Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Καλησπερα σε ολους!

Εχω 4 Αποκωδικοποιητες, 2 απο αυτους με σκληρους δισκους και (Linux) . Πιανω 3 δορυφορους με Disecq. Μεταφερω την καρτα οπου θελω. Το βραδυ στο υπνοδωματιο, την ημερα στο σαλονι.

Αν πιστευτε Κυριοι της Νοβα (που ξερω καλα, πως διαβαζετε ολα εδω μεσα) οτι θα "πεταξω" τον εξοπλισμο μου ή οτι εστω θα τον εμπλουτισω με τον PACE, κανετε μεγαλο λαθος.
Α, ξεχασα, με την καινουργια SMART TV Samsumg me to Triple Tuner, βαζεις απλα το CI μεσα και δεν χρειαζεσαι καν αποκωδικοποιητη....Σιγα λοιπον αντι αν αφαιρω μηχανηματα να προσθετω καινουργια. Αντε τωρα να εχεις και μια/δυο αλλες συνδρομες και ο καθε εις να θελει και τον δικο του αποκωδικοποιητη, ελεος!

ΥΓ. : Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ (εννοειται πως υπαρχει λυση!) :D:D:D και δεν εννοω το "μαυρο"

Last edited:
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Ας πεσουν οι τόνοι μιας και τιποτα δεν ειναι απόλυτο. Η καταληκτική ημερομηνία που είπαν αρκετοι εδώ απο ΌΠΟΙΑ πηγη και αν προέρχεται για εμενα δεν ειναι δεσμευτικη. Ο λόγος; Ειμαι απολυτα σίγουρος πως η διοικηση της forthnet δεν εχει ακομη αποφασίσει, αλλά πράττει με γνώμονα τις τρεχουσες εξελίξεις.
Για παράδειγμα, βγάζεις νεο πως κλείνονται οι ελευθερες κάρτες για να υπάρχει στο πισω μέρος του μυαλού των καταναλωτών (νομιμων και πειρατών). Βλέποντας πως το 3play γνωριζει επιτυχία, ο ρυθμος αυξησης του πελατολόγιου ειναι ικανοποιητικός, ώστε να συνεχίσουν. Όταν πλεον κορεστούν οι νέες συνδέσεις, θα έχουν να δείξουν την καταπληκτική βελτίωση στο board της εταιριας και δεν υπάρχει τόση πίεση ώστε αργότερα να κλείσουν οι κάρτες. Αν απο την άλλη το 3play δεν πηγαινε καλά, δραστικά μέτρα επρεπε να παρθούν, εδώ και τώρα οπότε και θα έκλειναν οι κάρτες νωρίτερα.

@scan420: Είσαι στο 1/100 (ή και 1/1000 ίσως) των χρηστών που θα "θυσιάσει" η Nova για να σταματήσει την πειρατεία. Δε της καίγεται καρφάκι αν θα διακόψεις τη συνδρομή σου.

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Καλησπερα σε ολους!
Εχω 4 Αποκωδικοποιητες, 2 απο αυτους με σκληρους δισκους και (Linux) . Πιανω 3 δορυφορους με Disecq. Μεταφερω την καρτα οπου θελω. Το βραδυ στο υπνοδωματιο, την ημερα στο σαλονι.

Έχεις 4 λινουξάτους δέκτες με δίσκο μέσα στο σπίτι και για να βλέπεις σαλόνι-υπνοδωμάτιο βγάζεις την κάρτα και την πηγαίνεις σούρτα-φέρτα? Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε!

@scan420: Είσαι στο 1/100 (ή και 1/1000 ίσως) των χρηστών που θα "θυσιάσει" η Nova για να σταματήσει την πειρατεία. Δε της καίγεται καρφάκι αν θα διακόψεις τη συνδρομή σου.

Δεν ξερω, ισως εχεις δικιο. Αυτο που ξερω ειναι οτι πηρα μια απο τις πρωτες καρτες (Σεπτεμβριος του 1999). Και απο τοτε πληρωνω καθε μηνα μεχρι σημερα. (αν τα υπολογισα καλα εχουν παρει απο μενα γυρω στα 8500 ).
Νομιζω πως ολοι οσοι εχουν ελευθερες καρτες, εχουν και καποια καλα μηχανηματα, κι οχι πατατασατ....Απο τους 50000 συνδρομητες ειμαστε μονο το 1/1000; δηλαδη μονο 50 συνδρομητες;;; που θελουν να πιανουν 2 και 3 δορυφορους;
Τελος παντων θα δειξει, δεν επιμενω.

