Τελικά τι γίνεται 1η Νοεμβρίου?

Αν ήθελαν να έχουμε επίγεια HD κανάλια θα έπρεπε να έβαζαν 2 κανάλια σε κάθε δίαυλο. Δεν ξέρω αν θα γίνει στη συνέχεια σε κάποιο από τους διαύλους που δεν αναφέρονται στη λίστα.

1 θα έπρεπε να βάλουν και για αυτό δεν το κάνουν. :p Εκτός και αν μιλάς για λιγότερο από 720p.

κι όμως κατα την γνώμη μου δεν θα επρεπε να πωλουνται δεκτες χωρις ψηφιακή επίγεια απο το 2003.
Υπερβολές. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα ζούσαν μέχρι την εποχή που θα έχουμε διψήφιο αριθμό ψηφιακών καναλιών. :p

κι όμως κατα την γνώμη μου δεν θα επρεπε να πωλουνται δεκτες χωρις ψηφιακή επίγεια απο το 2003.

και δεν θα έπαιζε τίποτα. Εγώ πήρα την sony26s2010 πριν 2 χρόνια για την κρεβατοκάμαρα και το EPG της δεν είναι συμβατό με αυτό της ΕΡΤ.

δλδ το EPG που δεν δουλευει φταιει και θα πάς να αγοράσεις...ανεξάρτητο αποκωδικοποιητή να τον βάλεις πάνω στην τηλεόραση?

Σου χρειάζεται τετοιος αυριο για να μην μεινεις χωρις τηλεόραση?

(μην με παρεξηγήσεις, σε παρακαλω)

στην τελική ...ειχες και στο χωριό σου EPG???????? :ADFADF1:

πάντως τηλεόραση είχες, και σκοπός ειναι να συνεχίσεις να έχεις.-bye-
Σε 7 χρόνια απο σήμερα θα απαγορευεται η εισαγωγή τηλεορασεων με επίγειο μονο αναλογικό δέκτη (χωρις DVB-T) αν αυτες στην καταχώρηση - βιτρίνα δεν χαρακτηρίζονται σαν μονιτορ....

Δεν είπα ότι θα αλλάξω τηλεόραση επειδή δεν παίζει το EPG. Απλά είπα ότι αν είχες πάρει tv από το 2003 δεν θα έπαιζε ούτε τα ψηφιακά κανάλια, γιατί αλλάζουν τα πρότυπα συνεχώς.
Όσο για τα χωριά μας που δεν είχαν τίποτα, θα πρέπει με αυτό το σκεπτικό να λέμε ευχαριστώ που στον τομέα της τηλεόρασης είμαστε 200 χρόνια πίσω σε σχέση με τις άλλες χώρες.

φιλικά
κ.μ.

Το DVB-T ειναι πρότυπο.

Σκοπός στα πρότυπα ειναι να φτάσουν σε σημειο που η μαζική παραγωγή συσκευών να μειωνει το R&D κόστος.

γι αυτό αναφέρομαι στην ενσωμάτωση DVB-T

η εκπομπή DVB-T2 σε mpeg-4 δεν εχει οριστικοποιηθει ακόμα ως πρότυπο, ποσο μάλλον να καταλήξει σα ρόλος στην ψηφιακή τηλεόραση.

η ψηφιακή επίγεια τλεόραση δοκιμάζεται εδω και 8 χρόνια στην ελλάδα απο τα ΤΕΙ κρήτης.

αν δοκιμαστει 3 τόσα χρόνια και τα dvb-T2 απο τους ξένους θα μεινουμε 10 χρόνια ακόμα χωρίς ψηφιακή?

Το Βήμα της Κυριακής γράφει, χθές, ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει τη 1 η Νοεμβρίου τίποτα, διότι δεν είναι έτοιμοι. Υπάρχει επίσης πρόβλημα με τις συχνότητες στην Αίγινα και ότι άν το γυρίσουν κατ ´ ευθείαν στη ψηφιακή, όλα τα Νότια προάστια δεν θα βλέπουν τηλεόραση άν δεν έχουν ψηφιακό δέκτη!

Απ´ την άλλη μαθαίνω, εδώ πάνω Θεσσαλονίκη, ότι ξεκινάνε τα κρατικά όχι 1η Νοεμβρίου αλλά Σάββατο 25 Οκτωβρίου!

Θα δούμε παρέλαση DVB T? :a0210:

Εγώ πολύ φοβάμαι ότι ούτε το 2012 θα έχουμε ψηφιακή τηλεόραση, παρότι τότε υποτίθεται ότι θα πρέπει να διακοπούν πλήρως όλες οι αναλογικές εκπομπές. Φυσικά θα παρακαλάμε την ΕΕ για παράταση, θα φάμε πρόστιμα κλπ... Αλλά σιγά τα αυγά. Σε τόσα άλλα πράγματα δεν κάναμε ακριβώς τα ίδια; Μέχρι τώρα έχουμε πληρώσει πρόστιμα και πρόστιμα. Μήπως θα τα πληρώσουν οι πολιτικοί και οι καναλάρχες από τη τσέπη τους;

Οι μέρες πλησιάζουν και στα αναλογικά, εδώ στη Θεσσαλονίκη, έχουμε μια μεγάλη έκπληξη, στα αναλογικά!

Η Βεργίνα TV εκπέμπει σε 16:9, αναμορφικό , στύλ Σκάι!!! Απίστευτο! Και παίζει δε όλη μέρα κινούμενα σχέδια....