Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Ποιος σας είπε ότι μόνο οι dream μοίραζαν την κάρτα μέσα στο σπίτι ??

Οι mvision και αρκετοί άλλοι μια χαρά μοίραζαν την κάρτα σε 8 δέκτες.....

Να ξέρατε πόσες εγκαταστάσεις υπάρχουν με τρεις και τέσσερις δέκτες σε σπίτια που έμειναν να αραχνιάζουν !!!

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Νομίζω ναι θα άλλαζε. Η απόφαση μιλά αποκλειστικά για δέκτες. Όχι για εξαρτήματα που μπαίνουν σε δέκτες.

Αποσπασμα απο το συμβολαιο... Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Ειναι ολα μονο για τα "ματια";

12. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ,
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ PVR ΚΑΙΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ HD.
12.1 Ρητά δηλώνεται από την MCH και γίνεται αποδεκτό από τονΣυν-
δρομητή ότι:
1. Προκειμένου ηΚάρτα Πρόσβασηςπουπαρέχει η ΜCH στον
Συνδρομητή να καθιστά δυνατή τηνπρόσβασηστιςΣυνδρομη-
τικέςΥπηρεσίες ήστιςΥπηρεσίες NOVAPLUSή/και HD ή/και
MULTIVIEWή/και NovaExtraΕπίγεια αντίστοιχα, ο Ψηφιακός
Αποκωδικοποιητής, οΑποκωδικοποιητήςPVR και οΑποκωδικο-
ποιητής HD πουπρομηθεύτηκε ή θαπρομηθευτείπρέπει να: α)
έχει θέση υποδοχής κάρταςπρόσβασης, β) είναι κατασκευασμέ-
νοςσύμφωνα με ταπρότυπα DVB(DigitalVideoBroadcasting)
τηςΕυρωπαϊκήςΈνωσης και λειτουργείσύμφωνα με το διεθνές
πρότυποσυμπίεσης ΜPEG4, γ) διαθέτεισύστημα αποκρυπτο-
γράφησης IRDETOή ενσωματωμένο κοινόσημείο διασύνδεσης
(ΙΝΤERFACE)που έχει δεχθεί εξωτερικόσύστημαπρόσβασης
υπό όρους της ΙRDETO,
δ) έχειτη δυνατότητα να λαμβάνει και να
παρέχειτις υπηρεσίες ηλεκτρονικού οδηγούπρογράμματος της
ΜCH στην ελληνική γλώσσα, ε) είναι εφοδιασμένος με τησυμβατή
τεχνολογίαSecureSilicon, είναι εγκεκριμένος από τη MCH,στ)
πληροίτις εκάστοτε ελάχιστες τεχνικέςπροδιαγραφές καιπρότυπα
ασφαλείας για τηνπροστασία των εν γένει δικαιωμάτων επίτων
μεταδιδομένωνπρογραμμάτων (ενδεικτικά:CopyProtection,Digital
Rights Management),τις οποίες ηΑδειούχος υποχρεούται να τηρεί
κατ’ εφαρμογή τωνσχετικών υποχρεώσεών τηςπου έχει αναλάβει
απέναντιστουςπρομηθευτέςπρογράμματός της

Λοιπον!

ΜΑΥΡΙΣΑ κι εγω....

Πηρα τηλεφωνο, δεν δεχονται CI+ παρολο που το γραφουν στο συμβολαιο.
Ενα φιλικοτατο παιδι (τεχνικος) εψαξε μηπως υπηρχε καποια λυση, αλλα τιποτα.

Αναμονη για τεχνικο 3λεπτα. Αναμονη για διακοπη συνδεσης πανω απο 15λεπτα (ακομα περιμενω !!!)

Θα τα ξαναπουμε!! (οταν εχω νεα).

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Αποσπασμα απο το συμβολαιο... Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Ειναι ολα μονο για τα "ματια";

Τι συμπέρασμα θα έβγαζες εσύ; Εγώ δεν βγάζω κάτι, έχει περιλάβει τους όρους που δεν θα τις δημιουργήσουν πρόβλημα. Μιλάει για δέκτη με irdeto η CI irdeto στον δέκτη, αλλά ταυτόχρονα σου λέει ότι πρέπει να έχει εγκρίνει η νόβα τον δέκτη (ε). Εγώ αναφέρομαι στην απόφαση της ΕΕΤΤ, που μιλά μόνο για δέκτη. Νομίζω ότι η απόφαση της ΕΕΤΤ δεν την υποχρεώνει να δώσει κάρτες για CI+. Για να έχει ελπίδες εφαρμογής η απόφαση, πρέπει να εμφανιστεί συμβατός δέκτης.