Απο την αλλη, γνωριζω οτι και αλλοι παροχοι (πχ. CyfraPL) παντρευουν τις καρτες τους κι ομως το Sh...ing και η πειρατεια ζει και βασιλευει! Διοτι οπως ξερεις παντα υπαρχουν οι ειδικοι στα "διαζυγια".

Συμφωνω οτι καθε εταιρια εχει δικαιωμα να διασφαλισει το προιον της και να το προστατεψει, ακομα κι αν πρεπει να θυσιασει καποιους απο εμας, αναρωτιεμαι ομως αν τετοιες πρακτικες βοηθουν στην καταπολεμιση της πειρατειας ή ωθουν στην εξαπλωση της.

Έχεις 4 λινουξάτους δέκτες με δίσκο μέσα στο σπίτι και για να βλέπεις σαλόνι-υπνοδωμάτιο βγάζεις την κάρτα και την πηγαίνεις σούρτα-φέρτα? Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
2 ειναι οι λινουξατοι!! και εννοειται πως σε αυτους δεν χρειαζεται το βαλε/βγαλε!!! αλλα στους αλλους 2!

Last edited by a moderator:

επειδη ειμαι νεος και δεν ξερω.απο που τοση σιγουρια στα λεγομενα σου απο που όλες αυτές οι στατιστικες και που ξερεις αν τις καιγεται καρφι.είσαι υπάλληλος της εταιρείας;

Παρακαλώ να πάψουν τα υπονοούμενα και οι αντιπαραθέσεις ένθεν κακείθεν.

Και μην αρχίσουμε πάλι τα περί υπαλλήλων.

επειδη ειμαι νεος και δεν ξερω.απο που τοση σιγουρια στα λεγομενα σου απο που όλες αυτές οι στατιστικες και που ξερεις αν τις καιγεται καρφι.είσαι υπάλληλος της εταιρείας;

Είναι απλό, αν ενδιαφερόταν για αυτό το μικρό υποσύνολο πελατών με τους ακριβούς δέκτες, θα έδινε και το δικαίωμα θέασης των HD καναλιών σε ελεύθερες κάρτες. Επίσης, δεν θα πήγαινε το surf lock στο επίπεδο 1 καταστρέφοντας όλες τις δυνατότητες που έχουν αυτοί οι δέκτες. Η ελεύθερη κάρτα έχει πλέον λιγότερες δυνατότητες από μία "παντρεμένη" με 865. Η ελεύθερη κάρτα δε μπορεί άλλο κανάλι να βλέπει και άλλο να γράφει, λόγω surflock. Επίσης δε μπορεί να μοιράζεται σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα, πάλι λόγω surf lock. Συνεπώς τι μένει; Η δυνατότητα diseqc;

Νομιζω πως ολοι οσοι εχουν ελευθερες καρτες, εχουν και καποια καλα μηχανηματα, κι οχι πατατασατ....Απο τους 50000 συνδρομητες ειμαστε μονο το 1/1000; δηλαδη μονο 50 συνδρομητες;;; που θελουν να πιανουν 2 και 3 δορυφορους;

Απο την αλλη, γνωριζω οτι και αλλοι παροχοι (πχ. CyfraPL) παντρευουν τις καρτες τους κι ομως το Sh...ing και η πειρατεια ζει και βασιλευει! Διοτι οπως ξερεις παντα υπαρχουν οι ειδικοι στα "διαζυγια".

Συμφωνω οτι καθε εταιρια εχει δικαιωμα να διασφαλισει το προιον της και να το προστατεψει, ακομα κι αν πρεπει να θυσιασει καποιους απο εμας, αναρωτιεμαι ομως αν τετοιες πρακτικες βοηθουν στην καταπολεμιση της πειρατειας ή ωθουν στην εξαπλωση της.

