Τέλος εποχής

Status
Not open for further replies.
Κυριε Κογια βλεπω οτι συνεχιζετε στο ιδιο αγερωχο και προσβλητικο υφος.

Πολυ ωραια ανατροφη........συγχαρητηρια

Ρε συ, κοίτα λιγάκι το περιεχόμενο και άσε το περιτύλιγμα.
Καθένας γράφει όπως του αρέσει.
Δεν είμαστε παιδάκια, να μιλάμε για ανατροφή κλπ.

Το περιτυλιγμα ομως οσο παει και χαλαει απο καποιους.
Τοσο δυσκολο ειναι να μην γηπεδοποιουμε τα παντα ??

Εκτος και αμα δε μπορουμε και αυτος ειναι ο μονος τροπος εκφρασης μας που ομως δε το πιστευω.

Απάντηση: Re: Τέλος εποχής

Κυριε Κογια βλεπω οτι συνεχιζετε στο ιδιο αγερωχο και προσβλητικο υφος.

Πολυ ωραια ανατροφη........συγχαρητηρια

Όντως.

Από τότε που τον γνωρίζω μέχρι σήμερα διεπίστωσα μια μεγάλη αλλαγή στον χαρακτήρα του.

Κώστα, έχεις γίνει πολύ αντιτουριστικός τον τελευταίο καιρό.

Τι σου συμβαίνει?

Οι απόψεις σου μπορούν να είναι απόλυτα σεβαστές όταν εκφράζονται σωστά. Αλλά ο τρόπος επικοινωνίας που έχεις επιλέξει... χωλαίνει IMHO.

Και πέρα από όλα τα άλλα, το να επιτίθεσαι σε πρώην αρθογράφο περιοδικού στου οποίου το δυναμικό φημολογείται ότι πρόκειται να ενταχθείς είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τον ίδιο σου τον εαυτό...

IMHO...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος εποχής

Ακούτε ποιός μιλάει για εργαστήρια! Και για γερά αυτιά! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, και να ζητήσεις μια συγγνώμη. Τουλάχιστον αυτό.
κ Κόγια συνεχίζετε να προκαλείτε και να επιτίθεστε πραγμα που οπως σας συνεστησα παραπανω, απαγορευεται βασει κανονισμων.
Δεν θα υπαρξει αλλη προειδοποίηση.

Last edited:
Θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από το περιοδικό "Ήχος & Εικόνα". Η συνεργασία μας κρατάει από τον Ιανουάριο του 1994 και υπήρξε γόνιμη και καθοριστική. Ο κάποτε "Ήχος & Ηi-Fi" άλλαξε με τα χρόνια - και όχι μόνο τίτλο- με αποτέλεσμα να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι μας εδώ και λίγες ημέρες. Ήταν ένα "διαζύγιο" αναπόφευκτο και προδιαγεγραμμένο εδώ και καιρό, που απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθεί.
Ο δικός μου δρόμος θα εξακολουθήσει να βαδίζει στα ίδια μονοπάτια των ηχητικών αναζητήσεων και μάλιστα πιο απρόσκοπτα και με μεγαλύτερο κέφι και όρεξη. Το αν θα πάρει ξανά επαγγελματική μορφή και ποια, είναι κάτι που μελετώ και σχεδιάζω χωρίς φυσικά να βιάζομαι. Το σίγουρο είναι πως αισθάνομαι ότι ο χώρος του hi-fi στη χώρα μας χρήζει ριζικής ανανέωσης σε επίπεδο νοοτροπίας και δημοσιογραφικού σχεδιασμού, κάτι που ουδέποτε μου επετράπη να υλοποιήσω στο εν λόγω περιοδικό.
Καθώς τα τελευταία χρόνια κρατούσα σχεδόν αποκλειστικά την τηλεφωνική επικοινωνία με τους χομπίστες του ήχου στα γραφεία του περιοδικού, καλώ όσους θέλουν να συνεχίσουν την επικοινωνία αυτή να συμμετέχουν ενεργά στη hi-end του AVClub.

Είναι σημαντικό σε μια παρέα έστω και δικτυακή να μπορούμε να μοιραζόμαστε με τους "φίλους" και "γνωστούς" μας τα εύκολα, αλλά ακόμα περισσότερο τα δύσκολα.
Ο Πάρις μοιράστηκε μαζί μας έναν χωρισμό, δείξτε λίγο κατανόηση και μην μετατρέπεται το παρόν νήμα σε πεδίο μάχης.
Για να θυμίσω το θέμα παραθέτω το πρώτο μήνυμα

