλά δεν κάνει τον κόπο να πάει στο ecm PID και να δει πωε η υπηρεσία είναι clear.
Είναι γνωστό bug πολλών δορ. δεκτών.
Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς τελικά έδειχναν εικόνα, βάζοντας τους μέσα ένα οποιοδήποτε cam.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να κάνει η ΕΡΤ κάτι για αυτό, (το stream είναι 100% DVB compliant).
Μάλλον πρέπει να απευθυνθείτε στον κατασκευαστή....
Οι συχνοτητες 26 και 56 στη Θεσσαλονίκη δειχνουν τα plus εδω και πολλούς μήνες.
Και αντί να ψάχνεται ο κόσμος με τους δέκτες, δεν είναι πιο λογικό και εύκολο να αφαιρεθεί η ένδειξη κωδικοποίησης από την ερτ μετά την αποκωδικοποίηση από τον δορυφόρο; Δε νομίζω να είναι κάτι δύσκολο.
Αμα είναι μόνο του στον πομπό...έχει περίσσευμα! Θα μπορούσαν και με περισσότερο....Στη Pioneer 4280xd δεν δίχνει τα ψηφιακά απο τη συχνότητα 56, αυτά που λαμβάνονται απο το δορυφόρο. Τα ψηφιακά μέσω οπτικής ίνας , απο τη συχνότητα 26 τα βλέπω. Σε εξωτερικό dvb δέκτη που έχω τα βλέπω όλα.
Πληροφοριακά για το 4Ε κανάλι, εκπέμπει 720Χ576 με bitrate απο 5.000 - 5.800!!!!
Οι συχνοτητες 26 και 56 στη Θεσσαλονίκη δειχνουν τα plus εδω και πολλούς μήνες.
Και αντί να ψάχνεται ο κόσμος με τους δέκτες, δεν είναι πιο λογικό και εύκολο να αφαιρεθεί η ένδειξη κωδικοποίησης από την ερτ μετά την αποκωδικοποίηση από τον δορυφόρο; Δε νομίζω να είναι κάτι δύσκολο.
Εντελώς πληροφοριακά από διάφορες πηγές:
Το ότι κάποιοι δέκτες δείχνουν "κωδικοποιημένο κανάλι" οφείλεται σε ιλίθιο software, που δεν βλέπει πως τα ecm που λαμβάνει είναι clear....
Για την ακρίβεια, ο δέκτης βλέπει στον πίνακα CAT πως είναι κωδικοποιημένο το πρόγραμμα, αλλά δεν κάνει τον κόπο να πάει στο ecm PID και να δει πωε η υπηρεσία είναι clear.
Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς τελικά έδειχναν εικόνα, βάζοντας τους μέσα ένα οποιοδήποτε cam.
Γιάννη, το policical correct της υλοποιησης μιας συκευη η οποια ειναι σχεδιασμένη με κάποιο στανταρ απαιτει , οταν στο CAT φαινεται το Flag $, να την θεωρει κωδικοποιημένη.
και γιατι δεν μεταδίδουν το CAT καθαρο, να κρυπτοποιησουν τα ιδια τα TS και να πατσάροτυν τους Tandberg ωστε να ξερουν τι να ανιξουν????
ή μηπως θα μεινει ετσι και θα γεμισουν τα σερβις συσκευες προς "αναβάθμιση" ???????
Το ότι κάποιοι δέκτες δείχνουν "κωδικοποιημένο κανάλι" οφείλεται σε ιλίθιο software, που δεν βλέπει πως τα ecm που λαμβάνει είναι clear....
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν πάντως, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί η ποιότητα των "τριών" πιλοτικών της ΕΡΤ είναι τόσο κόπρινη (sic);
Και δεν φταίει το bitrate, το MPEG2 και οι κωδικοποιητές που χρησιμοποιούν εκεί δεν είναι δα και τόσο χάλια.
Μάλλον κάποιος τα έχει κάνει αληθινά ***** στις ρυθμίσεις του quantizer και του GOP structure...
Έχουμε κανέναν στο forum που να δουλεύει εκεί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.