Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Έχει δίκιο ο Afam όσοι είμαστε καιρό στο φόρουμ έχουμε ξεχωρίσει τα μέλη.

Παιδια οι μαγαζατορες που λενε οτι θα συνεχισουν να μοιραζουν λενε παραμυθια για να μην χασουν πελατες απο τωρα,
Απλως ρωτηστε τους γιατι δεν δινουν τα hd τοσο καιρο.
Η μονη απειλη και φενετε πολυ σοβαρη ειναι ο novatek o νεος δεκτης που μοιραζει καρτες v6 irdeto.

Οι συνδρομητες που μοιραζουν τις καρτεσ τους παντως θα αρνουνται πεισματικα μεχρι τελευταια στιγμη να παρουν Pace.

Αυθαιρετη αηδια που με προσβαλει. Προφανως κι αλλους εδω μεσα που ηδη αντεδρασαν. "Συγχαρητηρια" για τη γενικευση σου. Ειμαι συνδρομητης που δεν μοιραζει καρτα και αρνουμαι πεισματικα να παρω Pace. Φυσικα, οχι απλα αρνουμαι αλλα εκοψα απο σημερα και τη συνδρομη μου. Σιγα μη χασω το κελεπουρι.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

οκ. δεν υπαρχει καμια ελευθερη καρτα που να μοιραζεται παρανομα απο κανεναν μα κανεναν. ενταξει τωρα?

Last edited by a moderator:

Ολοι εχουμε δικιο... Αντε και καλο ξημερωμα

φιλε το οτι καποιοι μοιραζανε δεν ειναι μυστικο αλλα η γενικευση νομιζω μας προσβαλει. εγω εχω το μικροβιο οπως και πολοι αλλοι εδω μεσα χρονια, ζω στο εξωτερικο και εχω και δευτερη καρτα αλλου πακετου στον δεκτη και δειχνεις σαν αρχαριος ο οποιος δεν γνωρισει τα πλεονεκτηματα να χρησημοποιεις 1-2 και 3 καρτες σε ενα δεκτη με παρα πολλα πλεονεκτηματα. δεν αφορα ολους δυστυχος η ευτυχως το cs

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Οι συνδρομητες που μοιραζουν τις καρτεσ τους παντως θα αρνουνται πεισματικα μεχρι τελευταια στιγμη να παρουν Pace.
Αυθαιρετη αηδια που με προσβαλει. Προφανως κι αλλους εδω μεσα που ηδη αντεδρασαν. "Συγχαρητηρια" για τη γενικευση σου. Ειμαι συνδρομητης που δεν μοιραζει καρτα και αρνουμαι πεισματικα να παρω Pace. Φυσικα, οχι απλα αρνουμαι αλλα εκοψα απο σημερα και τη συνδρομη μου. Σιγα μη χασω το κελεπουρι.

Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε και να μάθουμε να διαβάζουμε σωστά;

Η παραπάνω φράση του sakels αφορά μόνο όσους μοιράζουν κάρτες. Απο τη στιγμή που εσύ φίλε jonkyr δεν μοιράζεις την κάρτα σου, γιατί μπαίνει αυτοβούλως στο τσουβάλι με αυτούς που την μοιράζουν;

Καταρχάς, δεν μίλησα συγκεκριμένα για κάποιο άτομο αλλά γενικότερα.

Συμφέρον μπορεί να είναι π.χ. να κάνει κάποιος εγκαταστάσεις Nova(να είναι επίσημος συνεργάτης) και να χάνει χρήματα αν μειώνονται οι νέοι συνδρομητές

Συμφέρον μπορεί να είναι να είναι κάποιος αντιπρόσωπος για τους Pace στην Ελλάδα.

Συμφέρον μπορεί να είναι κάποιος μέτοχος στην Multichoice.

Γενικά συμφέροντα και από την άλλη πλευρά υπάρχουν πολλά. Αυτά που είπα ήταν μερικά που μου ήρθαν εύκολα στο μυαλό.