@petasis: Μη παίζουμε με τις λέξεις, ένας DVB-S2 δέκτης με το κατάλληλο CI+ module, συμβατό με το σύστημα ασφαλείας της εταιρείας, είναι ένας συμβατός δέκτης. Η συμβατότητα αποτελείται από 4-5 πράγματα, DVB-S2, H.264, DVB-CSA, Irdeto Softcell 3.9 ή νεώτερο σε secure silicon mode, OpenTV για interactive υπηρεσίες και DVB-EIT για το εβδομαδιαίο EPG. Αν τα πληρεί αυτά, είναι συμβατός.

Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το επίπεδο, το παιχνίδι με τις λέξεις είναι σημαντικό. Στα δικαστήρια, και η κάθε λέξη μετράει. Αν και δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί (στα δικαστήρια).

Καλησπερα παλι,
επειτα απο 40 λεπτα στην αναμονη, συνδεθηκα με το αρμοδιο τμημα (πρεπει να εχουν πολυ δουλεια...αυτες τις μερες :D )
Αφου λοιπον τους ευχαριστησα για ολα αυτα τα χρονια συνεργασιας (μια απο τις πρωτες καρτες Δεκ.1999!!!) η πολυ ενημερωμενη κοπελια στο τηλεφωνο με ρωτησε γιατι διακοπτω.

Της εξηγησα τοτε, πως εγω δεν διακοπτω τιποτα, αλλα εκεινοι με "μαυρισανε" θελοντας να μου δωσουν οπωσδηποτε το δικο τους δεκτη! Δεν βλεπω λοιπον το λογο να πληρωνω εφοσον δε βλεπω, ειπα.
Ναι λεει μονο με τον δικο μας δεκτη μπορειτε να δειτε!
Ξερετε ομως της απανταω, οτι στους ορους του συμβολαιου, μιλαει για "συμβατο δεκτη" οπως για παραδειγμα ο δικο σας και οχι αποκλειστικα για τον δικο σας!!
Οχι λεει, δεν ειναι ετσι. Ο δεκτης θα πρεπει να ειναι "εγκεκριμενος" απο εμας και προς το παρον ειναι μονο οι δυο γνωστοι...
Καλως απαντησα, καντε τοτε τη διακοπη και αν καποτε αποφασισετε να μας δωσετε τη δυνατοτητα να βλεπουμε με καποιο CI τοτε μπορει να τα ξαναπουμε.
Αυτο δεν προκειται να γινει μου λεει, αυτη η δυνατοτητα δεν υφισταται ουτε στο μελλον!!!
Και γιατι δεν θελετε το δικο μας δεκτη; ρωταει η κυρια.
Διοτι κοπελα μου, εγω θελω με το δεκτη μου να μπορω να πιανω οτι καναλι μου αρεσει, της απανταω και αυτο δεν γινεται με το δεκτη σας. Εχω για παραδειγμα συνδρομη σε σας και σε ενα αλλο πακετο τοτε τοποθετω τις καρτες μου στα 2 CI και ολα δουλευουν ρολοι.
Και τωρα η απαντηση === κρατηθητε======
Μα μονο 2 πακετα υπαρχουν για συνδρομη κυριε! (εννοουσε ή το δικο τους ή του ΟΤΕ).
Εγω θελω κυρια μου πακετα απο το εξωτερικο, σας πειραζει;;;
Μα αυτο ξερετε απαγορευεται κυριε μου λεει, δεν μπορειτε να φερετε καρτες στην Ελλαδα απο εξω, οπως και τη δικια μας στο εξωτερικο!!!!
(μ αλλα λογια ν αγαπιωμαστε!!!)
Αυτο ειναι το προβλημα σας; λεω εγω. Το τι βλεπω εγω ειναι δικο μου θεμα! (αν καταλαβατε, ο λογος που δινουν τον δεκτη που δινουν, ειναι για να μη μπορειτε να βλεπετε τιποτα αλλο εκτος απο αυτα που σας παρεχουν εκεινοι!! ΔΕν ειναι τυχαιο! Επιτηδες το κανουν! /τουλαχιστον αν κρινω απο τα λεγομενα της κυριας...)
Εκει τα πηρα!!!!
Κοπελα μου λεω, σας εχει τσακισει τοσο η πειρατια και τα βαζετε με οσους δεν σας φταιξανε! Κανε τη διακοπη να τελειωνουμε και :ciao::ciao::ciao:

Τις 5 μερες μεχρι τελος του μηνα χαρισμα σας (δεν της το ειπα αυτο, αλλα το σκεφτηκα!)

