Τέλος εποχής

Status
Not open for further replies.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί κάτι , που ουδείς έθιξε μέχρι τώρα και που κατά την γνώμη μου υπερβαίνει την έννοια της σύμπτωσης κι ας φαίνεται εκ πρωτης όψεως άσχετο.

Με την πτωση στην ποιότητα του τεχνικού τμήματος στον ΗΧΟ , συμβάδιζε σε κάθε στιγμή και η πτωση στην ποιότητα του μουσικού τμήματος του περιοδικού . Προβλέψιμοι δίσκοι , αδιάφορα γκρουπάκια με πολλά από αυτά να βρίσκονται στο airplay σταθμών , λιγότεροι δίσκοι , χειρότερα κείμενα .

Δυστυχώς όπως δεν υπάρχει τεχνικός τύπος έτσι έχει πάψει να υπάρχει και μουσικός τύπος .

Ντοκ μουσικός τύπος υπάρχει (ακόμα).
Π.χ το Τζαζ.

Ο ειδικός τύπος ο "μηχανηματικός" είχε πάντα ένα σοβαρό μειονέκτημα:
"Έταζε" όνειρα... που ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα...
Έτσι κάποτε δημιούργησε και τα μαντζούνια και τα φιδόλαδα.
Η φράση: "καλό για την κατηγορία του... πάντα με εκνεύριζε...
Στο τέλος με την άνοδο του internet, έπεσε μέσα στο λάκο που έσκαψε για να πέφτουν οι αναγνώστες...

Και οι νέες προσπάθειες μιά από τα ίδια.
Ερασιτεχνισμός που όμως απευθύνεται σε ερασιτέχνες...
Αλλά και το internet από το ίδιο πάσχει.
Οπότε όλα καλά! και συνεχίζουμε.

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Προβλέψιμοι δίσκοι , αδιάφορα γκρουπάκια με πολλά από αυτά να βρίσκονται στο airplay σταθμών , λιγότεροι δίσκοι...
Καλά μη τα φορτώσουμε όλα στον Ήχο...
Οι προβλέψιμοι δίσκοι και τα αδιάφορα γκρουπάκια που αποθεώνονται και τα κάνουν σε μια βδομάδα πρώτη μούρη οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και έρχονται για συναυλία με ένα δίσκο όλο κι όλο στις αποσκευές τους και έχει και 5000 γιούργια το εισιτήριο είναι ένα γεγονός που μάλλον αντικατοπτρίζει τη γενικότερη κατάσταση παντού:φτηνή πρώτη ύλη με κάποια στοιχεία εντυπωσιασμού, πολύ σπρώξιμο και διάθεση του τελικού "προιόντος" στον καταναλωτή μέχρι να βρεθεί το επόμενο θαύμα.
Αλλά εδώ κάναμε τους placebo συγκροτηματάρα...

Καλά μη τα φορτώσουμε όλα στον Ήχο...
...

Και όμως . Ο Αργύρης Ζήλος στην προσωπική του στήλη στο Δίφωνο , παρουσιάζει κάθε μήνα τουλάχιστον 5 δίσκους που ο ΗΧΟΣ και οι μουσικοί συντάκτες του αγνούν και την ύπαρξη τους ακόμη .

Ευτυχώς πρόκειται να κυκλοφορήσει τεύχος Αυγούστου -απλά στις 10 Αυγούστου θα βγει το τεύχος Σεπτεμβρίου και θα πηγαίνει έτσι στο εξής.Προς στιγμην ανησύχησα...

