Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Η ιστορια του NOVATEK τελειωσε παιδια τελος τα osn,admc,mbc hd!Δεν μοιραζονται πλεον,το hack του ηταν καποιο παλιο μηχανημα απο αιγυπτο και τα μαζεψαν σε μια νυκτα.
gab

Λογικά η Nova θα αρχίσει να μοιράζεται πρώτη αφού αρκετά πλέον πακέτα με κωδικοποίηση Irdeto 2 μοιράζονται(σε αρχικό στάδιο πάντα).
Μιλάω για πακέτα στην Αυστραλία και στην Μέση Ανατολή,επικαλούμενος πηγές από τις χώρες εκείνες.
Και η Nova(τα HD) μοιραζόταν για κάποια διαστήματα τα προηγούμενα χρόνια,όχι σταθερά.
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και προσωπικά γιατί το έχω δει σε σπίτι γνωστού.

Ο ΟΤΕ, θα αργήσει για 2 λόγους.
1)Είναι αμφίβολο αν έχει σπάσει το NDS. Το πιθανότερο είναι αυτοί που λένε ότι έχουν κάποιο από τα 4(OTE,D-Smart,Total TV,Dolce) να δίνουν IPTV και δικό τους δέκτη. Και αυτό σε κλειστά κυκλώματα π.χ D-Smart μπορεί να δεις έτσι στην Θράκη για ευνόητους λόγους.

2) Δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους αφού τα παραπάνω πακέτα απευθύνονται σε τοπικά κοινά και δεν έχουν μεγάλη συνδρομή.
Κάτι τέτοιο θα συμβεί αν κάποια στιγμή κάνουν πάντρεμα σε δέκτες-κάρτες στα Sky UK και Sky Italia. Αλλά λογικά αυτό θα πάρει χρόνια να γίνει, αφού τα 2 πακέτα έχουν περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές μαζί.

Από ότι λένε οι Άραβες στο facebook, ο Novatek δουλέυει κανονικά και OSN και Abu Dhabi.
Κατά καιρούς βέβαια εμφανίζει προβλήματα που λέει ότι λύνονται(από το fb το είδα) σχετικά σύντομα.

Πάντως, πριν από κάποιο καιρό είχε το Abu Dhabi στα coming soon και τώρα το έχει κανονικά.
Και την Nova την είχε στα coming soon. Για να δούμε..

Προφανώς, ακόμα και να αρχίσει να παίζει μέσω του Novatek, θα αργήσει κάποιο καιρό για να μοιράζεται ευρέως, ανεξαρτήτως δέκτη.
Και ο λόγος είναι ότι θα θέλει να πουλήσει τους δικούς του δέκτες ο Άραβας που κάνει την δουλειά αυτή.

Το μάζεψαν σε μία νύχτα εννοείς τους συνέλαβαν?

Για στείλε καμία πηγή.

Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Αντικατέστησαν όλους τους δέκτες στους οποίους είχε γίνει το hack της ομάδας Novatek.
Hack πάντως έχει κάνει κι άλλη ομάδα, και μάλιστα παίζει σε δέκτες με enigma2.

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε κάθε περίπτωση, ενόψει και των επικείμενων αλλαγών ....

Σιγουρα ειναι ενδιαφερουσες εξελιξεις , αλλα πολλες πηγες λενε διαφορα , για να παιζει και με enigma2 που λεει και ο malakudi να πω την αληθεια δεν εχω ακουσει , βεβαια πολλα γινονται και δεν τα γνωριζουμε ..

Το σιγουρο ειναι οτι πολλες ομαδες θα προσπαθησουν να κανουν διαφορα , και για τα χρηματα και για αποδειξουν την ικανοτητα τους.

Παντως αμα δεν δουμε να παιζουν ολα αυτα καλυτερα να κραταμε μικρο καλαθι πιστευω

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Με το πρώτο κύμα απολύσεων που έρχεται, ενόψη του τρίτου Μνημονίου και την πτώση του βασικού στα 327 Ευρώ σίγουρα κάποιοι καλά ενημερωμένοι εντός της εταιρίας θα θελήσουν να εκδικηθούν. Τελεία.

χαχαχ πολυ σωστη σκεψη , δεν το ειχα σκεφτει ετσι

Με το πρώτο κύμα απολύσεων που έρχεται, ενόψη του τρίτου Μνημονίου και την πτώση του βασικού στα 327 Ευρώ σίγουρα κάποιοι καλά ενημερωμένοι εντός της εταιρίας θα θελήσουν να εκδικηθούν. Τελεία.
Eλπιζω αυτο να ισχυει και για το Οτε tv! :p

Μπα δεν ξέρουν οι εργαζόμενοι στην Nova πράγματα για την κωδικοποίηση.
Οι εργαζόμενοι της Irdeto ξέρουν από τέτοια.
Γενικά το κλείδωμα είναι δουλειά της Irdeto,όχι της Nova.

Στην management console του Irdeto server έχουν full access μόνο οι τεχνικοί της Irdeto. Από τη Nova ίσως έχουν 2-3 άτομα πρόσβαση, αλλά όχι full access.
Για τον ΟΤΕ και το NDS δε γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι θα είναι παρόμοια τα πράγματα.

Η αιώνια λογική του Έλληνα , να έχει τζάμπα (ή σχεδόν τζάμπα) ότι οι άλλοι πληρώνουν. Και μετά να το παίζει έξυπνος και να κοκορεύεται για την "μαγκιά" του.

Και πας τώρα εσύ ρε Πάνο και τους το χαλάς το όνειρο...γιατί?

