Eλπιζω αυτο να ισχυει και για το Οτε tv!Με το πρώτο κύμα απολύσεων που έρχεται, ενόψη του τρίτου Μνημονίου και την πτώση του βασικού στα 327 Ευρώ σίγουρα κάποιοι καλά ενημερωμένοι εντός της εταιρίας θα θελήσουν να εκδικηθούν. Τελεία.
Η ιστορια του NOVATEK τελειωσε παιδια τελος τα osn,admc,mbc hd!Δεν μοιραζονται πλεον,το hack του ηταν καποιο παλιο μηχανημα απο αιγυπτο και τα μαζεψαν σε μια νυκτα.
gab
Να πάω να δώσω λεφτά στον απατεώνα τον κινέζο που από στιγμή σε στιγμή δε θα παίζει για να δω όταν παίζει το άθλιο streaming του μέσω της γραμμής μου της οποίας θα τρώω και bandwitch ε όχι!
Προτιμώ να δώσω τα 20 του ΟΤΕ με όλα τα κανάλια χωρίς διακοπές και σε εικόνα hd, 100% νόμιμος και καλυμμένος.
Και για να προλάβω κάποιους τα έχω δοκιμάσει "όλα" και θα πω με σιγουριά ότι από τότε που έβαλα otetv δεν γυρνάω πίσω για κανένα τίμημα και για καμία "ευκολία".
Και εγώ είδα ένα video με έναν δέκτη που το έκανε.
ΟΤΕ,Νοva και Αbu Dhabi ή ΟSN(δεν θυμάμαι).
Παίζει ακόμα ή σταμάτησε την Παρασκευή?
Yperion,μερικοί δεν μπορούν να πληρώσουν όσο χρεώνονται τα πακέτα και μερικοί θεωρούν υπερβολική την τιμή τους.Μερικοί μπορεί να την βρίσκουν και με το παράνομο ή να βγάζουν και κέρδος από όλη την ιστορία?
Μην προσπαθείς να εξισώσεις τους πάντες με τσαμπατζήδες εξυπνάκηδες.
Η αιώνια λογική του Έλληνα , να έχει τζάμπα (ή σχεδόν τζάμπα) ότι οι άλλοι πληρώνουν. Και μετά να το παίζει έξυπνος και να κοκορεύεται για την "μαγκιά" του.
Και πας τώρα εσύ ρε Πάνο και τους το χαλάς το όνειρο...γιατί?
Αντικατέστησαν όλους τους δέκτες στους οποίους είχε γίνει το hack της ομάδας Novatek.
Hack πάντως έχει κάνει κι άλλη ομάδα, και μάλιστα παίζει σε δέκτες με enigma2.
Είχα γνωστό με NOVA από "σερβιτόρο" παλιότερα , έδινε ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα (πολύ λιγότερο βέβαια από το νόμιμο) και κάθε τρεις και λίγο έχανε την εικόνα και άντε πάλι να φέρνει τεχνικό και να περνάει "κλειδιά" κτλ. Τελικά βαρέθηκε κάποια στιγμή και έβαλε νόμιμη συνδρομή.
Συμπέρασμα καλύτερα να πληρώνεις και να έχεις νόμιμα ότι μπορεί να υποστηρίξει η τσέπη σου παρά να μπλέξεις με ιστορίες για αγρίους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.