Πω πω πω πω ......τι υπερτευχος ειναι αυτο του Ιουλιου-Αυγουστου......ΦΟΒΕΡΟ!!! Αλλα για μια ακομα φορα με κρατανε σε αγωνια , δεν ειχαν την καινουργια ΥΠΕΡΣΥΣΚΕΥΗ : cd-MP3-PALMTOP-κινητο-σκουπα-μιξερ-DAC-καφετιερα-γαργαλιερα-LCD-Plasma-CRT-παγωτομηχανη-ξυπνητηρι...που τα εχει ΟΛΑ και συμφερει...!!! Ατιμουλιδες, μας κρατανε σε αγωνια για το επομενο , τωρα πια που "μπηκανε στα εργοστασια" ....TZOYM-ΠΑΠΑΤΖΟΥΜ-ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ !!! Παντως περα απ τα αστεια , μας βοηθαει στην αναπτυξη της παρατηρητικοτητας μας, κατι σαν τα τεστακια στα περιοδικα 'κουιζ"....Αν εσαι "γατος" ολο και καπου μπορει να ξετρυπωσεις και καμια σελιδα με αναφορα σε Hi-Fi audio....Αλλα ειπαμε , πρεπει να εισαι "γατος" ....Ανπομονω για το επομενο ΥΠΕΡΤΕΥΧΟΣ , θα εχει αραγε τη φουσκωτη κουκλιτσα που τοσο λαχταρω , αλλα περιμενω με ανυπομονησια το reviewγια να καταληξω ?

Δηλ εγω που στο τευχος που πηρα εχει κανα δυο φορες τα ιδια τεστ και πηδαει απο δω και απο κει στη σελιδοποιηση πρεπει να το κρατησω σαν συλλεκτικο ή και τα δικα σας ετσι ειναι οποτε το πεταω???

τι δουλειά εχει ο ΗΧΟΣ και τα περιοδικά του χώρου στο παρόν thread ?

Re: Απάντηση: Τέλος εποχής

... Ο Κόγιας μπορεί να έχει μια διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, αλλά παραμύθια δεν είπε ΠΟΤΕ, άσχετα αν με πολλά απ αυτά που ισχυρίζεται διαφωνώ.

Για παράδειγμα, ότι τα καλώδια ρεύματος δεν παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα για κάποιους μπορεί να είναι παραμύθια.

Αλλά στο Ελλαδιστάν ζούμε ως συνήθως σε δικό μας χρόνο.
Το 70-80 οι μηχανικοί μέτραγαν και αποφάσιζαν τι παίζει και τι όχι. Η γνώμη των πελατών περίτευε. Τους βόλευε έτσι, χωρίς καμμιά προσπάθεια να αναθεωρούν τον τρόπο και αυτά που μέτραγαν.
Το 90 οι πελάτες πέρασαν στην αντεπίθεση με τους μηχανικούς να υποχωρούν και αυτό έδωσε χώρο να γράφεται και να λέγεται ότι κατέβαινε στο κεφάλι πρώτο.
Εδώ και μια δεκαετία έχει υπογραφεί συνθήκη ειρήνης και οι μεν ακούνε με προσοχή και σεβασμό τους δε.
Αυτά αλλού, όχι εδώ. :(

Re: Απάντηση: Re: Τέλος εποχής

Όντως.

Από τότε που τον γνωρίζω μέχρι σήμερα διεπίστωσα μια μεγάλη αλλαγή στον χαρακτήρα του.

Κώστα, έχεις γίνει πολύ αντιτουριστικός τον τελευταίο καιρό.

Τι σου συμβαίνει?

Οι απόψεις σου μπορούν να είναι απόλυτα σεβαστές όταν εκφράζονται σωστά. Αλλά ο τρόπος επικοινωνίας που έχεις επιλέξει... χωλαίνει IMHO.

Και πέρα από όλα τα άλλα, το να επιτίθεσαι σε πρώην αρθογράφο περιοδικού στου οποίου το δυναμικό φημολογείται ότι πρόκειται να ενταχθείς είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τον ίδιο σου τον εαυτό...

IMHO...

Στέργιο, αυτή η «επίθεση» έχει συμβεί επανειλημμένως στο παρελθόν, και δεν εστιάζεται στον κ. Κωτσή. Αυτές οι «επιθέσεις» είχαν σκοπό να αποκαλύψουν τα κακώς κείμενα, έτσι όπως πολλοί από εσάς μνημονεύετε, αλλά κανένας δεν έκανε τον κόπο να πει κάποια πράγματα με το όνομά τους. Όποιος έχει όρεξη να διαβάσει, και νομίζει πως τα γραφόμενά μου έχουν κάποια βαρύτητα, ας το κάνει. Οι σχετικές «επιθέσεις» μου είναι δημοσιευμένες

εδώ,

εδώ,

εδώ

και εδώ.