Φίλε μου κι εγώ έχω 4 λινουξάτους δέκτες, κινητό πιάτο αλλά και Τ90 με 13 LNB. Παρ' ολ' αυτά, εδώ και αρκετό καιρό έχω Pace για τη Nova και τους άλλους δέκτες για άλλα πακέτα για τα οποία είχα συνδρομή. Δεν εμποδίζει το ένα το άλλο. Αν η Nova έχει 400.000 συνδρομητές, οι "περίεργοι" με τα setup που περιγράφεις ίσως είναι 4.000 (1/100) ή και λιγότεροι. Εκτίμηση είναι, δεν έχω δεδομένα. Ε αυτούς θα τους κάψει ελπίζοντας να φέρει 30-40-50.000 νέους συνδρομητές. Το αν θα το πετύχει είναι άλλο θέμα, έχω επιχειρηματολογήσει σε άλλα νήματα πως ο πλέον κερδισμένος από πιθανό σταμάτημα της πειρατείας δε θα είναι η Nova αλλά ο ΟΤΕ.

Είναι απλό, αν ενδιαφερόταν για αυτό το μικρό υποσύνολο πελατών με τους ακριβούς δέκτες, θα έδινε και το δικαίωμα θέασης των HD καναλιών σε ελεύθερες κάρτες.
Αυτο ειναι και η μεγαλυτερη βλακεια της, που αντι να πουλαει υπηρεσιες, αντι αυτου θετει προυποθεσεις και ορους...
Επίσης, δεν θα πήγαινε το surf lock στο επίπεδο 1 καταστρέφοντας όλες τις δυνατότητες που έχουν αυτοί οι δέκτες.
Αυτο ηταν και το καλυτερο που μπορουσε να κανει για να καταπολεμισει την ευρυτερη πειρατεια.
Η ελεύθερη κάρτα δε μπορεί άλλο κανάλι να βλέπει και άλλο να γράφει, λόγω surflock. Επίσης δε μπορεί να μοιράζεται σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα, πάλι λόγω surf lock
Διαφωνω!!! Οταν κλεισω την τηλεοραση στο σαλονι, βλεπω θαυμασια στην κρεβατοκαμαρα, χωρις να πειραξω τιποτα (1 Sid ανοιχτο). Ετσι κι αλλιως δεν μπορω να ειμαι σε 2 μερη ταυτοχρονα, οποτε ειτε ο ενας δεκτης θα δουλευει, ειτε ο αλλος. Οσον αφορα τις εγγραφες, εν μερει εχεις δικιο, στην περιπτωση μονο ομως, που θα ηθελα δυο προγραμματα της Νοβα. Οσο ομως βλεπω Νοβα και γραφω RTL δεν υπαρχει παλι κανενα προβλημα.

Εν μερει ετσι ειναι.

Φίλε μου κι εγώ έχω 4 λινουξάτους δέκτες, κινητό πιάτο αλλά και Τ90 με 13 LNB. Παρ' ολ' αυτά, εδώ και αρκετό καιρό έχω Pace για τη Nova και τους άλλους δέκτες για άλλα πακέτα για τα οποία είχα συνδρομή. Δεν εμποδίζει το ένα το άλλο. Αν η Nova έχει 400.000 συνδρομητές, οι "περίεργοι" με τα setup που περιγράφεις ίσως είναι 4.000 (1/100) ή και λιγότεροι. Εκτίμηση είναι, δεν έχω δεδομένα. Ε αυτούς θα τους κάψει ελπίζοντας να φέρει 30-40-50.000 νέους συνδρομητές. Το αν θα το πετύχει είναι άλλο θέμα, έχω επιχειρηματολογήσει σε άλλα νήματα πως ο πλέον κερδισμένος από πιθανό σταμάτημα της πειρατείας δε θα είναι η Nova αλλά ο ΟΤΕ.
τωρα τα λες καλα εδω θα συμφωνησω με ολα οσα εγραψες

Το surf lock δεν πείραξε καθόλου την μεγάλη πειρατεία, είτε γιατί είχαν τη δυνατότητα να έχουν πολλές κάρτες είτε γιατί παρέκαμπταν το surf lock με διάφορους τρόπους που δεν ήταν γνωστοί στους απλούς χρήστες. Όσο ήταν το surf lock σε επίπεδο 3 ή 4, εύκολα μπορούσες να βλέπεις άλλο κανάλι στο σαλόνι, άλλο στην κρεβατοκάμαρα και άλλο να γράφεις. Από τη στιγμή που αυτό κόπηκε, οι δέκτες με home sharing έχασαν μεγάλο μέρος της πρόσθετης αξίας τους.