Η ιστορια του NOVATEK τελειωσε παιδια τελος τα osn,admc,mbc hd!Δεν μοιραζονται πλεον,το hack του ηταν καποιο παλιο μηχανημα απο αιγυπτο και τα μαζεψαν σε μια νυκτα.
gab

Δεν ξερω πως λεγεται ο δεκτης αλλα μεχρι την Παρασκευη επαιζε και novaκαι οτε αλλα μεσω internet

Και εγώ είδα ένα video με έναν δέκτη που το έκανε.
ΟΤΕ,Νοva και Αbu Dhabi ή ΟSN(δεν θυμάμαι).

Παίζει ακόμα ή σταμάτησε την Παρασκευή?

Yperion,μερικοί δεν μπορούν να πληρώσουν όσο χρεώνονται τα πακέτα και μερικοί θεωρούν υπερβολική την τιμή τους.Μερικοί μπορεί να την βρίσκουν και με το παράνομο ή να βγάζουν και κέρδος από όλη την ιστορία?
Μην προσπαθείς να εξισώσεις τους πάντες με τσαμπατζήδες εξυπνάκηδες.

Να πάω να δώσω λεφτά στον απατεώνα τον κινέζο που από στιγμή σε στιγμή δε θα παίζει για να δω όταν παίζει το άθλιο streaming του μέσω της γραμμής μου της οποίας θα τρώω και bandwitch ε όχι!
Προτιμώ να δώσω τα 20 του ΟΤΕ με όλα τα κανάλια χωρίς διακοπές και σε εικόνα hd, 100% νόμιμος και καλυμμένος.
Και για να προλάβω κάποιους τα έχω δοκιμάσει "όλα" και θα πω με σιγουριά ότι από τότε που έβαλα otetv δεν γυρνάω πίσω για κανένα τίμημα και για καμία "ευκολία".

Εννοείται πως αυτές οι αγορές έχουν τεράστιο ρίσκο(το να χάσεις τα λεφτά σου πρώτα από όλα).

Να πάω να δώσω λεφτά στον απατεώνα τον κινέζο που από στιγμή σε στιγμή δε θα παίζει για να δω όταν παίζει το άθλιο streaming του μέσω της γραμμής μου της οποίας θα τρώω και bandwitch ε όχι!
Προτιμώ να δώσω τα 20 του ΟΤΕ με όλα τα κανάλια χωρίς διακοπές και σε εικόνα hd, 100% νόμιμος και καλυμμένος.
Και για να προλάβω κάποιους τα έχω δοκιμάσει "όλα" και θα πω με σιγουριά ότι από τότε που έβαλα otetv δεν γυρνάω πίσω για κανένα τίμημα και για καμία "ευκολία".

+1 να δηλώσω ότι δεν έχω ΟΤΕ ΤV αλλά συμφωνώ με τον φίλο, σε αυτή την τιμή την μαγκιά μας να την δείχνομυ έκεί που πρέπει και όχι να είμαστε "τζάμπα" μάγκες!!!

Και εγώ είδα ένα video με έναν δέκτη που το έκανε.
ΟΤΕ,Νοva και Αbu Dhabi ή ΟSN(δεν θυμάμαι).

Παίζει ακόμα ή σταμάτησε την Παρασκευή?

Yperion,μερικοί δεν μπορούν να πληρώσουν όσο χρεώνονται τα πακέτα και μερικοί θεωρούν υπερβολική την τιμή τους.Μερικοί μπορεί να την βρίσκουν και με το παράνομο ή να βγάζουν και κέρδος από όλη την ιστορία?
Μην προσπαθείς να εξισώσεις τους πάντες με τσαμπατζήδες εξυπνάκηδες.

Μπορει καποιος να μου δωσει το βίντεο να το δω και εγω;

Την παρασκευη γιατι ακριβως να σταματησε;

Η αιώνια λογική του Έλληνα , να έχει τζάμπα (ή σχεδόν τζάμπα) ότι οι άλλοι πληρώνουν. Και μετά να το παίζει έξυπνος και να κοκορεύεται για την "μαγκιά" του.

Και πας τώρα εσύ ρε Πάνο και τους το χαλάς το όνειρο...γιατί?

Γιάννη δεν είναι του Ελληναρά προνόμιο αυτό.. η ιστορία αυτή έχει εισαχθεί (όπως πολλά άλλα) από το εξωτερικό .... Τα ίδια γίνονται σε όλο τον κόσμο είτε αφορά αυτοκίνητα μηχανές ή ηλεκτρονικά...

Ο Γκαούγκαλος είναι γκαούγκαλος σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεται...

Καλημερα Παναγιωτη.
Μιλας για hack πανω στο ιδιο μηχανημα απο αιγυπτο που εκανε το team του novatek οτι το εκανε και αλλο team και τωρα εκλεισε και αυτο μετα τις αλλαγες?CNE λεγεται η εταιρεια που εδινε αυτα τα μηχανηματα εκει.
gab

Αντικατέστησαν όλους τους δέκτες στους οποίους είχε γίνει το hack της ομάδας Novatek.
Hack πάντως έχει κάνει κι άλλη ομάδα, και μάλιστα παίζει σε δέκτες με enigma2.

Είχα γνωστό με NOVA από "σερβιτόρο" παλιότερα , έδινε ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα (πολύ λιγότερο βέβαια από το νόμιμο) και κάθε τρεις και λίγο έχανε την εικόνα και άντε πάλι να φέρνει τεχνικό και να περνάει "κλειδιά" κτλ. Τελικά βαρέθηκε κάποια στιγμή και έβαλε νόμιμη συνδρομή.

Συμπέρασμα καλύτερα να πληρώνεις και να έχεις νόμιμα ότι μπορεί να υποστηρίξει η τσέπη σου παρά να μπλέξεις με ιστορίες για αγρίους.

Status
Not open for further replies.