Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Δεν είναι θέμα παντογνωσίας. Όταν ο διευθυντής του antipiracy της Nova σου λέει πως 17/8 δε θα παίζουν sport κανάλια εκτός Pace, εσύ περιμένεις να πιστέψω τι σου είπε ο γνωστός του φίλου; Εσύ εκτίθεσαι που αναπαράγεις, άθελά σου, τα παραμύθια που σπέρνουν διάφοροι σερβεράδες για να συνεχίσουν να πουλάνε λίγο ακόμα.

Η αλλαγή δε θα γίνει σε ένα βράδυ, εκτιμώ πως θα γίνει όπως στο Digitalb, πρώτα τα premium κανάλια (sport/cinema) και κάποια στιγμή μέχρι τέλος του έτους και όλα τα υπόλοιπα.

Νομίζω όχι γιατί και με 27500 ο αναμεταδότης ήταν δεσμευμένος 100%. Απαιτείται παραπάνω ενέργεια στον επίγειο σταθμό εκπομπής. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιούνταν το 29900 τα προηγούμενα χρόνια ήταν ασυμβατότητες με διάφορους δέκτες στα υψηλά SR.

Μπερδεύτηκες νομίζω.
Εγώ είπα ότι θα καθυστερήσει η μετάβαση σε mpeg-4 γιατί δεν θα έχουν παντρέψει όλες τις κάρτες μέχρι χτες(κάτι που έγινε παρά τις ανακοινώσεις της Nova ότι μέχρι 30/6 όλοι θα πρέπει να έχουν αλλάξει).

Οι καταληκτικές ημερομηνίες της Nova έχουν καταντήσει ανέκδοτο.
Συμφωνώ ότι πιο φυσιολογικό είναι να αλλάξουν τα sports-cinema.

Δεν αναπαράγω τίποτα παραπάνω από το μήνυμα που έστειλε η Nova.

Ακόμα και συναλλαγές με servers να είχα, δεν θα το έκανα για την Nova, οπότε αλλού αυτά περί server κτλ
Mπορούσα με 15 ευρώ να βάλω full pack και δεν το έκανα επειδή δεν η Nova δεν έχει κάτι που με ενδιαφέρει και δεν μπορώ να βρω στα JSC.

Δεν ξέρω τι πακέτο έχει αυτός που του το έστειλαν αλλά θα μάθω.

Παρεπιπτόντως,τώρα κατάλαβα γιατί εμμένεις ότι η Nova δεν θα μοιράζεται σε cs.

Παρά το ότι έχεις απαντήσει 3 φορές, αρνείσαι να απαντήσεις από που είναι η πληροφορία σου ότι δε φτάνουν οι δέκτες και γι' αυτό το εγχείρημα θα πάει δύο μήνες πίσω. Ποια είναι η πηγή σου σε αυτό; Είπες "άκουσα", που το άκουσες; Κανένας γνωστός φίλου του μπατζανάκη πάλι;

Το αν έχει κάποιος γραμμή από κάποιο σέρβερ φαίνεται σε αυτά που γράφει, κανάλια που σχολιάζει ή προτείνει σε διάφορα ποστ κτλ. Κάνει μπαμ μετά συγχωρήσεως.

Η Nova δε θα μοιράζεται σε cs όχι γιατί είναι επιθυμία της Nova ή γιατί το λέω εγώ. Δε θα μοιράζεται για τον ίδιο λόγο που εδώ και αρκετό καιρό δε μοιράζονται πουθενά τα HD της Nova.

Last edited:
Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Για τους δέκτες, το διάβασα κάπου που δεν έχεις πρόσβαση εσύ.

Σχετικά με την γραμμή, πίστευε ότι θες. Το ότι έχω φτιάξει εγχειρίδιο για το πως βλέπεις JSC online με συνδρομή, εσένα σου λέει ότι είμαι πειρατής έτσι?

Πάντως αν με ρώταγε κάποιος, αν θέλει να υπάρχει cs στην Nova, θα έλεγα ναι μόνο και μόνο για να το δουν άτομα που σκίζουν τα ρούχα τους πως δεν γίνεται.
Το αποκλειστικό περιεχόμενο της μου είναι αδιάφορο.

Last edited by a moderator:

Για τους δέκτες, το διάβασα κάπου που δεν έχεις πρόσβαση εσύ.
Όπως πριν από μερικά ποστς ρώτησα τον malakudi ποια είναι η πηγή του, θέλω να είμαι δίκαιος και να κάνω το ίδιο με σένα. Αν δεν θες να την αποκαλύψεις, καλό θα ήταν μην επιμένεις και να το αφήσεις.

Από και και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί ο malakudi πρέπει σόνι και ντε όσοι λένε κάτι διαφορετικό από αυτόν να είναι είτε σερβεράδες, είτε πελάτες σερβεράδων... ήμαρτον.

Η πηγή μου είναι κάποιο forum που δεν είναι διαδεδομένο.
Εγώ για αυτό τον λόγο είπα ότι το διάβασα. Δεν είπα ότι απαραίτητα ισχύει(αυτό με τους δέκτες).

σε ποιο forum?

Αν ήθελα να το πω, θα το είχα πει ήδη.

το κρυφο forum. εχετε δωσει και ορκο?

Lol

Ίσως έχουν και μυστική χειραψία ...

Και σκοπός του forum ή πτώση της Nova.

Μη σας πω ότι πληρώνουν και οι Γερμανοί για να ανεβάσουμε τον ΟΤΕ.

Και σκοπός του forum ή πτώση της Nova.

Μη σας πω ότι πληρώνουν και οι Γερμανοί για να ανεβάσουμε τον ΟΤΕ.