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Το surf lock δεν πείραξε καθόλου την μεγάλη πειρατεία, είτε γιατί είχαν τη δυνατότητα να έχουν πολλές κάρτες είτε γιατί παρέκαμπταν το surf lock με διάφορους τρόπους που δεν ήταν γνωστοί στους απλούς χρήστες. Όσο ήταν το surf lock σε επίπεδο 3 ή 4, εύκολα μπορούσες να βλέπεις άλλο κανάλι στο σαλόνι, άλλο στην κρεβατοκάμαρα και άλλο να γράφεις. Από τη στιγμή που αυτό κόπηκε, οι δέκτες με home sharing έχασαν μεγάλο μέρος της πρόσθετης αξίας τους.
Την μεγαλη πειρατεια δεν την σταματαει τιποτα! Μονο να τη περιορισει μπορει κι αυτο μονο στη αρχη. Αλλα αυτο το ξερουν και οι ιδιοι. Στο Surf Lock στο 1 ειχε σαν στοχο τους χιλιαδες σερβερ που με μια καρτα εβλεπε ολο το χωριο....Κι αυτο το πετυχε (πιστευω, δεν παιρνω κι ορκο).

Οσον αφορα τους μεγαλους με εδρα Βραζιλια, Νοτιο Σουδαν και δεν ξερω που αλλου, εκεινοι ακομα και με παντρεμενες καρτες τις κανουν "χηρες" και "χωρισμενες" και ο,τι αλλο θες! Οπως ειπα και παραπανω, ειναι και αλλοι παροχοι με προφανως "παντρεμενες καρτες" που τα πακετα τους φιγουραρουν στο δικτυο για 100 Ευροπουλα το χρονο.

Το μονο που θα καταφερουν λοιπον, ειναι αυτο που ειπε και ο προλαλησαντας :SFGSFGSF:, να αυξηθουν λοιπον οι συνδρομητες του ΟΤΕ!!!!

Δεν ξερω, ισως εχεις δικιο. Αυτο που ξερω ειναι οτι πηρα μια απο τις πρωτες καρτες (Σεπτεμβριος του 1999). Και απο τοτε πληρωνω καθε μηνα μεχρι σημερα. (αν τα υπολογισα καλα εχουν παρει απο μενα γυρω στα 8500 ).

2 ειναι οι λινουξατοι!! και εννοειται πως σε αυτους δεν χρειαζεται το βαλε/βγαλε!!! αλλα στους αλλους 2!

Άλλο ένα δείγμα πως η Nova δεν σέβεται τους παλιούς συνδρομητές, αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
Το πολωνικό που λες πάντως έχει Nagravision που θεωρείται πιο εύκολη κωδικοποίηση από την Irdeto.

Όλα σπάνε, το θέμα είναι σε πόσο χρόνο.

Παρεπιπτόντως πως άντεξες 14 χρόνια στην Nova?
Δεν ξενέρωσες από την πτώση της ποιότητας τα τελευταία χρόνια?
Εγώ το 2008 που ήμουν συνδρομητής και πέρυσι-φέτος είδα τεράστια διαφορά.
Θυμάμαι το 2008 έβλεπα τα Σαββατοκύριακα Αγγλικό-Ισπανικό πρωτάθλημα, μεσοβδόμαδα Euroleague και σχεδόν κάθε μέρα είχε μια καλή ταινία το βράδυ να κάτσεις να δεις.
Φέτος, πρακτικά μόνο Superleague της συμφοράς,μεσοβδόμαδα Euroleague(το μόνο καλό μαζί με το CH.L) και από ταινίες μαύρα χάλια.

Η μόνη βελτίωση ήταν τα HD, που είναι ελάχιστα όμως.

Επηρέασε όμως αυτούς που έβαζαν σε μία πολυκατοικία όλοι οι ένοικοι μία συνδρομή και έπαιρνε ο καθένας τον δέκτη του και έβλεπε.

Οι οποίοι Δημήτρη στις πολυκατοικίες δεν ήταν πάνω από 2000 συνδρομές, υπολογισμένα περίπου (μέσος όρος) 18.000 εγκαταστάσεις αν είχαν κανονικές συνδρομές..

