Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Σε σειρά προτεραιότητας

1) Γάλα (έχω δυσανεξία)
2) Μπύρα (η βύνη κάνει κακό)
3) Κρασί (το καλύτερο από όλα. Μπορείς να ρωτήσεις και γιατρό, εκτός αν εννοείς τι να δίνεις σε ένα 5άχρονο :p )

Ρομά συνάδελφος με το πιτσιρικι του μεσα στο επαγγελματικό ,,, σούπα και οι 2 ,,

αλκοτέστ ,,

χαλασμένο το μηχανάκι κουμπάρε ,,

μετρα τον μικρό διπλά να δείς ..

αφου στο πα .... ρε κουμπάρε .

( οι ρομά έχουν παράξενο τύπο φάτσας ,, στα 30 μοιάζουν 50 και στα 20 .. 12.. )
και για να προλάβω ,, αγαπάνε τα παιδιά τους πιο πολυ απο εμάς ..

Μετα απο τα 18 το γαλα δεν προσφερει τιποτε. Οχι μονο δεν προσφερει αλλα κανει και κακο.

Δεν ξέρω τι κακό υποτίθεται οτι κάνει. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο παππούς μου πέθανε 92 χρονών και έπινε κάθε μέρα μια γαβάθα αγελαδινό γάλα σχεδόν για όλη του τη ζωή...

Μπράβο μπράβο έτσι.... και εγώ τόσο θα φτάσω με το γαλατάκι μου...... όχι γιατί κάποιοι από δω με είπαν εξωγήινο milk.....

Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Μύθος Νο 1.
Το γάλα κάνει καλό...
Ε ναι, κάνει καλό αλλά μέχρι κάποια ηλικία.
Άλλωστε κάποια στιγμή ο οργανισμός σηκώνει τις άμυνες του και για αυτό η πιο κλασική δυσανεξία είναι στο γάλα.

Μύθος Νο 2.
"Αυτό το γάλα περιέχει περισσότερο σίδηρο, για αυτό είναι καλύτερο!"
Τρελή μούφα...
Το ασβέστιο που περιέχει το γάλα δεν αφήνει το σίδηρο να αποροφηθεί από τον οργανισμό.
Αν θέλετε να απορροφήσετε το σίδηρο από κάποια τροφή προτιμήστε λεμονάκι, ξυδάκι... Πάντως σε καμία περίπτωση γάλα!

+1

Δεν ξέρω τι κακό υποτίθεται οτι κάνει. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο παππούς μου πέθανε 92 χρονών και έπινε κάθε μέρα μια γαβάθα αγελαδινό γάλα σχεδόν για όλη του τη ζωή...

Aν δεν έπινε τόσο γάλα θα έκλεινε τα 100 plus -bye-

Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα μάλλον σε μερικά ποστς θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που έκλεισε η ΑΓΝΟ και θα ζητήσουμε να κλείσουν και οι υπόλοιπες γαλακτοβιομηχανίες.

Τέλος πάντων... εδώ σε γειτονικό νήμα γράφτηκε οτι η καύση των ξύλων δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα, εδώ θα κολλήσουμε;

Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα μάλλον σε μερικά ποστς θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που έκλεισε η ΑΓΝΟ και θα ζητήσουμε να κλείσουν και οι υπόλοιπες γαλακτοβιομηχανίες.

Τέλος πάντων... εδώ σε γειτονικό νήμα γράφτηκε οτι η καύση των ξύλων δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα, εδώ θα κολλήσουμε;
Καλό είναι να ενημερωνόμαστε και να μην βλέπουμε τα πράγματα συναισθηματικά,από εκεί και πέρα σεβαστή η γνώμη σου-bye-

Σε σειρά προτεραιότητας

1) Γάλα (έχω δυσανεξία)
2) Μπύρα (η βύνη κάνει κακό)
3) Κρασί (το καλύτερο από όλα. Μπορείς να ρωτήσεις και γιατρό, εκτός αν εννοείς τι να δίνεις σε ένα 5άχρονο :p )
+1

παρεπιπτόντως η αίτηση της εταιρίας για υπαγωγή στο άρθρο 99 μάλλον...απορρίφθηκε.

Τώρα σχετικά με τη "βλαβερότητα" του γάλακτος σε μεγάλες ηλικίες... τι να πω?

Ζούμε την εποχή της αμφισβήτησης και του εντυπωσιασμού:

1) δεν υπάρχει Θεός

2) ο Χριστός ήταν gay

3) το αλάτι δεν επηρεάζει την πίεση στον οργανισμό

4) οι class D ενισχυτές είναι καλύτεροι από τους λαμπάτους

5) η ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών δεν επηρεάζει αρνητικά την υγεία

κ.ο.κ...

Βασική αρχή της εξέλιξης είναι η αμφισβήτηση
Εάν τα θεωρήσουμε όλα δεδομένα,σταματά η επιστήμη,σταματά η πρόοδος και γυρνάμε στον Μεσαίωνα

Φυσικά και το γάλα δεν είναι η πηγή όλων των απαραίτητων ιχνοστοιχείων και βιταμινών.

Είναι όμως η βασική πηγή ασβεστίου. Το να λέμε, πολύ σωστά, οτι δεν είναι η ενδεικνυόμενη πηγή σιδήρου δεν το κάνει απαραίτητα βλαβερό.

Και επίσης άλλο βλαβερό γενικά και άλλο βλαβερό για ανθρώπους με δυσανεξία.

Σημειώνω επίσης οτι η υπερβολική χρήση γάλακτος μονομιάς (ιδίως κρύου το καλοκαίρι σαν αναψυκτικό) προκαλεί στομαχικά προβλήματα διότι το γάλα είναι στερεά και όχι υγρή τροφή.

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για τις συμβουλές για ενημέρωση. Πάω πάραυτα να σκίσω τα πτυχία μου.

Α! Και γράψτε και κάπου αλλού οτι η γη είναι επίπεδη! Μου αρέσει πολύ η "αμφισβήτιση".

Nα ενημερώσω οτι 1 ποτήρι γάλα έχει το μισό ασβέστιο από μία μερίδα σύκα,από 100gr αθερίνα και λιγότερο από 40gr παρμεζάνας ή γραβιέρας.
Tελευταίες έρευνες έχουν δείξει μία συσχέτιση υπερβολικής δόσης ασβεστίου και Εμφραγμάτων
Ενημερωθείτε κάνει καλό στην υγεία

Last edited:
Nα ενημερώσω οτι 1 ποτήρι γάλα έχει το μισό ασβέστιο από μία μερίδα σύκα,από 100gr αθερίνα και λιγότερο από 40gr παρμεζάνας ή γραβιέρας.
Tελευταίες έρευνες έχουν δείξει μία συσχέτιση υπερβολικής δόσης ασβεστίου και Εμφραγμάτων
Ενημερωθείτε κάνει καλό στην υγεία

δηλαδή μας λες οτι για να μην πάθουμε εμφραγμα να απόφευγουμε τις αθερίνες και τα σύκα και να πίνουμε γάλα άφοβα αφού έχει λιγότερο ασβεστιο;

:)