δεν ειναι παραμυθια εχει δικαιο ο jimmy.έχω πληροφορίες οτι θα καθυστερηση 2-3 μηνες τουλαχιστονΠαραμύθια. Ποια η πηγή αυτών των πληροφοριών; Γνωρίζω πολύ καλά από πολύ ψηλά μέσα στη Nova πως το νέο πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει εκτός των Pace.
απορω γιατι καποιοι επιθυμουν την στασιμοητητα του πακετου... δεν θελετε νεα καναλια? δεν θελετε novacinema 2 HD? δεν θελετε να γινει αλλαγη των sd εκδοσεων σε hd? δεν θελετε την βελτιωση της εικονασ στα sd? πως θα γινει χωρις την απαραιτητη εξτρα χωρητηκοτητα?
διοτι ο οτε εχει 15 hd και η νοβα 5. αποκλειεται και κατσουν ετσι. ηδη το nova go ειναι ετοιμο. γενικα υπαρχει μια κινητικοτητα τελευταια.Ποιος ότι δεν θέλει;
Από που ξέρεις ότι αυτά θα γίνουν;
διοτι ο οτε εχει 15 hd και η νοβα 5. αποκλειεται και κατσουν ετσι. ηδη το nova go ειναι ετοιμο. γενικα υπαρχει μια κινητικοτητα τελευταια.
αλλιως ρε φιλε γιατι να θελουν να αθξησουν τη χωρητοτητα μεσω της αλλαγης σε dvbs2???
Σου αντιστρέφω την ερώτηση. Ποια είναι η πηγή αυτών πληροφοριών; Όπως τεκμηρίωσες εσύ τα λεγόμενά σου, έτσι τα τεκμηρίωσε και o jimmy0077.
Μα καλά δεν παρακολουθείς το θέμα; Να κόψουν ένα αναμεταδότη θέλουν... Το ότι θα αυξηθεί η χωρητικότητα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να γίνει με τις κατάλληλες παραμέτρους εκπομπής, αλλά δεν είπε κανείς ότι θα γίνει ντε και καλά.
Κόβοντας ένα αναμεταδότη, δε νομίζω πως μιλάμε για καινούργια κανάλια, αλλά να χωρέσουν τα υπάρχοντα στους εναπομείναντες (από 1/1/2014) 4.Κράτα μικρό καλάθι για τυχόν προσθήκες.
Κόβοντας ένα αναμεταδότη, δε νομίζω πως μιλάμε για καινούργια κανάλια, αλλά να χωρέσουν τα υπάρχοντα στους εναπομείναντες (από 1/1/2014) 4.Κράτα μικρό καλάθι για τυχόν προσθήκες.
Το ξέρω, μάλιστα είδα το ποστ που έχεις κάνει σε αυτό το θέμα με τους υπολογισμούς. Βασικά διάβασα όλο το θέμα εχθές, γιατί δεν το είχα πάρει πρέφα ότι παίζουν αλλαγές στη νόβα.Τα έχουμε ξαναγράψει, 4 αναμεταδότες σε DVB-S2/8PSK δίνουν παραπάνω bandwidth από αυτό που έχει τώρα η Nova με 4 DVB-S και 1 DVB-S2.
Τα έχουμε ξαναγράψει, 4 αναμεταδότες σε DVB-S2/8PSK δίνουν παραπάνω bandwidth από αυτό που έχει τώρα η Nova με 4 DVB-S και 1 DVB-S2.
Παραμύθια. Ποια η πηγή αυτών των πληροφοριών; Γνωρίζω πολύ καλά από πολύ ψηλά μέσα στη Nova πως το νέο πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει εκτός των Pace.
Το να το παίζεις παντογνώστης το μόνο που κάνει είναι να σε εκθέτει.
Εγώ την θεωρώ αξιόπιστη πληροφορία. Μπορεί να έχω άδικο. Θα δείξει.
Επειδή δε γνωρίζω, αν κάνει την αλλαγή (αυτή που έχω σε bold), συνεπάγεται κάποιο επιπλέον κόστος για την ενοικίαση και ζρήση των αναμεταδοτών;
Νομίζω όχι γιατί και με 27500 ο αναμεταδότης ήταν δεσμευμένος 100%. Απαιτείται παραπάνω ενέργεια στον επίγειο σταθμό εκπομπής. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιούνταν το 29900 τα προηγούμενα χρόνια ήταν ασυμβατότητες με διάφορους δέκτες στα υψηλά SR.
Δεν είναι θέμα παντογνωσίας. Όταν ο διευθυντής του antipiracy της Nova σου λέει πως 17/8 δε θα παίζουν sport κανάλια εκτός Pace, εσύ περιμένεις να πιστέψω τι σου είπε ο γνωστός του φίλου; Εσύ εκτίθεσαι που αναπαράγεις, άθελά σου, τα παραμύθια που σπέρνουν διάφοροι σερβεράδες για να συνεχίσουν να πουλάνε λίγο ακόμα.
Η αλλαγή δε θα γίνει σε ένα βράδυ, εκτιμώ πως θα γίνει όπως στο Digitalb, πρώτα τα premium κανάλια (sport/cinema) και κάποια στιγμή μέχρι τέλος του έτους και όλα τα υπόλοιπα.
Νομίζω όχι γιατί και με 27500 ο αναμεταδότης ήταν δεσμευμένος 100%. Απαιτείται παραπάνω ενέργεια στον επίγειο σταθμό εκπομπής. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιούνταν το 29900 τα προηγούμενα χρόνια ήταν ασυμβατότητες με διάφορους δέκτες στα υψηλά SR.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.