Τέλος εποχής

Status
Not open for further replies.
Ντίνο τι να καταλάβεις;
Οτι κάποιος άνθρωπος θέλησε να μοιραστεί κάτι προσωπικό του,
ξεκινάει μια κριτική για τον ΗΧΟ την οποία σεβαστήκαμε και αφήσαμε να προχωρήσει, και τελειώνει με προσωπικές επιθέσεις για το αν είναι επαγγελματίας ή όχι ο Πάρις και ότι κοροιδεύει τους αναγνώστες αναγκάζοντάς μας μετά από προειδοποιήσεις να μπανάρουμε το μέλος;
Και αντί να συνεχίσει το θέμα, ξεκινάτε νέο γύρο ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα;
Τι περισσοτερο θέλεις να καταλαβεις δηλαδή; Σου άρεσε η τροπή του θέματος; ή πρέπει να κάνουμε συνέχεια τα στραβά μάτια;

Λοιπόν τα επόμενα άσχετα μηνύματα με το θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Tασο, καλο ειναι οταν κανουμε μια παρατηρηση σε καποιον, να του δινουμε το δικαιωμα να εξηγηθει.
Οπως η παρατηρηση εκτειθεται σε κοινη θεα, το ιδιο πρεπει να ισχυει και για την απαντηση.

Ο Dimosthenis, κανοντας quote 2 και μοναδικα ποστς μου, μου κανει παρατηρηση οτι δεν καταλαβαινω δηθεν και οτι "καπως" εκανα το θεμα (γραφω μονο για μενα, οχι για τον Browser, που ειναι off-line)

Στην απαντηση μου, την οποια περιμενα οτι θα καταλαβαινες, μιας και το ποστ σου #135 (το οποιο κατι μου θυμιζει)

"επειδή ειδικά σε ένα φόρουμ κρινόμαστε όλοι από τα γραφόμενά μας, δεν χρειάζεται να διαγραφούν"

δεν φαινεται απο πουθενα οτι δεν καταλαβαινω και τι δεν καταλαβαινω…

Οσο για την τελευταια σου δηλωση:

"Λοιπόν τα επόμενα άσχετα μηνύματα με το θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.",

ενημερωτικα σου αναφερω: οτι απο τα 141 ποστς αυτου του νηματος, τα παρακατω 69 (κατα την κριση) μου ειναι ασχετα.

33,34,35,40,42,50,52,53,54,55,57,74,75,76,78,79,82,83,86,88,89,91,92,93,94,95,96,97,98,99,101,102,103,104,105,106,107,108,109,110,111,112,113,114,117,118,119,120,121,122,123,124,125,127,128,129,130,131,132,133,134,135,136,137,138,139,140,141.

Στο φιναλε, μπορειτε να γραφετε και να διαγραφετε οτι θελετε.

Εξ ' αλλου ολοι κρινομαστε.

Να ρωτησω και εγω κατι ακομα, η αποχωρηση του κ Κωτση απο τον Ηχο ειναι θεμα για την Hi-end κατηγορια?οι επαγγελματικες η οποιες αλλες ενασχολησεις του αποτελουν αντικειμενο της hi-end? και απο την αλλη μερια οι απροκλητες η οχι επιθεσεις του κ Κογια προς τον κ Κωτση ειναι θεμα hi -end?Προτεινω να μεταφερθουν στην εκτος θεματος και εκει να βγαλουν τα εσωψυχα τους ,τις πικριες τους και οτι αλλο ,δεν χρειαζεται να γινουμε μπαχαλο, επειδη ο κ Κωτσης αποφασισε να αποχωρισει απο τον Ηχο

Επί της ουσίας κανένας δεν αναφέρθηκε.
Ο "κακός" Κόγιας όμως έγραψε ντοκουμέντα.

Με τη διαφορά όμως Δημήτρη, οτι τα έγραψε με απαράδεκτο τρόπο κι όποιο δίκιο κι αν είχε , για μένα, το έχασε.
Και δεν είναι η πρώτη φορά, δυστυχώς.

Ποια ουσια ρε Δημητρη, το τιτλο του thread τον βλεπεις?
Επισης το οτι βρηκε 5 review με καποια λαθη δεν σημαινει οτι πρεπει να κανει επιθεσεις επι προσωπικου με τοσο προσβλητικο περιεχομενο.

Μπάμπη, εξαρτάται απ την πλευρά που το βλέπεις. Δεν έχεις καθόλου άδικο όπως το τοποθετείς, απλά εγώ ψάχνω και την ουσία. Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του καθωσπρεπισμού και του "Στην λέω με το γάντι" ώστε να μην φαίνεται ότι σε θίγω. Όποιος ξέρει τον τρόπο γραφής του Κόγια, δεν τον παρεξηγεί πάντως. Απλά είναι καμιά φορά υπερβολικός και αρκετά παρορμητικός.
Φίλε Kharmacoma, δεν μιλάμε για κάποια λάθη, μιλάμε για σοβαρά λάθη που δείχνουν ή άγνοια ή σκοπιμότητα.
Μακάρι να είναι άγνοια

ο καθενας κρινεται οχι μονο απο το τι λεει αλλα κυριως πως το λεει.

Ο κος Κωτσης μιλησε σαν κυριος και εθεσε τους προβληματισμους του. Ας τον σεβαστουμε οπως δεν εκανε ο κος Κογιας και καθε ενας στο τραπεζι που τον ανεχονται

Όποιος ξέρει τον τρόπο γραφής του Κόγια, δεν τον παρεξηγεί πάντως. Απλά είναι καμιά φορά υπερβολικός και αρκετά παρορμητικός.

Πολύ επιεικής είσαι Δημήτρη.
Το "παρορμητικός" έχει πολλές ερμηνείες αλλά και πολλά περιθώρια για διακιολογίες.
Τις χειρότερες βρισιές και συμπεριφορές τις έχω ακούσει και τις έχω δεί από ανθρώπους του στύλ "εγώ οτι σκέφτομαι το λέω".
Προσωπικά από το "ότι σκέφτομαι το λέω" προτιμώ το "ότι λέω το σκέφτομαι".

Τι μας λες μωρέ %^&%@(&%^(&^$%^^$%* (πλάκα κάνω ρεεεεεεε), η ουσία μετράει και όχι ο τρόπος.
Για τον havoc πήγαινε Μπάμπη

Τελικα ο Πέτρος Νικολαϊδης έχει δίκιο, το θέμα δεν αφορά αυτή καθ αυτή την hiend , απλά έκανε την επιλογή αυτή να ενημερώσει σ' αυτή την κατηγορία μιάς και είναι διαχειριστής της.
Το παρόν θέμα κλειδώνεται γιατί έχει εξαντληθεί και δεν έχει να προσφερει τίποτα άλλο επι του τίτλου αυτού καθ' αυτού. Αν θέλετε να κάνετε παράπονα προσωπικά επί των γραφομενων του κ. Κωτσή στον ΗΧΟ, ανοίξτε ένα καινούργιο θέμα στην "Εκτός" , εννοείται πάντα σε πολιτισμένο επίπεδο.

Υ.Γ. Επειδή ο Δημοσθένης δεν βρισκεται στον υπολογιστή του, μου μετέφερε να εμφανίσω το διεγραμμένο μήνυμα του Ντίνου και να κλειδωθεί το θέμα όπως και έκανα.

Status
Not open for further replies.