Ίσως να μου διαφεύγει κάποια – με τόσες επιθέσεις, πια, πού να με αφήσει το αγέρωχο ύφος μου να κάνω λογαριασμό. Επί τούτου, λοιπόν, όταν τα γεγραμμένα του κ. Κωτσή έχουν επανειλημμένως συλληφθεί να είναι, απλώς, προς τα εκεί που φυσάει ο αέρας, δηλαδή αμαχητί υπέρ του marketing του κατασκευαστή, όταν η επιχειρηματολογία του είναι τόσο απροκάλυπτα προσβλητική για τη νοημοσύνη του αναγνώστη, όταν ο ίδιος κατηγορεί τον υποφαινόμενο για χρήση «όρων 15ετίας», υπαινισσόμενος μάλιστα ως μέντορά μου τον κ. Σταματάκο, για να τα λέμε στα ίσια και παληκαρίσια, όταν, λοιπόν, ο κ. Κωτσής τα κάνει όλα αυτά, και ξάφνου, άμα τη απελεύσει του από το περιοδικό στο οποίο εργαζόταν μέχρι εχθές, αναβαπτίζει εαυτόν και ξάφνου τον πιάνει ο πόνος για τις εργαστηριακές μετρήσεις και τα γερά αυτιά, όταν από κρινόμενος γίνεται τιμητής, όπως ανεφέρθη και παραπάνω, θα πρέπει να ντρέπεται, και να ζητήσει συγγνώμη από τα αναγνωστικό κοινό. Τόσο απλά.

Τώρα, όσον αφορά τη σχετική φημολογία... Παρά το γεγονός αυτών των επανειλημμένων «επιθέσεών» μου, οι οποίες αφορούν όλα τα περιοδικά του χώρου, καθ’ όσον, όπως ξέρεις, εκτός από αγέρωχος και προσβλητικός, είμαι και οικουμενικός ρε παιδί μου, ποτέ –ποτέ!, μέχρι στιγμής- δεν βρήκα κλειστή την πόρτα κάποιου περιοδικού, παρά το γεγονός ότι οι επικεφαλής όλων ανεξαιρέτως των περιοδικών έχουν πλήρη γνώση περί των επικρίσεων, τις οποίες έχω γράψει κατά καιρούς, και οι οποίες αφορούν το περιοδικό τους. Πέραν αυτού, ουδέποτε μετήλθον αθλιοτήτων σαν αυτές που διαδίδουν για μένα, του στυλ, «διώξε τον Κωτσή, να έρθω εγώ», και αυτό, όχι γιατί δεν υπήρξε τυχόν σχετική ανάγκη, αλλά διότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Σκατόμυαλος, ναι, μπορεί να είμαι για κάποιους, σκατόψυχος ποτέ. Απλώς, ο γνωστός «κύκλος» των Αθηνών μου κάνει την τιμή να διατηρεί με εμένα μια σχέση μίσους – στέρησης, και διαδίδει διάφορα. Τελικά, η «αγέρωχη» και «προσβλητική» και «αντιτουριστική» αντίδρασή μου είναι μάλλον χλιαρή και ήπια, δεν βρίσκεις;

(Σκέψου, δηλαδή, να έμενα στην Αθήνα! Ίσα που θα είχαν βγάλει βρώμα, ότι έκανα take over στον ΔΟΛ, μόνο και μόνο για να απολύσω τον Θ. Σπίνουλα.
Θόδωρε ετοιμάσου, ήρθε η σειρά σου)...

Φαίνεται ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό οτι οι προσωπικές επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές πόσο μάλλον όταν αυτές επαναλαμβάνονται και μετά από προειδοποιήσεις.
Μία εβδομάδα στέρηση εισόδου στον Κώστα Κόγια.
Ελπίζω να συνεχιστεί το θέμα σε πολιτισμένα πλαίσια.

προτεινω να διαγραφουν ολα τα ποστς με τετοιο περιεχομενο μαζι και τα δικα μου και να συνεχιστει η κουβεντα οπως μια χαρα πηγαινε.

Δεν ειναι ωραιο για καποιον ανυποψιαστο να πεφτει πανω σε κειμενα που δεν αφορουν κανενα παρα μονο τα προσωπικα απωθημενα.....του καθενος

Καλή η πρόταση αλλά επειδή ειδικά σε ένα φόρουμ κρινόμαστε όλοι από τα γραφόμενά μας, δεν χρειάζεται να διαγραφούν. Στο χέρι μας είναι να συνεχιστεί η κουβέντα μια χαρά όπως πήγαινε.

Καλή η πρόταση αλλά επειδή ειδικά σε ένα φόρουμ κρινόμαστε όλοι από τα γραφόμενά μας, δεν χρειάζεται να διαγραφούν. Στο χέρι μας είναι να συνεχιστεί η κουβέντα μια χαρά όπως πήγαινε.

ΣΥμφωνω. Το ιδιο πρεπει να ισχυει ανεξεραιτως κι οχι επιλεκτικα.(οπως εχθες).

Re: Απάντηση: Τέλος εποχής

+1

Λυπαμαι που με αναγκαζεις να ξαναποσταρω.

Τα 2 στα 137 επι του συνολου ποστ, ειναι υπερβολη να τα κρινεις ως εκτος θεματος, και να να μου υποδεικνυεις και με bold, οτι δεν καταλαβαινω.

Να μας πει ο Τασος αν δεν καταλαβαινω....

Τα σβησεις, δεν τα σβησεις το ιδιο μου κανει πλεον.

Και αν θες να πεις οτι χεσαμε το θεμα, ή κατι αλλο να το πεις.

Status
Not open for further replies.