Άλλο χαζό κι αυτό. Να κυκλοφορεί στις αρχές Αυγούστου το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Προς Κόγια: ακούγεται ότι θα επιστρέψεις στον ΗΧΟ. Είναι αλήθεια;

Απάντηση: Re: Τέλος εποχής

Άλλο χαζό κι αυτό. Να κυκλοφορεί στις αρχές Αυγούστου το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Προς Κόγια: ακούγεται ότι θα επιστρέψεις στον ΗΧΟ. Είναι αλήθεια;

Ρωτας και εσυ για να μην το ξαναπαρεις?:flipout:

Παρακαλώ, επιτρέψτε μου κάποιες πολύ βασικές επισημάνσεις. Ένα περιοδικό πρέπει να κρίνεται για τη συνολική παρουσία και απόδοση της ύλης ενός τεύχους του, και όχι μόνον από τα γεγραμμένα κάποιου από τους συντάκτες του. Αυτό είναι πολλαπλά επωφελές, διότι μπορείτε να αποκομίσετε κάποιο όφελος ακόμη κι από το άρθρο κάποιου συντάκτη που δεν «τον πάτε» ούτε με σφαίρες.

Τώρα, όσον αφορά εμένα, όταν δείτε άρθρο μου, δημοσιευμένο σε κάποιο περιοδικό, θέλω να γνωρίζετε πως αυτό απευθύνεται προς όλους, και όχι μόνον σε αυτούς που «με πάνε». Ρίξτε λίγο τη μύτη σας και ρίξτε του μια ματιά, καλό θα σας κάνει. Αν με διακατείχε τέτοια στενή, ηλίθια νοοτροπία, θα είχα γίνει βουλευτής.

Ρωτας και εσυ για να μην το ξαναπαρεις?
Κάθε άλλο. Εγώ διάβαζα ανελλειπώς τη στήλη του Κόγια στον ΗΧΟ. Απλά, είναι τόσο αντίθετη η φιλοσοφία του από του Κωτσή! Πιστεύω ότι το περιοδικό χρείαζεται και τις δύο οπτικές (την τεχνοκρατική και τη ρομαντική αν θέλετε). Γι' αυτό θα μου άρεσε να γράφουν δύο άνθρωποι με διαφορετικά γούστα κριτικές για το ίδιο μηχάνημα!

Κάθε άλλο. Εγώ διάβαζα ανελλειπώς τη στήλη του Κόγια στον ΗΧΟ. Απλά, είναι τόσο αντίθετη η φιλοσοφία του από του Κωτσή! Πιστεύω ότι το περιοδικό χρείαζεται και τις δύο οπτικές (την τεχνοκρατική και τη ρομαντική αν θέλετε). Γι' αυτό θα μου άρεσε να γράφουν δύο άνθρωποι με διαφορετικά γούστα κριτικές για το ίδιο μηχάνημα!

Quoted for truth.
To ίδιο ακριβώς είχα γράψει σε αντίστοιχη συζήτηση στο avsite (βλ. εδώ).

Παρακαλώ, επιτρέψτε μου κάποιες πολύ βασικές επισημάνσεις. Ένα περιοδικό πρέπει να κρίνεται για τη συνολική παρουσία και απόδοση της ύλης ενός τεύχους του, και όχι μόνον από τα γεγραμμένα κάποιου από τους συντάκτες του. Αυτό είναι πολλαπλά επωφελές, διότι μπορείτε να αποκομίσετε κάποιο όφελος ακόμη κι από το άρθρο κάποιου συντάκτη που δεν «τον πάτε» ούτε με σφαίρες.

Τώρα, όσον αφορά εμένα, όταν δείτε άρθρο μου, δημοσιευμένο σε κάποιο περιοδικό, θέλω να γνωρίζετε πως αυτό απευθύνεται προς όλους, και όχι μόνον σε αυτούς που «με πάνε». Ρίξτε λίγο τη μύτη σας και ρίξτε του μια ματιά, καλό θα σας κάνει. Αν με διακατείχε τέτοια στενή, ηλίθια νοοτροπία, θα είχα γίνει βουλευτής.

θα σου κανω τη χαρη να σου απαντησω,Βασικα ΔΕΝ εχω δει πιο στενομυαλο ατομο απο σενα να γραφει σε φορουμ (χωρις υπερβολες-ισως τον blizard αλλα αυτος ασχολειται με ps3 και ειναι 23 χρονων....χαχαχα).Τους χαρακτηρισμους σου οι οποιοι υποδυκνειουν το επιπεδο και το πολιτισμο σου τους αφηνω να τους κρινουν οι αλλοι.