Και αν κάποιος έχει συμφέρον, απαγορεύεται να έχει άποψη;
Και να την λέει; Από που προκύπτει αυτό;

Και τι διαφορά έχει αυτός ο κάποιος από τον πρώην πελάτη της νόβα, που οι οικονομικές συνθήκες τον ανάγκασαν να πάει στον ΟΤΕ, ο οποίος δεν τον καλύπτει, και του βγαίνει σε ακραία αντιπαράθεση με την νόβα που δεν μπορεί να έχει;

Εγώ όταν βλέπω ακραία τοποθέτηση, προβληματίζομαι. Όταν κάποιος προσπαθεί να απαξιώσει κάτι (π.χ. το πρωτάθλημα το αναφέρει σαν "λίγδα") δεν το κάνει επειδή δεν τον ενδιαφέρει (και δεν θα ασχολιόταν), αλλά αντίθετα επειδή το θέλει και δεν το έχει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ακραίες θετικές τοποθετήσεις, πάλι θα υπάρχει κίνητρο.
Αλλά γιατί θα πρέπει να μας φοβίζουν οι απόψεις και οι τοποθετήσεις, ώστε να τις φιμώσουμε; Άλλωστε, χαρακτηρίζουν αυτούς που τις λένε και μόνο.

Καλησπερα παιδια.Μετα απο 13 χρονια στο φουλ πακετο της ΝΟΒΑ τους λεω αντιο. Εμεις εδω στην Κερκυρα ειχαμε προβλημα με τα επιγεια και βαλαμε αρκετος κοσμος Νοβα. Χαλαλι και τα χρηματα που ακουμπουσαμε τοσα χρονια παντα σε νομιμη συνδρομη. Εγω απο το 2005 εχω αλαξει πολουσ δορυφορικους δεκτες. 3 YUMATU 2 HIVION 1 ONLIEN 3 M-VISION- KAI αλλαξα και 3 PATATASAT πιο παλια. και τωρα που ειμαι ετοιμοσ να παρω τον VU+SOLO2 ερχεται η ΝΟΒΑ να κλειση ελευθερες καρτες. Δεν θελουμε τουσ αχρηστουσ δεκτες της Νοβα. Θελουμε να πληρωνουμε κανονικα την συνδρομη μας αλλα να βλεπουμε σε δεκτη τησ αρεσκειας μας.Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει μετα τον Ιουλιο που θα κανει διακοπη στις ελευθερες καρτες ποσοι συνδρομητες θα μεινουν στη Νοβα.

Προσοχή στις απομιμήσεις.

Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε και να μάθουμε να διαβάζουμε σωστά;

Η παραπάνω φράση του sakels αφορά μόνο όσους μοιράζουν κάρτες. Απο τη στιγμή που εσύ φίλε jonkyr δεν μοιράζεις την κάρτα σου, γιατί μπαίνει αυτοβούλως στο τσουβάλι με αυτούς που την μοιράζουν;

Συμφωνω. Να ηρεμησουμε. Αλλα να μαθουμε να "διαβαζουμε σωστα" ολοι... Οι γενικευσεις δεν ειναι ποτε καλες, δημιουργουν προβληματα.

Ειμαι σαφης στο quote που παρεθεσες (το δικο μου). Απαντω "Ειμαι συνδρομητης που δεν μοιραζει καρτα και αρνουμαι πεισματικα να παρω Pace" στο quote του sakels "Οι συνδρομητες που μοιραζουν τις καρτεσ τους παντως θα αρνουνται πεισματικα μεχρι τελευταια στιγμη να παρουν Pace". Δεν μπηκα "αυτοβουλως" οπως λες, ο sakels με "εβαλε" (μαζι με αλλους).

Μηπως τελικα να μαθουμε να γραφουμε σωστα; Τελος παντων, δεν προκειται να ασχοληθω περισσοτερο με αυτο το θεμα, ο,τι ειπα ειπα.

Καλημερα σε ολους.

προφανως και αναφερομαι σε μια πολυ μικρι μεριδα απο τις ελευθερες καρτες. και επισης προφανως φιλε ΔΕΝ εβαλα καποιον συξκεκριμενα σε αυτην την κατηγορια ουτε εσενα. ειπα τι ισχυει. (αλλα η μυγα μυγιαζει)

Με εναν ταπεινο ΗΕΑD sd2900 Challenger για τεσσερα χρονια δε νομιζω οτι μπορω να μοιραζω πολλα πραγματα και δεν με ενδιεφερε ποτε. Επισης φιλε, μυγες δεν εχω, εχω σιτες. Εσυ εχεις προβλημα με τον γραπτο λογο, προφανως και την αναγνωση. Λυπαμαι.

Παίδες κουβέντα κάνουμε, δεν χρειάζονται οι αψιμαχίες.... Δε βολεύει και ο καιρός για μπανάκι....