κατι ειχα υποπτευθει... χμμ οι υποθεσεις επιβεβαιωνονται...

χαχα

πλακα κανω

Τέλος πάντων, για να τελειώνει το αστείο με το κρυφό φόρουμ, είναι κάτι που διάβασες σε κάποιο φόρουμ από κάποιον άγνωστο. Δηλαδή και πάλι η αξιοπιστία της αναφοράς σου είναι μικρή. Εγώ σε ενημερώνω λοιπόν πως υπάρχουν υπέρ αρκετοί δέκτες. Σε όποιο Forthnet shop και να πας θα δεις πως τους έχουν εφοδιάσει με μεγάλο στοκ.

Μια χαρα η pace... Σε 3 χρονια 400000 δεκτες πουλησε μονο σε νοβα

Ότι δεν ξέρεις, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Ε πες την πηγη σου να τελειωνουμε. Ο αλλος ειπε τον διευθυντη

Τέλος πάντων, για να τελειώνει το αστείο με το κρυφό φόρουμ, είναι κάτι που διάβασες σε κάποιο φόρουμ από κάποιον άγνωστο. Δηλαδή και πάλι η αξιοπιστία της αναφοράς σου είναι μικρή. Εγώ σε ενημερώνω λοιπόν πως υπάρχουν υπέρ αρκετοί δέκτες. Σε όποιο Forthnet shop και να πας θα δεις πως τους έχουν εφοδιάσει με μεγάλο στοκ.

Για το στοκ επιβεβαιώνω κι εγώ από το κατάστημα Χαλανδρίου που πήγα πριν από λίγες ώρες να πάρω τον δέκτη είδα ότι στο δωματιάκι που έχουν τους δέκτες ήταν σε στοίβες , πάρα πολλά κομμάτια.

Γιατί ρε μάγκες τόση επιθετικότητα?

Ο κάθε ένας γνωρίζει κάτι ή έχει ακούσει κάτι!

Σε άλλον ήρθε μήνυμα ότι μέχρι 30.06 πρέπει να πάρει τον PACE σε άλλον πάλι του είπανε, σε κατάστημα forthnet στις σέρρες, μέχρι τέλη αυγούστου. και οι δυο συνδρομητές έχουνε το μικρό πακέτο, άντε βγάλε άκρη τώρα.
Εάν κλείσουν τα novasport και τα novacinema στις αρχές ή στα μέσα του αυγούστου αυτό είναι άλλο παραμύθι.

Εν πάση περιπτώσει εάν η εταιρεία είχε τα Cohones θα έστελνε σε όλους μα σε όλους 2 sms και ένα γράμμα ότι πρέπει να πάει η συδνρομή σε ιδιοκτησιακό δεκτη και κάπου εκεί θα τελειωνε και το παραμύθι.

Βεβαια το καλο θα ήταν να πάνε όλοι οι παροχοι στην ευρώπη σε ιδιοκτησιακό δεκτη και να μην έχουμε αυτή την τρελή κερδοσκοπία δεξιά και αριστερά.

Εν πάση περιπτώσει εάν η εταιρεία είχε τα Cohones θα έστελνε σε όλους μα σε όλους 2 sms και ένα γράμμα ότι πρέπει να πάει η συδνρομή σε ιδιοκτησιακό δεκτη και κάπου εκεί θα τελειωνε και το παραμύθι.

Σε όσους παίρνουν μηνιαίο λογαριασμό, έχει ήδη πάει επιστολή που τους ενημερώνει πως μετά τις 30/6 μπορεί ανά πάσα στιγμή να χάσουν τη δυνατότητα λήψης του πακέτου. Σε άλλους έχει στείλει sms. Έχουν μείνει και κάποιοι που δεν έχουν ενημερωθεί γιατί δε πληρώνουν με το μήνα (έχουν πχ προπληρώσει) και δεν έχει η Nova στοιχεία κινητού τηλεφώνου για αυτούς. Σε αυτούς λοιπόν, όπως ήδη ενημέρωσε κάποιος φίλος και το περάσατε ορισμένοι στα ψηλά, θα αρχίσουν να τους κλείνουν τις κάρτες (3000 κάρτες θα κλείνονται κάθε φορά) ώστε να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τη Nova και έτσι να ενημερωθούν.

Συμφωνώ πως η διαδικασία είναι λίγο λανθασμένη, θα μπορούσαν να παίζουν ένα διαφημιστικό στα κανάλια τους και να ενημερώνουν για μία καταληκτική ημερομηνία. Φαντάζομαι όμως πως και αυτό θα γίνει όσο πλησιάζουμε στις 17/8.

Μάλιστα. 10 SMS (5 * 2 -ένα για την αλλαγή κι ένα για το πως μπορώ να προμηθευτώ τον pace-) σε 45 ημέρες. Πήγε και ο πατέρας μου, πήρε τον Pace, μια εγκατάσταση από τις δύο πλέον άχρηστη. Μέσα στην τρελή χαρά είναι.

Αλήθεια είναι ότι η νοβα δεν τηρεί και την πλέον σωστή διαδικασία αλλά την πλέον συμφέρουσα για την ίδια.
Ακόμη και να ξέρει την καταληκτική ημερομηνία δεν θα την ανακοινώσει προτού να είναι σίγουρη και προτού δει πως πάνε οι αντικαταστάσεις.
Μάλλον ακολουθεί την πολιτική του "κουνήματος" του δένδρου. Πρώτα έπεσαν τα ώριμα φρούτα και τώρα τα κανονικά. Τα άγουρα θα τα κόψουν με το χέρι.
Το κόψιμο μάλλον θα γίνει τέλη μηνός με πλέον πιθανή ημερομηνία για μένα η 31/8.

Status
Not open for further replies.