Last edited:
Ωραια τους τα πες. Τωρα παρε τηλ και στον οτε και ξαναπες τους τα

Τους έκανε τα μούτρα κρέας ...

Ειδικα η τηλεφωνητρια δε μιλιεται τωρα, και το επιχειρημα εχω παρανομως πακετα εξωτερικου φοβερο

Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το επίπεδο, το παιχνίδι με τις λέξεις είναι σημαντικό. Στα δικαστήρια, και η κάθε λέξη μετράει. Αν και δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί (στα δικαστήρια).
Αν κάποιος έκανε αγωγή και αν έφτανε στα δικαστήρια και αν υπήρχε δικαστής που να καταλαβαίνει λίγο από τεχνολογία, τότε θα αποφάσιζε κατά της Nova. Αλλά αυτά είναι πολλά αν ...

Δεν ξέρω για τα μούτρα , ούτε και είπα τίποτα για παράνομα πακέτα (αλήθεια είναι η λήψη όλων Στην Ελλάδα παράνομη; ακόμα και τα τσονταδικα;)
Ένα όμως μπορώ να σας πω με βεβαιότητα : Στο τηλεφωνικό κέντρο γίνεται χαμός! Και οι υπάλληλοι δίνουν πραγματική μάχη για να κρατήσουν τους πελάτες. Χαρά στο κουράγιο τους! Δε φταίνε άλλωστε εκείνοι.

Ειναι σιγουρο πως εχουν υπολογισει τη χασουσα... Γι αυτο και αλλωστε οι προσφορες 3play που μαζεψαν κοσμακι...

προφανως και ειναι παρανομο. παρανομος ειμαι και εγω που εχω τον δεκτη εκτος Ελλαδας. Οπως επισης προφανως δε σε κυνηγαει κανεις, αλλα δε τους το τριβεις και στη μουρη σαν επιχειρημα.
Σα να τους παιρνω εγω: Θελω να εχω viasat μαζι με nova στον ιδιο δεκτη, ασε που εχω κουραστει να πηγαινοφερνω τον αποκωδικοποιητη Ελλαδα-Σουηδια..

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως γενικά σήμερα αν έπαιρνες για διακοπή περίμενες τουλάχιστον "πάνω από δεκαπέντε λεπτά" στην αναμονή ακούγοντας Κώστα Μαρτάκη. Ουτοπικό, αλλά σκεφτείτε να τους φύγουν εν μία νυκτί καμιά 100αριά χιλιάδες συνδρομές Ομογενών ... λόγω παντρέματος. :P
Γιατί αυτός ο αριθμός ούτε υπολογίσιμος είναι και κυρίως αυτή η μερίδα δεν θα μπορέσει άμεσα να προμηθευτεί κουτί και άρα αναγκαστικά θα διακόψει ...

Εντάξει kostik. μου ξέφυγε;)

Βασικά ήθελα να πω άλλους δορυφόρους, και είπα άλλα πακέτα... Δεν αλλάζει βέβαια τίποτα.

Last edited by a moderator:

Όποιος νομίζει ότι θα τιμωρήσει μια εταιρία, πηγαίνοντας σε μια άλλη με ένα διαφορετικό προϊόν, δεν νομίζω ότι πράττει προς το συμφέρων του. Πρώτον γιατί η εταιρεία έχει αποφασίσει από πριν ότι δεν την ενδιαφέρει αυτός ο πελάτης και έχει αποφασίσει να προβεί στις συγκεκριμένες κινήσεις. Δεύτερον, επειδή το προϊόν του ΟΤΕ είναι διαφορετικό. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικές συλλογές από ταινίες και αθλητικά.