Και αν κάποιος έχει συμφέρον, απαγορεύεται να έχει άποψη;
Και να την λέει; Από που προκύπτει αυτό;

Και τι διαφορά έχει αυτός ο κάποιος από τον πρώην πελάτη της νόβα, που οι οικονομικές συνθήκες τον ανάγκασαν να πάει στον ΟΤΕ, ο οποίος δεν τον καλύπτει, και του βγαίνει σε ακραία αντιπαράθεση με την νόβα που δεν μπορεί να έχει;

Εγώ όταν βλέπω ακραία τοποθέτηση, προβληματίζομαι. Όταν κάποιος προσπαθεί να απαξιώσει κάτι (π.χ. το πρωτάθλημα το αναφέρει σαν "λίγδα") δεν το κάνει επειδή δεν τον ενδιαφέρει (και δεν θα ασχολιόταν), αλλά αντίθετα επειδή το θέλει και δεν το έχει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ακραίες θετικές τοποθετήσεις, πάλι θα υπάρχει κίνητρο.
Αλλά γιατί θα πρέπει να μας φοβίζουν οι απόψεις και οι τοποθετήσεις, ώστε να τις φιμώσουμε; Άλλωστε, χαρακτηρίζουν αυτούς που τις λένε και μόνο.

Για αυτό είπα πως κατά την γνώμη μου δεν έχει ισχύ το επιχείρημα " εσύ που το λες αυτό έχει συμφέρον" και παρέθεσα μερικά επιχειρήματα μιας πιθανής αντίθετης πλευράς, για να δείξω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αμφίπλευρο.

Γενικά ας λέει ο καθένας ότι θέλει και ας κρίνει ο καθένας όπως κρίνει. Έτσι έκρινα και εγώ το επιχείρημα αυτό άκυρο κατά την γνώμη μου πάντα.

Σχετικά με την Nova και την Superleague, σκέψου ότι πέρα από αυτούς που απαξιώνουν επειδή δεν μπορούν να τα έχουν, υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να τα έχουν.
Και εγώ προσωπικά είμαι στην δεύτερη κατηγορία.

Και ανήκω επίσης στην κατηγορία των ανθρώπων που ακόμα κλαίνε τα λεφτά τους που πλήρωναν Nova. Να έχεις απελπιστεί με τα ματς της Superleague, να περιμένεις να δεις Premier League και να δείχνουν ελάχιστους αγώνες.

Δεν λέω ότι είναι κακό να αρέσει σε κάποιον η Superleague. Αρκετοί άνθρωποι είναι τοπικιστές και θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους ή τις ομάδες της χώρας του. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Δικαίωμα του καθενός είναι να επιλέγει τι θέλει να βλέπει.

Απλά μην νομίζεις ότι αρέσει σε όλους και αναγκαστικά κάποιος που την κριτικάρει δεν μπορεί να την έχει.

Εχεις δικιο AFam. Συγγνωμη αν χαλασα (αθελα μου) το νοημα του συγκεκριμενου νηματος. Δεν ηταν στοχος μου, αλλα θεωρησα προσβλητικες καποιες τοποθετησεις. Αν θελουν οι διαχειριστες, ας διαγραψουν τα "ακαιρα" μηνυματα.

Το να λες ότι όλοι οι συνδρομητές με ελεύθερη κάρτα μοιράζουν, είναι στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης και προσβολή της προσωπικότητας.

Να επιστρέψουμε λίγο; Στην ουσία λοιπόν έχουμε τη Nova που θέλει να εξοικονομήσει χρήματα ή να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της, αλλάζοντας από DVB σε DVB-2. Σωστά; Σωστά!
Αυτό η εταιρία το έχει κοινοποιήσει κάπως; Ισχύει ότι το αναφέρει κάπου με ψηλά γράμματα στον ετήσιο ισολογισμό; Σωστά; Έχει εκδώσει όμως δελτίο τύπου; Έτσι ώστε να το κοινοποιήσει στους συνδρομητές της, όπως αναφέρει και ρητά στις συμβάσεις της;

Η πληροφορία ότι θέλει να κόψει όλες τις ελεύθερες κάρτες πηγάζει από κάπου; Έχει αναφερθεί κάπου; Το λέει ξεκάθαρα κάποιο φυσικό πρόσωπο σε συνέντευξη, δελτίο τύπου ή στις ειδήσεις;