Από τους εν δυνάμει 18.000 συνδρομητές, άντε οι 5.000 να έπαιρναν κανονική συνδρομή.. Οι υπόλοιποι 13.000 δεν θα έπαιρναν ποτέ συνδρομή αν δεν την είχαν με το διαμοιρασμό στις πολυκατοικίες...

Τα νούμερα είναι υποθετικά......απλά σας δίνω ένα μπούσουλα, ένα παράδειγμα προς σκέψη από τη μεριά της Νόβα και του κάθε πάροχου...

Να προσθέσω επίσης και τους γείτονες με το multiview, που μοιράζονται τα έξοδα στη μέση.Ακόμα και το νόμιμο μπορεί να γίνει "παράνομο".

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Την μεγαλη πειρατεια δεν την σταματαει τιποτα! Μονο να τη περιορισει μπορει κι αυτο μονο στη αρχη. Αλλα αυτο το ξερουν και οι ιδιοι. Στο Surf Lock στο 1 ειχε σαν στοχο τους χιλιαδες σερβερ που με μια καρτα εβλεπε ολο το χωριο....Κι αυτο το πετυχε (πιστευω, δεν παιρνω κι ορκο).

Οσον αφορα τους μεγαλους με εδρα Βραζιλια, Νοτιο Σουδαν και δεν ξερω που αλλου, εκεινοι ακομα και με παντρεμενες καρτες τις κανουν "χηρες" και "χωρισμενες" και ο,τι αλλο θες! Οπως ειπα και παραπανω, ειναι και αλλοι παροχοι με προφανως "παντρεμενες καρτες" που τα πακετα τους φιγουραρουν στο δικτυο για 100 Ευροπουλα το χρονο.

Το μονο που θα καταφερουν λοιπον, ειναι αυτο που ειπε και ο προλαλησαντας :SFGSFGSF:, να αυξηθουν λοιπον οι συνδρομητες του ΟΤΕ!!!!

οι συνδρομητές του οτε γιατί θα αυξηθούν;
οι κάρτες του οτε είναι ελεύθερες;
εγώ νόμιζα ότι παντρεμένες τις δίνει εξ αρχής.
έχω χάσει κάτι;
σόρυ για το κάπως οφ, μάλλον για άλλο λόγο το λες και δεν το κατάλαβα.

το παντρεμα και στην nova,ειναι η αφορμη για να παει κανεις στο-σαφως-φθηνοτερο πακετο του οτε.

εγω παιδια δεν εχω καταλαβει τι συζηταμε σε 62 σελιδες..................
η νοβα εχει το μαχαιρι εχει και το καρπουζι και τελος.........

οι ελευθερες καρτες θα κοβοντε ανα 3,000 οπως εχω ξαναγραψει και πιο πριν,οποιος θελει να βλεπει θα παρει pace,oποιος δεν θελει θα βλεπει επιγεια.
δεν υπαρχει λογος να μενει ανοιχτο το νημα,ασ κλεισει διοτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!!!!!!!

Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,οι πιο πολυ απο εμας εδω καιγοντε για τον μαυρο που ερχετε λογω ολικου παντερματος και τελος του cs,
λιγοι ειναι αυτοι που τους απασχολει εαν θα κουβαλανε δεκτες απο εδω και απο εκει στα εξοχικα τους!!!!!!!

Πρωτεινω στον διαχειρηστη να κλειδωθε το θεμα διοτι εχει γινει κουραστικο και ανευ λογου αντιπαραθεσης.

ευχαριστω

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Αν δεν σου αρέσει, μπορείς να μην το διαβάζεις.

Και επίσης, αν κάποιος θέλει να έχει και δεύτερο πακέτο και δεν μπορεί να φέρνει 10 καλώδια από την ταράτσα ή αν κάποιος θέλει να βλέπει και στο εξοχικό του χωρίς να κάνει μετακόμιση, δεν σημαίνει ότι είναι πειρατής.

Αμαν πια με αυτή την καραμέλα.

Άσε που το cs δεν θα τελειώσει παρά μόνο για μικρό διάστημα.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Αφαιρέθηκε το "υπάρχει λύση" από τον τίτλο.

Status
Not open for further replies.