Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Κάτι μου λέει πως η όλη ιστορία δεν θα τους βγει σε καλό. Και μάλλον έτσι αντί να περιορίσουν, θα ενισχύσουν δραματικά την πειρατεία.
Ενδείξεις ότι το πάντρεμα είναι λύση, δεν υπάρχει ;)

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Ηδη κυκλοφορησαν κινεζικοι δεκτες που δινουν το πακετο osn,admc.mbc hd σε irdeto μεσω cs.Για την ωρα οι δεκτες ερχονται κλειδωμενοι αλλα τι θα συμβει στο μελλον δεν ειναι σιγουρο.Τα sti chip εχουν σπασει τελειως απο οτι φαινεται.
gab

Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Συνδρομητές στο Start Pack - εγώ είμαι εκεί πλέον μόνο για τα παιδικά - σίγουρα θα πουν αντίο πολλοί, αφού με τα ίδια λεφτά περίπου έχεις καλύτερη προσφορά από τον ΟΤΕ.
Εμένα με ενοχλεί ότι ο δέκτης τους δεν υποστηρίζει Diseqc και θα πρέπει να αλλάξεις και την εγκατάσταση.

Αν ο ΟΤΕ έχει έστω λίγο εξυπνάδα θα ανακοίνωνε τώρα μοντούλα CI+ και θα την έριχνε αρχές Ιουνίου στην αγορά.

Εγκατάσταση δεν πρέπει πάντως να αλλάξεις, αν πάρεις τον 831, DiseqC, λίγα κανάλια του Hotbird, δεκάδες τεχνικά σφάλματα και τσουχτερός αριθμός λογαριασμός ρεύματος είναι λίγα από τα πολλά προβλήματα του δέκτη, τα οποία η nova εδώ και δύο χρόνια αδυνατεί πλήρως να λύσει.

Γιατί, για να πειρατευτεί;

Αν ο ΟΤΕ έχει έστω λίγο εξυπνάδα θα ανακοίνωνε τώρα μοντούλα CI+ και θα την έριχνε αρχές Ιουνίου στην αγορά.

Εγκατάσταση δεν πρέπει πάντως να αλλάξεις, αν πάρεις τον 831, DiseqC, λίγα κανάλια του Hotbird, δεκάδες τεχνικά σφάλματα και τσουχτερός αριθμός λογαριασμός ρεύματος είναι λίγα από τα πολλά προβλήματα του δέκτη, τα οποία η nova εδώ και δύο χρόνια αδυνατεί πλήρως να λύσει.

Στον δέκτη αναφέρεσαι για τον τσουχτερό λογαριασμό ρεύματος? Στο manual πάντως γράφει 12W μέγιστη κατανάλωση...

Κανένας δέκτης δεν κλείνει (ούτε του ΟΤΕ).

Περίεργο γιατί εγώ πατάω το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και κλείνει.

Και της νόβα "κλείνει".

Σε μένα έχει και κουμπί on/ off πάνω στον δέκτη! Μιλάμε το μηχανάκι τα σπάει!

Ηδη κυκλοφορησαν κινεζικοι δεκτες που δινουν το πακετο osn,admc.mbc hd σε irdeto μεσω cs.Για την ωρα οι δεκτες ερχονται κλειδωμενοι αλλα τι θα συμβει στο μελλον δεν ειναι σιγουρο.Τα sti chip εχουν σπασει τελειως απο οτι φαινεται.
gab

Μου ειπαν οτι ξεκινησαν να δινουν nova και οτε tv και τα δυο μαζι, θα το δω σε μερικες μερες

Ο ote δεν μοιράζεται αλλά είναι και γελοίο στην τιμή του να μην τον έχεις νόμιμα.

Εγω δεν το πιστευω αυτο φιλε μου με το συμπαθειο εκτος αν ειναι iptv και οχι cs.
gab
Μου ειπαν οτι ξεκινησαν να δινουν nova και οτε tv και τα δυο μαζι, θα το δω σε μερικες μερες

Ο ote δεν μοιράζεται αλλά είναι και γελοίο στην τιμή του να μην τον έχεις νόμιμα.

Οχι cs, δεκτης που μεσω iptv που δινει πακετο nova και ote

Last edited by a moderator:

Παρακαλώ να επιστρέψουμε στο θέμα και λίγη προσοχή στα γραφόμενα...

Φυσικά όλα αυτά είναι μια σταγόνα από την πολύ πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία που σας επιφυλάσσει κάθε μήνα το Digital TV info. Στο νέο τεύχος αποκαλύπτουμε νέα στοιχεία για την αντικατάσταση καρτών Nova, αλλά και για το σπάσιμο της 3ης γενιάς παντρεμένων Irdeto καρτών, που δημιουργεί πλέον αλλά δεδομένα στην αγορά και αναγκαστικά θα οδηγήσει σε επανατοποθέτηση πολλών θεμάτων.

Το" Digital TV info" Ιουνίου στα περίπτερα!

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=8734&Itemid=107

Ποιος υπογράφει το συγκεκριμένο άρθρο για το σπάσιμο των παντρεμένων, τι αποδείξεις παρέχει και τι σημαίνει 3ης γεννιάς ??
Μπορεί κάποιος να μας πει τι acs, version, revision, patch level ??

Η στήλη scrambling είναι ανυπόγραφη. Το θέμα αναφέρει αυτό που έγραψε παραπάνω και ο gabkon. Ο δέκτης λέγεται Novatek HD500. Τόσο το OSN όσο και το ADMC έχουν κάρτες ACS v6

Δηλαδη εσπασε κιολας το καινουριο "απαραβιαστο" κλειδωμα;

to broadcom chip oxi

Status
Not open for further replies.