tiniakos
AVClub Fanatic
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
Έχει δίκιο ο Afam όσοι είμαστε καιρό στο φόρουμ έχουμε ξεχωρίσει τα μέλη.
Έχει δίκιο ο Afam όσοι είμαστε καιρό στο φόρουμ έχουμε ξεχωρίσει τα μέλη.
Οι συνδρομητες που μοιραζουν τις καρτεσ τους παντως θα αρνουνται πεισματικα μεχρι τελευταια στιγμη να παρουν Pace.
Τελικά αυτό ισχύει.:a0210:Ολοι εχουμε δικιο...
Οι συνδρομητες που μοιραζουν τις καρτεσ τους παντως θα αρνουνται πεισματικα μεχρι τελευταια στιγμη να παρουν Pace.
Αυθαιρετη αηδια που με προσβαλει. Προφανως κι αλλους εδω μεσα που ηδη αντεδρασαν. "Συγχαρητηρια" για τη γενικευση σου. Ειμαι συνδρομητης που δεν μοιραζει καρτα και αρνουμαι πεισματικα να παρω Pace. Φυσικα, οχι απλα αρνουμαι αλλα εκοψα απο σημερα και τη συνδρομη μου. Σιγα μη χασω το κελεπουρι.
Καλησπερα παιδια.Μετα απο 13 χρονια στο φουλ πακετο της ΝΟΒΑ τους λεω αντιο. Εμεις εδω στην Κερκυρα ειχαμε προβλημα με τα επιγεια και βαλαμε αρκετος κοσμος Νοβα. Χαλαλι και τα χρηματα που ακουμπουσαμε τοσα χρονια παντα σε νομιμη συνδρομη. Εγω απο το 2005 εχω αλαξει πολουσ δορυφορικους δεκτες. 3 YUMATU 2 HIVION 1 ONLIEN 3 M-VISION- KAI αλλαξα και 3 PATATASAT πιο παλια. και τωρα που ειμαι ετοιμοσ να παρω τον VU+SOLO2 ερχεται η ΝΟΒΑ να κλειση ελευθερες καρτες. Δεν θελουμε τουσ αχρηστουσ δεκτες της Νοβα. Θελουμε να πληρωνουμε κανονικα την συνδρομη μας αλλα να βλεπουμε σε δεκτη τησ αρεσκειας μας.Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει μετα τον Ιουλιο που θα κανει διακοπη στις ελευθερες καρτες ποσοι συνδρομητες θα μεινουν στη Νοβα.
Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε και να μάθουμε να διαβάζουμε σωστά;
Η παραπάνω φράση του sakels αφορά μόνο όσους μοιράζουν κάρτες. Απο τη στιγμή που εσύ φίλε jonkyr δεν μοιράζεις την κάρτα σου, γιατί μπαίνει αυτοβούλως στο τσουβάλι με αυτούς που την μοιράζουν;
Και αν κάποιος έχει συμφέρον, απαγορεύεται να έχει άποψη;
Και να την λέει; Από που προκύπτει αυτό;
Και τι διαφορά έχει αυτός ο κάποιος από τον πρώην πελάτη της νόβα, που οι οικονομικές συνθήκες τον ανάγκασαν να πάει στον ΟΤΕ, ο οποίος δεν τον καλύπτει, και του βγαίνει σε ακραία αντιπαράθεση με την νόβα που δεν μπορεί να έχει;
Εγώ όταν βλέπω ακραία τοποθέτηση, προβληματίζομαι. Όταν κάποιος προσπαθεί να απαξιώσει κάτι (π.χ. το πρωτάθλημα το αναφέρει σαν "λίγδα") δεν το κάνει επειδή δεν τον ενδιαφέρει (και δεν θα ασχολιόταν), αλλά αντίθετα επειδή το θέλει και δεν το έχει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ακραίες θετικές τοποθετήσεις, πάλι θα υπάρχει κίνητρο.
Αλλά γιατί θα πρέπει να μας φοβίζουν οι απόψεις και οι τοποθετήσεις, ώστε να τις φιμώσουμε; Άλλωστε, χαρακτηρίζουν αυτούς που τις λένε και μόνο.
Σε περίπτωση που έρθει όντως το πάντρεμα, δηλαδή το κλείδωμα δέκτη και κάρτας, τι θα συμβεί;
Υπάρχει λύση, όπως λέει και ο τίτλος του topic;
Κάποιος που γνωρίζει: Γιατί η εταιρία δεν δίνει CI+, αφού πουλά και LG-τηλεοράσεις με τέτοια υποδοχή;
Οι μοντούλες CI+ είναι ευάλωτες σε σύγκριση με τον Pace;
Το να λες ότι όλοι οι συνδρομητές με ελεύθερη κάρτα μοιράζουν, είναι στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης και προσβολή της προσωπικότητας.
Να επιστρέψουμε λίγο; Στην ουσία λοιπόν έχουμε τη Nova που θέλει να εξοικονομήσει χρήματα ή να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της, αλλάζοντας από DVB σε DVB-2. Σωστά; Σωστά!
Αυτό η εταιρία το έχει κοινοποιήσει κάπως; Ισχύει ότι το αναφέρει κάπου με ψηλά γράμματα στον ετήσιο ισολογισμό; Σωστά; Έχει εκδώσει όμως δελτίο τύπου; Έτσι ώστε να το κοινοποιήσει στους συνδρομητές της, όπως αναφέρει και ρητά στις συμβάσεις της;
Η πληροφορία ότι θέλει να κόψει όλες τις ελεύθερες κάρτες πηγάζει από κάπου; Έχει αναφερθεί κάπου; Το λέει ξεκάθαρα κάποιο φυσικό πρόσωπο σε συνέντευξη, δελτίο τύπου ή στις ειδήσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.