Εγώ θα κοίταζα την τσέπη μου και το τι θέλω να δω, και θα άφηνα τις τιμωρίες, που είναι μια ψευδαίσθηση. Ειδικά την στιγμή που η νόβα βρίσκεται σε κατάσταση ευφορίας με όλους τους νέους συνδρομητές του 3play. Ούτε που θα προσέξει αυτούς που θα φύγουν λόγω καρτών...

Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι..Εδώ ολόκληρη microsoft αναγκάστηκε να αποσύρει τα σχέδια της για το νέο xbox λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν.Αν μπορούσαν να οργανωθούν όσοι αντιδρούν ίσως υπήρχε αποτέλεσμα.
Αλλά έχεις και ένα δίκιο.Όντως η φορθνετ βρίσκεται σε μεγάλες δόξες αυτή την περίοδο για να τη στεναχωρήσουν 500-1000 άτομα που θα αποχωρήσουν. Στο χρηματηστήριο έχει ανέβει 157% το τελευταίο τρίμηνο!!

Χαμός μπορεί να γίνεται στο τηλεφωνικό κέντρο αλλά ο ίδιο χαμός γίνεται και στους κατά τόπους dealers της νόβα που για να βρείς άνθρωπο πρέπει να κουβαλήσεις καμμιά 10άρια παλέτες pace για να έρθεις σε επαφή.

Πολλοί γνωστοί μου που ήθελαν νόβα για να βλέπουν την ομάδα τους και θεωρούσαν τα 60 ευρώ ακριβά έχουν μπεί στα συνδυαστικά πακέτα και ανακάλυψαν και τα υπόλοιπα κανάλια. Σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ και η επίγεια τηλεόραση που από άποψη προγράμματος πάει από το κακό στο χειρότερο.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι νεκρή περίοδος στα αθλητικά και πολύς κόσμος δεν ξέρει τα τι και πώς. Από αύγουστο σεπτέμβρη θα φανούν οι αντιδράσεις του κόσμου και ειδικά των οπαδών των ελληνικών ομάδων.

Όταν θα κάτσει ο άλλος στον υπολογιστή του να παίξει το παιχνιδάκι που απαντάς ότι η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι το λονδίνο και κερδίζεις iphone 5, και δεί το μαύρο θα μπεί στον πειρασμό της εναλλακτικής λύσης. Θεωρώ ότι η βασική απαίτηση του θα είναι να συνεχίσει να βλέπει την ομάδα του και εκεί θα ζυγίσει τα τι και πώς. Οι επιλογές που θα έχει δεν θα είναι πολλές πλέον και οι περισσότερες θα τον αναγκάσουν να σηκωθεί από τον καναπέ και να βγεί από το σπίτι του.

Έχει πεί κάποιο μέλος σε προηγούμενη σελίδα ότι η νόβα εκμεταλλεύεται καλά το πάθος των οπαδών για τις ομάδες τους.Προσυπογράφω. Καλώς η κακώς ο γαύρος είναι γαύρος και όχι γυαλαντζί μπάγερν, ο βάζελος είναι βάζελος και όχι γυαλαντζί γιουβέντους κοκ.

σκεφτείτε να τους φύγουν εν μία νυκτί καμιά 100αριά χιλιάδες συνδρομές Ομογενών ... λόγω παντρέματος. :P
Γιατί αυτός ο αριθμός ούτε υπολογίσιμος είναι και κυρίως αυτή η μερίδα δεν θα μπορέσει άμεσα να προμηθευτεί κουτί και άρα αναγκαστικά θα διακόψει ...

Αυτο ειναι λογικό, αλλά δεν είναι πραγματικό :) Οσοι ψαχνονται γενικα το ξερουν και έχουν λάβει μέτρα. Ακομη και αυτοι που δε το ξέρουν, στις μαυριλες ρωτανε και παιρνουν τον αποκωδικοποιητη αργότερα, ακόμη και αν μείνουν εκτός για κάνα μήνα.. Κανείς δε διακόπτει...

P/s: μου εβγαλε μηνυμα Ε16-4 κ επανηλθε ενώ έβλεπα σκαι τωρα. Κλειδωσαν κ τα ελληνικα ελευθερα καναλια;

Last edited by a moderator:

Είσαι μάλλον ο τελευταίος των Μοϊκανών !!!!!:Banane0:

Status
Not open for further replies.