Με ενημέρωσαν απο την Νοβα οτι μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να προμηθευτώ τον ιδιοκτησιακό δεκτη γιατί η κάρτα δεν θα παίζει πλέον στον δικό μου ( dreambox), ισχύει κάτι τέτοιο ;
Επίσης ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πει αν σου δίνουν δωρεάν για δυο μήνες τα HD Κανάλια αν πάρεις το συγκεκριμένο δεκτη;
Δεν ειναι απαραιτητο να πάρετε τον δεκτη της Νοβα και να παντρεύεται την καρτα σας εαν με την αλαγη που θα κανουν σε MPEG4 που ουτε και αυτοι ξερουν ποτε θα γινει η αλαγη γιατι ηταν ενα σαινι τεχνικος και τον ρωτησα .... αρα με την αλαγη και αναβαθμηση που θα κανουν σινεχισει η ελευθερη καρτα σας να παιζει κανονικα στο μηχανημα σας και δεν εχεται προβληματα τοτε ειστε οκκκκκκκκ . τα μυνηματα και τις ειδοποιησης που εχουν στειλει για αλαγη δεκτη η να παρετες τον 831 δωρεαν ειναι για να ειναι καλυμενοι αθτοι σαν νοβα μου ειπε γιατι δεν 3ερουν και αυτοι ακομα πως θα ανταποκριθουν οι καρτες οι ελευθερες σε μηχανηματα δικα μας εμποριου και κατι ακομα επισης μου ειπαν οτι εαν πχ καποιος με ελευθερη καρα εχει ενεργοποιημενα τα HD καναλια της νοβα μπορει ισως αυτα να μην τα βλεπει με μηχανημα του εμποριου!!!! γενικα και αυτοι δεν ξερουν ακομα ...... ολα αυτα που γραφω ηταν οι απαντησεις απο ερωτησεις που εκανα .....
Η μετάβαση σε mpeg4 συνοδεύεται με υποχρεωτικό πάντρεμα με Pace και αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας ώστε να παταχθεί η πειρατεία. Το mpeg4 χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία. Τεχνικά θα μπορούσε να παραμείνει το σύστημα ασφάλειας στο προηγούμενο επίπεδο (αυτό των ελεύθερων καρτών). Τεχνικά θα μπορούσαν να δώσουν και τα HD κανάλια σε συνδρομητές ελεύθερης κάρτας. Αλλά δεν θέλουν, θέλουν να αναβαθμίσουν το επίπεδο ασφαλείας.
Η πρόταση να διαβάσει ένα νήμα 500 δημοσιεύσεων ως απάντηση στο ερώτημα του φίλου είναι μάλλον ατυχής.
Μπράβο στην NOVA για την επιτυχία , καιρός να κάνει και ο ΟΤΕ καμία καλή προσφορά και να μην το παίζουν "βαριά πεπόνια". Μπορεί το OTE TV να έχει λογική τιμή άλλα τα υπόλοιπα (ίντερνετ , τηλεφωνία) πρέπει να συμπιεστούν προς τα κάτω για να είναι ανταγωνιστικός.
Επιτέλους όλος ο κοσμάκης θα χαρεί τα καλούδια του ιδιοκτησιακού τις δέκτη.
Πω πω, είχαμε μία χαρά, αλλά τι χαρά. Ελάτε να τα χορέψουμε, να τα σπάσουμε, να τα πιούμε.
WTF??!!?!? Ποια καλούδια είναι αυτά ωρέ, θα μας τρελάνετε παντελώς; Ότι μέχρι και για το EPG θα μας βάζουν να πληρώνουμε (Nova TV Guide Premium) ή ότι θα σκαρφίζεται υπηρεσίες όπως αυτή η ανεκδιήγητη υπηρεσία "υπενθύμισης σειρών" που είναι Basic στους περισσότερους δέκτες (αν όχι όλους) της αγοράς ή ότι όταν θα της έρχεται η καύλα της Κυβέρνησης να κλείνει κανάλια, θα βγαίνουν αυτόματα και από τις λίστες της ή θα τα κρύβει βαθιά σαπίλα έγκεν; (τα καλά της ΕΡΤ World δηλαδή)
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Οι ιδιοκτησιακοί δέκτες ήταν και θα είναι ψηφιακός μεσαίωνας, όσο και αν προσπαθείτε να ωραιοποιείτε μερικοί τα πράγματα.
Όσο για τις επιτυχίες από τις προσφορές.
Καιρός της ήταν να ρίξει τιμές (δέκα χρόνια την περιμέναμε). Μακάρι να πέσει κι άλλο!
Πες τα γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε από μερικούς.
Το post του bykrie ήταν ειρωνικό, μη τρελένεστε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.