Τελικος σε κιτ???

ωραια ωραια..αμα τον ακουσεις ομως κ κελαηδησει θα μας πεις μετα αν αξιζε η οχι!χε χε χε..ααααλλο συναισθημα! :award:

Η πλατη ειναι αλουμινιο οχι inox..αα προσεξε εκει που περνας το καλωδιο ρευματος, να μη το κοψει η κοφτερη λαμαρινα.Με μια λιμιτσα γλυκανε την τρυπα λιγο ε. και καλο θα ταν να περνες και μια ασφαλειοθηκη για σασι, ετσι να σαι σιγουρος..

Last edited:
Χα χα χα χα... ελπιζω να μην παιδευομαι τζαμπα...

Τι εννοεις ασφαλειοθηκη???? Για δωσε λεπτομερειες...

Last edited:
ελα βρε συ, ασφαλειοθηκη , δηλαδη να μπει σε σειρα μια ασφαλειουλα με την παροχη, για τον φοβο των Ιουδαιων..Κατι τετοιο πχ
thumb_prodlist.php

http://www.alifragis.com.gr/ και γραψε στην αναζητηση ασφαλειοθηκη..

τι πλακα κανω ρε??? μη μου πεις δε θα βαζες διακοπτη!!! ..
αντε να μη βαλεις κ κανα ενδικτηκο?να βλεπεις οτι ειναι αναμενος μανα μου!!
τιποτα αλλο δε θες...

στακα 5 λεπτακια γιατι βλεπω γιουρο-βιζιον και τροω μια αστακομακαροναδα σπεσιαλ φτιαγμενη με τα χερακια μου!!μμμ..

λοιπον..Ανετα μπορεις να βαλεις led...λογικα θα χρειαστεις περιπου μια αντισταση 1.2ΚΩ/1watt σε σειρα με το led..
Υπαρχουν και ενδεικτικα που παιρνουν κατευθειαν 220v και ειναι αρκετα βολικα.
Διακοπτη διαλεξε οτι σ αρεσει φιλε. αρκει φυσικα να ναι 220v και τουλαχιστον 6Α.
Εδω θα βρεις παααρα πολους
http://www.markidis.gr/index.php?cPath=31_487_107
παρε ενα τηλ κ ζητα διακοπτη 220v/10A 2 η 4 επαφων.ο 2 επαφων κοβει μονο την φαση ενω ο 4 επαφων κοβει κ τον ουδετερο. Εγω παντου βαζω 4 επαφων.

(τα τυχερα να ζεις σε νησι ε..μπαρμπας ψαρας επιασε χθες 4 αστακους.Μου δωσε τον μικρο, 500γραμμαρια. Για 2 ατομα ΤΖΙΤΖΙ!!)

Last edited:
Tι να κανω ρε φιλαρακι...Ας οψεται η γυναικα μου που φαγωθηκε...Αμα εισαι παντρεμενος θα με καταλαβεις!..
ΑΝτε καλο βραδυ! ηπια 3-4 diy κρασακια, φτιαχτηκα,και παω για ξαπλα!

Αντε να το ξαναφερω αλλη μια φορα, γιατι μετα απο ενα πολυ αγριο εικοσαημερο στη δουλεια δεν ειχα κανει τιποτα απολυτως.

Και το βασικο ερωτημα ειναι οι συνδεσεις ρευματος.

Εχουμε και λεμε λοιπον, θα σας πω τι σκοπευω να κανω κι εσεις παρακαλω πειτε μου αν ειναι σωστο η αν παω να κανω καμμια πατατα και τα καψω...:flipout:

Πηρα και διακοπτη (φωτιζομενο παρακαλω) αλλα και ασφαλειοθηκη. Το καλωδιο του ρευματος λοιπον μπαινει στο κουτι και συνδεεται σε μια κλεμα. Απο κει ο ουδετερος παει κατευθειαν στο Ν του τροφοδοτικου, ενω η φαση παει πρωτα στη ασφαλειοθηκη (μπαινει απο την μακρια επαφη και βγαινει απο την πλαινη?). Μετα παει στο διακοπτη ο οποιος εχει 3 επαφες (δυο ασπρες και μια κιτρινη (για το φωτακι φανταζομαι) μπαινει η φαση στον πρωτο λευκο ακροδεκτη και βγαινει απο το δευτερο λευκο (μεσαιος) κι απο 'κει στο L του τροφοδοτικου. Τελος απο την τριτη (κιτρινη) επαφη του διακοπτη ενα καλωδιακι στο Ν του τροφοδοτικου (για το φωτακι?).

Σας ευχαριστω πολυ!

Αντε να το ξαναφερω αλλη μια φορα, γιατι μετα απο ενα πολυ αγριο εικοσαημερο στη δουλεια δεν ειχα κανει τιποτα απολυτως.

Και το βασικο ερωτημα ειναι οι συνδεσεις ρευματος.

Εχουμε και λεμε λοιπον, θα σας πω τι σκοπευω να κανω κι εσεις παρακαλω πειτε μου αν ειναι σωστο η αν παω να κανω καμμια πατατα και τα καψω...:flipout:

Πηρα και διακοπτη (φωτιζομενο παρακαλω) αλλα και ασφαλειοθηκη. Το καλωδιο του ρευματος λοιπον μπαινει στο κουτι και συνδεεται σε μια κλεμα. Απο κει ο ουδετερος παει κατευθειαν στο Ν του τροφοδοτικου, ενω η φαση παει πρωτα στη ασφαλειοθηκη (μπαινει απο την μακρια επαφη και βγαινει απο την πλαινη?). Μετα παει στο διακοπτη ο οποιος εχει 3 επαφες (δυο ασπρες και μια κιτρινη (για το φωτακι φανταζομαι) μπαινει η φαση στον πρωτο λευκο ακροδεκτη και βγαινει απο το δευτερο λευκο (μεσαιος) κι απο 'κει στο L του τροφοδοτικου. Τελος απο την τριτη (κιτρινη) επαφη του διακοπτη ενα καλωδιακι στο Ν του τροφοδοτικου (για το φωτακι?).

Σας ευχαριστω πολυ!

Δεν μετρας καλυτερα το διακοπτη με ενα πολυμετρο αν εισαι σιγουρος;
Το φωτακι ειναι 220V;

Δεν μετρας καλυτερα το διακοπτη με ενα πολυμετρο αν εισαι σιγουρος;
Το φωτακι ειναι 220V;

Αν ειχα και πολυμετρο...... καλα θα 'τανε...:Banane0:

Εννοειται στην πριζα ακομα δε θα μπει, απλα θα 'θελα να ξερω αν η σκεψη για τις συνδεσεις ειναι σωστη?

Το φωτακι δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι????

Last edited:
Μηπως ειναι πολυ μικρος ο διακοπτης; Ποσο ειναι; 220v/3A? ...λογικα φιλε , κ ξαναλεω λογικα, η μεσαια επαφη ειναι φαση κ μια απτις 2 ειναι ουδετερος.. Δε γραφει τιποτα ο διακοπτης πανω; Μαλον μονο με πολυμετρο θα βγαλεις ακρη φιλε.