Μετα απο τα 18 το γαλα δεν προσφερει τιποτε. Οχι μονο δεν προσφερει αλλα κανει και κακο.
Μπράβο μπράβο έτσι.... και εγώ τόσο θα φτάσω με το γαλατάκι μου...... όχι γιατί κάποιοι από δω με είπαν εξωγήινο milk.....
Μύθος Νο 1.
Το γάλα κάνει καλό...
Ε ναι, κάνει καλό αλλά μέχρι κάποια ηλικία.
Άλλωστε κάποια στιγμή ο οργανισμός σηκώνει τις άμυνες του και για αυτό η πιο κλασική δυσανεξία είναι στο γάλα.
Μύθος Νο 2.
"Αυτό το γάλα περιέχει περισσότερο σίδηρο, για αυτό είναι καλύτερο!"
Τρελή μούφα...
Το ασβέστιο που περιέχει το γάλα δεν αφήνει το σίδηρο να αποροφηθεί από τον οργανισμό.
Αν θέλετε να απορροφήσετε το σίδηρο από κάποια τροφή προτιμήστε λεμονάκι, ξυδάκι... Πάντως σε καμία περίπτωση γάλα!
Δεν ξέρω τι κακό υποτίθεται οτι κάνει. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο παππούς μου πέθανε 92 χρονών και έπινε κάθε μέρα μια γαβάθα αγελαδινό γάλα σχεδόν για όλη του τη ζωή...
Καλό είναι να ενημερωνόμαστε και να μην βλέπουμε τα πράγματα συναισθηματικά,από εκεί και πέρα σεβαστή η γνώμη σουΜε την τροπή που έχει πάρει το θέμα μάλλον σε μερικά ποστς θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που έκλεισε η ΑΓΝΟ και θα ζητήσουμε να κλείσουν και οι υπόλοιπες γαλακτοβιομηχανίες.
Τέλος πάντων... εδώ σε γειτονικό νήμα γράφτηκε οτι η καύση των ξύλων δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα, εδώ θα κολλήσουμε;
+1Σε σειρά προτεραιότητας
1) Γάλα (έχω δυσανεξία)
2) Μπύρα (η βύνη κάνει κακό)
3) Κρασί (το καλύτερο από όλα. Μπορείς να ρωτήσεις και γιατρό, εκτός αν εννοείς τι να δίνεις σε ένα 5άχρονο)
Πίνω και εγώ πολύ. Έχω πρόσβαση σε πρόβιο και κατσικίσιο.
Μου αρέσει και πολύ.
Nα ενημερώσω οτι 1 ποτήρι γάλα έχει το μισό ασβέστιο από μία μερίδα σύκα,από 100gr αθερίνα και λιγότερο από 40gr παρμεζάνας ή γραβιέρας.
Tελευταίες έρευνες έχουν δείξει μία συσχέτιση υπερβολικής δόσης ασβεστίου και Εμφραγμάτων
Ενημερωθείτε κάνει καλό στην υγεία
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.