Last edited:
εμενα μου φανηκε χιουμοριστικη η ερωτηση του Kharmacoma .....γιατι τετοιο υφος κυριε Κογια?
Αν θιγεστε μπορειτε να το αναφερετε στον διαχειριστη και οχι να αναγαγετε το χωρο αυτο σε χωρο προσωπικων αντιπαραθεσεων και υβρεων...

εμενα μου φανηκε χιουμοριστικη η ερωτηση του Kharmacoma .....γιατι τετοιο υφος κυριε Κογια?
Αν θιγεστε μπορειτε να το αναφερετε στον διαχειριστη και οχι να αναγαγετε το χωρο αυτο σε χωρο προσωπικων αντιπαραθεσεων και υβρεων...

Φυσικα και περιειχε χιουμορ αυτο που εγραψα.Αλλα ο Κυριος Κογιας εχει συνηθισει απο τον αλλο foroum που γραφει........σε λιγο μονος του, οπου εχει πληρη ασυλια.

Τελος παντων θα μπορουσε να απαντησει με χιουμορ .....ειναι κριμα παντως ατομα που υποτιθεται οτι προαγουν το χωρο και θελουν να βοηθησουν τα καλως κειμενα να πεφτουν σε τετοιο επιπεδο τουλαχιστον σε δημοσια γραφη.
Πριβε πειτε οτι θελετε αλλα εδω μιλαμε για κατι συγκεκριμενο και ενδιαφερον.

Τέλος εποχής όντως...

ο αυριανός Ήχος θα είναι Ιουλίου-Αυγούστου...κρίμα τα καμαρώματα των προηγουμένων Αυγούστων κε Φωτιάδη...πάνω που έχουμε χρόνο να ευχαριστηθούμε ένα τεύχος μας το κόβουν γμτ

ΑΚΡΙΒΩΣ...
Αυτό σκεφτόμουν και εγω οταν διαβασα οτι θα βγει φετος διπλό τεύχος.
Καθε χρονο τετοια εποχη διαβαζα τις σκληρες μπηχτες στο Hitech, οτι δεν σεβεται το κοινο του και παει διακοπες....ενώ αυτο στις επαλξεις.

χαχαχα
Ουτε ψυλος στο κορφο του κ.Φωτιαδη.

Παντως απο τότε που πουληθηκε το περιοδικο μάλλον άλλαξε και Διευθυνση. Πρέπει να περνανε καποια σοβαρή κριση, ίσως οικονομική.
Δεν αφήνεις να φυγει ο Κωτσης που κραταγε το Hiend.

Και να ήταν μόνο αυτός.
Κάποια στιγμή έγραψε ο Λαζάρου, έγραψε κάτι για Krell....κάτι για κάτι απιστευτα σπίτια και μετά εξαφανίστηκε.
Ο Λάμπρου που έγραφε και μέτραγε, πάει και αυτός.

Πιστεύω οτι το HiTech δύσκολα αφήνει χώρο για κακές απομιμήσεις.

Ο Λάμπρου που έγραφε και μέτραγε, πάει και αυτός.

Δεν ξέρω για όλα τα άλλα που αναφέρεις φίλε Κώστα, αλλά ο Καστρουνής μετρά κ γράφει μια χαρά στην θέση του Λάμπρου...-bye-

Απόψεις..............
Havoc, ο καθένας κρίνεται απ τα γραφόμενά του.
Αλλά όταν μιλάμε για δημοσιογράφους ή αρθρογράφους, κρίνονται και από τα πόσα παραμύθια λένε.
Ο Κόγιας μπορεί να έχει μια διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, αλλά παραμύθια δεν είπε ΠΟΤΕ, άσχετα αν με πολλά απ αυτά που ισχυρίζεται διαφωνώ.
Kharmacoma, οι αναφορές σε άλλα foroum, είναι άσχετες. Μπες εκεί και πέστα.

Status
Not open for further replies.