Τίποτα ,, ακόμα ενα θύμα της οικονομικής κατάστασης της χώρας και ο ήχος ,
και εντύπωση μου κανε τοσο καιρό που βαστούσε το προφίλ το παλιό, anyway
o dedicate τύπος στην ελλάδα είναι παρελθόν!!! ( βρέστε μου πχ, ενα περοδικό για μοντελισμό ) μονο η τεχνική εκλογή εμείνε απο τα παλιά
Έχω την εντύπωση ότι οι νεώτεροι σε ηλικία δεν ενδιαφέρονται σήμερα για το Hifi πόσο μάλλον για το HiEnd.
Τους ενδιαφέρει να ακούν δυνατά έναν καλό σύστημα και ως εκεί.
Κατά συνέπεια το μέλλον στο Hifi αλλά και στο HiEnd δεν είναι και τόσο ρόδινο.
.......................................................................................................
.......................................................................................................
Οι περισσότεροι νεαρότερης ηλικίας φίλοι μου δεν ενδιαφέρονται καθόλου για Hifi αλλά όλοι θέλουν ένα HomeCinema έστω και με υποτυπώδη μικρά και ανεπαρκή ηχειάκια. Τους αρέσει όμως η μεγάλη εικόνα ακόμη κι αν δεν είναι κορυφαίας ποιότητας. Και ενδιαφέρονται πολύ π.χ. για τα κινητά και τις παιχνιδομηχανές.
Nα προσθέσω κάτι και εγώ.
Απο τα stats του forum ηλικιακά πρεπει να μαι απο τους νεότερους εδω μέσα.
Αυτό που βλέπω απο τη φουρνιά μου (συν πλην 24) βλέπω οτι κανείς δεν είναι "dedicated" (χρησιμοποιώ τη λέξη του VaSiLiS-T) σε τίποτα.
Δεν ξέρω αν φταίνε τα σχολία,πανεπιστήμια κτλ ,η οικονομική κατάσταση ,το ανγχος για την οικονομική αποκατάσταση,η τηλεόραση ...
Ξέρω μόνο οτι κανεις δεν είναι σε διάθεση να ψαχτεί,να ψάξει να μάθει και να ασχοληθεί σε βάθος με κάτι.
Οταν λέω κάτι εννοώ οτιδήποτε..Ειτε τέχνες είτε επιστήμες.Ειτε μουσική ,είτε κινηματογράφο.
Πόσο μάλλον με το τί μεσο και πως θα ακούσει μουσική.
Γιατί ασχολείται κανείς με το τι μουσική ακούει?
Δείτε τις πωλήσεις απο τα cd ,τα charts και τι μουσικές που πάνε καλά.
Εδώ τίθεται και θέμα ιδιοσυγκρασίας.Ειναι δυνατον κάποιος που ακούει τσαλίκη,μαρω λύτρα και παρασκυάς,βας,βας
να είναι άτομο που θα κάτσει να ψαχτεί στο πως θα ακούσει καλύτερα μουσική?
Γενικώς βλέπω μια τάση <<να τελείωνουμε>> ,<<να βολευόμαστε>> ,<<άρπα κόλλα>>.
Ενα κινητό που να παίζει Mp3 ή άντε ένα ipod στην καλύτερη.