Νομικά επιτρέπεται να κόψει τις ελεύθερες κάρτες και να εξαναγκάσει πελάτες που δεν έχουν συσκευή που δίνει η εταιρία, ζητώντας τους μάλιστα και πέναλτι για τυχόν διακοπή της σύμβασης; ΟΧΙ! υπερισχύει ο ευρωπαϊκός κανόνας και οι νόμοι περί προστασίας του καταναλωτή. Ταυτόχρονα οι συμβάσεις (ακόμη και αυτές που δίνονται τώρα) δεν είναι ξεκάθαρες. Αφού η εταιρία λέει πως αν γίνει μονομερής διακοπή ή αναβάθμιση του προϊόντος και ο συνδρομητής δεν συμφωνεί μπορεί να διακόψει, χωρίς αποζημίωση βέβαια - εκτός αν έχει γίνει προπληρωμή και δεν βλέπεις πια -, αλλά και χωρίς υποβολή πέναλτι!!

Σε περίπτωση που έρθει όντως το πάντρεμα, δηλαδή το κλείδωμα δέκτη και κάρτας, τι θα συμβεί;
Υπάρχει λύση, όπως λέει και ο τίτλος του topic;

Κάποιος που γνωρίζει: Γιατί η εταιρία δεν δίνει CI+, αφού πουλά και LG-τηλεοράσεις με τέτοια υποδοχή;
Οι μοντούλες CI+ είναι ευάλωτες σε σύγκριση με τον Pace;

Αυτά νομίζω είναι τα σημαντικά ερωτήματα. Από εκεί και πέρα, αν η εταιρία προωθεί τέτοια σφοδρή και επιθετική πολιτική εναντίον των συνδρομητών της, θα μείνει σίγουρα μόνο με τους ελάχιστους Fans και χούλιγκανς που την αγιογραφούν με νύχια και με δόντια.

Last edited:

Σε περίπτωση που έρθει όντως το πάντρεμα, δηλαδή το κλείδωμα δέκτη και κάρτας, τι θα συμβεί;
Υπάρχει λύση, όπως λέει και ο τίτλος του topic;

Κάποιος που γνωρίζει: Γιατί η εταιρία δεν δίνει CI+, αφού πουλά και LG-τηλεοράσεις με τέτοια υποδοχή;
Οι μοντούλες CI+ είναι ευάλωτες σε σύγκριση με τον Pace;

To CI+ δοκιμάζεται, το μέλλον θα δείξει...

Το να λες ότι όλοι οι συνδρομητές με ελεύθερη κάρτα μοιράζουν, είναι στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης και προσβολή της προσωπικότητας.

Να επιστρέψουμε λίγο; Στην ουσία λοιπόν έχουμε τη Nova που θέλει να εξοικονομήσει χρήματα ή να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της, αλλάζοντας από DVB σε DVB-2. Σωστά; Σωστά!
Αυτό η εταιρία το έχει κοινοποιήσει κάπως; Ισχύει ότι το αναφέρει κάπου με ψηλά γράμματα στον ετήσιο ισολογισμό; Σωστά; Έχει εκδώσει όμως δελτίο τύπου; Έτσι ώστε να το κοινοποιήσει στους συνδρομητές της, όπως αναφέρει και ρητά στις συμβάσεις της;

Η πληροφορία για τη μετάβαση σε DVB-S2 και κατάργηση ενός transponder βρίσκεται στη σελίδα 76 της ετήσιας οικονιμικής έκθεσης για το 2012.

dvb-s2.jpg

Η πληροφορία ότι θέλει να κόψει όλες τις ελεύθερες κάρτες πηγάζει από κάπου; Έχει αναφερθεί κάπου; Το λέει ξεκάθαρα κάποιο φυσικό πρόσωπο σε συνέντευξη, δελτίο τύπου ή στις ειδήσεις;

Δεν υπάρχει από όσο ξέρω κάποια επίσημη πληροφορία από τη Forthnet για το θέμα αυτό, κάποια συνέντευξη, δελτίο τύπου ή ειδήσεις. Η πληροφορία τεκμαίρεται από όσο καταλαβαίνω από τις πρακτικές που ακολουθεί η Nova, με τις αντικαταστάσεις των δεκτών. Προσωπικά δεν έχω πειστεί ακόμα ότι το τελευταίο κύμα αντικαταστάσεων έχει ως πρωταρχικό στόχο τις ελεύθερες κάρτες, περισσότερο μου μοιάζει με ψάρεμα στα θολά και ό,τι πετύχει να μαζέψει από αυτές...

Status
Not open for further replies.