Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
Μπερδεύτηκες νομίζω.
Εγώ είπα ότι θα καθυστερήσει η μετάβαση σε mpeg-4 γιατί δεν θα έχουν παντρέψει όλες τις κάρτες μέχρι χτες(κάτι που έγινε παρά τις ανακοινώσεις της Nova ότι μέχρι 30/6 όλοι θα πρέπει να έχουν αλλάξει).
Οι καταληκτικές ημερομηνίες της Nova έχουν καταντήσει ανέκδοτο.
Συμφωνώ ότι πιο φυσιολογικό είναι να αλλάξουν τα sports-cinema.
Δεν αναπαράγω τίποτα παραπάνω από το μήνυμα που έστειλε η Nova.
Ακόμα και συναλλαγές με servers να είχα, δεν θα το έκανα για την Nova, οπότε αλλού αυτά περί server κτλ
Mπορούσα με 15 ευρώ να βάλω full pack και δεν το έκανα επειδή δεν η Nova δεν έχει κάτι που με ενδιαφέρει και δεν μπορώ να βρω στα JSC.
Δεν ξέρω τι πακέτο έχει αυτός που του το έστειλαν αλλά θα μάθω.
Παρεπιπτόντως,τώρα κατάλαβα γιατί εμμένεις ότι η Nova δεν θα μοιράζεται σε cs.
Δεν είναι θέμα παντογνωσίας. Όταν ο διευθυντής του antipiracy της Nova σου λέει πως 17/8 δε θα παίζουν sport κανάλια εκτός Pace, εσύ περιμένεις να πιστέψω τι σου είπε ο γνωστός του φίλου; Εσύ εκτίθεσαι που αναπαράγεις, άθελά σου, τα παραμύθια που σπέρνουν διάφοροι σερβεράδες για να συνεχίσουν να πουλάνε λίγο ακόμα.
Η αλλαγή δε θα γίνει σε ένα βράδυ, εκτιμώ πως θα γίνει όπως στο Digitalb, πρώτα τα premium κανάλια (sport/cinema) και κάποια στιγμή μέχρι τέλος του έτους και όλα τα υπόλοιπα.
Νομίζω όχι γιατί και με 27500 ο αναμεταδότης ήταν δεσμευμένος 100%. Απαιτείται παραπάνω ενέργεια στον επίγειο σταθμό εκπομπής. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιούνταν το 29900 τα προηγούμενα χρόνια ήταν ασυμβατότητες με διάφορους δέκτες στα υψηλά SR.
Μπερδεύτηκες νομίζω.
Εγώ είπα ότι θα καθυστερήσει η μετάβαση σε mpeg-4 γιατί δεν θα έχουν παντρέψει όλες τις κάρτες μέχρι χτες(κάτι που έγινε παρά τις ανακοινώσεις της Nova ότι μέχρι 30/6 όλοι θα πρέπει να έχουν αλλάξει).
Οι καταληκτικές ημερομηνίες της Nova έχουν καταντήσει ανέκδοτο.
Συμφωνώ ότι πιο φυσιολογικό είναι να αλλάξουν τα sports-cinema.
Δεν αναπαράγω τίποτα παραπάνω από το μήνυμα που έστειλε η Nova.
Ακόμα και συναλλαγές με servers να είχα, δεν θα το έκανα για την Nova, οπότε αλλού αυτά περί server κτλ
Mπορούσα με 15 ευρώ να βάλω full pack και δεν το έκανα επειδή δεν η Nova δεν έχει κάτι που με ενδιαφέρει και δεν μπορώ να βρω στα JSC.
Δεν ξέρω τι πακέτο έχει αυτός που του το έστειλαν αλλά θα μάθω.
Παρεπιπτόντως,τώρα κατάλαβα γιατί εμμένεις ότι η Nova δεν θα μοιράζεται σε cs.