Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Μπορώ να πάρω την PVR σύνδεση και μετά να την κανσελάρω και να μου μείνει η κάρτα?

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Πως να μοιραστούν τη συνδρομή φίλε Μαλακουδη αφού ο φίλος dimfil μου είπε ότι πρέπει να κάνεις και συνδρομή PVR σήμερα για να παίζεις σε 2 τηλεοράσεις. Έλα που εγώ θέλω να παίζω σε 3

Φίλε Θανάση, σου εξήγησα σε άλλο post ότι η μόνη σου λύση σαν νέος συνδρομητής είναι η συνδρομή PVR. Είναι η μόνη μη "παντρεμένη" κάρτα που μπορείς να βρεις. Ποτέ δεν σου είπα ότι μπορεί να παίξει αυστηρά σε 2 μόνο δέκτες.
Από τη στιγμη που είναι ελεύθερη μπορείς να δεις σε όσους δέκτες θες με οικιακό μοίρασμα όπως σου λέει και ο Afam. Με το δέκτη pvr της nova δεσμεύεσαι να βλέπεις (αν θυμάμαι καλά) μόνο δύο κανάλια ταυτόχρονα ενώ μπορείς να κάνεις εγγραφή και ενός τρίτου.

Αφού θέλεις να δουν και άλλοι μέσα στο σπίτι, πάρε τη ρημάδα την pvr και μοιράσου το κόστος με τους άλλους. Έτσι και αλλιώς η διαφορά της από την απλή full συνδρομή είναι σχετικα μικρή (κάπου στα 7-8 ευρώ νομίζω)...

Επίσης σου επεσήμανα και μια εναλλακτική λύση. Βρίσκεις (αν υπάρχει) ένα φίλο σου ανενεργό συνδρομητή, την ξαναενεργοποιεί, πληρώνεις εσύ το κόστος και έχεις μια "ανύπαντρη" να την κάνεις ότι θες...

Μπορώ να πάρω την PVR σύνδεση και μετά να την κανσελάρω και να μου μείνει η κάρτα?

Θα έχεις υπογράψει συμβόλαιο παραμονής στην υπηρεσία για 12 μήνες, οπότε...

Για να καταλαβω δηλαδης,πρεπει να παρω και το τελ τους και να τους τα σκαω και με την καρτα μου που εχω σε τραπεζα?ερχετε η ωρα τους αργα η γρηγορα ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα....και κατι ακομα ert worl γιατι ειναι ελευθερη στο καυτο πουλι?γιατι δεν ειναι και η ερτ1 και νετ και ερτ3?της πληρωνω απο την τσεπη μου,πρεπει να της ξαναπληρωσω στην νοβα και καθε νοβα?malakudi παραλογιζομαι τωρα για πες μου?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ?:grinning-smiley-043

Για να καταλαβω δηλαδης,πρεπει να παρω και το τελ τους και να τους τα σκαω και με την καρτα μου που εχω σε τραπεζα?

Όχι βέβαια... Απλά μην τα πάρεις...
Αν το πακέτο της nova σου φαίνεται τόσο ακριβό και παράλογο (που είναι δηλαδή) τότε μην το αγοράσεις. Σου είναι τόσο απαραίτητο το περιεχόμενο αυτού του πακέτου που εκνευρίζεσαι επειδή δεν είναι σε προσιτή τιμή για να το έχεις;
Μην συμπεριφέρεσαι σαν να σε υποχρεώνει κάποιος με το ζόρι να το φορτωθείς...

ερχετε η ωρα τους αργα η γρηγορα ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα....

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...
Ξέρεις εδώ και όσο καιρό προαναγγέλουν μερικοί το τέλος της; Ε, ακόμα εδώ είναι...

και κατι ακομα ert worl γιατι ειναι ελευθερη στο καυτο πουλι?γιατι δεν ειναι και η ερτ1 και νετ και ερτ3?της πληρωνω απο την τσεπη μου,πρεπει να της ξαναπληρωσω στην νοβα και καθε νοβα?

Γιατί η ERTWorld φτιάχτηκε γι'αυτό το λόγο.
Τα υπόλοιπα δεν είναι γιατί προφανώς έχουν κρίνει ότι δεν υπάρχει λόγος. Κακώς βέβαια, προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι στον Hellas Sat αλλά δεν τα βάφω και μαύρα γι'αυτό. Πρόκειται για τρία κανάλια που τα πιάνεις πανελλαδικά και πανεύκολα επίγεια.
Το ότι πληρώνεις ήδη γι'αυτά είναι ένα άαααλλο μεγάλο ζήτημα για το οποίο δεν φταίει ούτε η nova ούτε καμμία "nova"...

Να γκρινιάζουμε για τη nova, αλλά να γκρινιάζουμε για τους σωστούς λόγους...

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ?:grinning-smiley-043

Δεν "πρέπει" τίποτα. Αλλά η έκπτωση που δίνουν σε αυτούς που έχουν και υπηρεσίες τηλεφωνίας από τη forthnet είναι σημαντική. Μπορείς να έχεις nova + forthnet telephony economy με λιγότερο από 60 ευρώ το μήνα. Και αν πληρώνεις με κάρτα, θα σου είναι ακόμα φτηνότερα. Και αν η forthnet έχει κάποια προβλήματα με το internet της σε αρκετές περιοχές, η τηλεφωνία δεν έχει κανένα πρόβλημα και με λιγότερα από τα λεφτά που πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ έχεις και 200 λεπτά ομιλίας. Έρχεται η ώρα τους από ποιόν; Από τον ΟΤΕ; Μα και ο ΟΤΕ το triple play του πόσο το έχει; Μήπως σχεδόν όσο και ο συνδυασμός nova - forthnet adsl economy;

Όσο για την ERT World, είναι ελεύθερη γιατί το πρόγραμμά της δεν έχει σειρές, ταινίες, αθλητικά κτλ που θέλουν πνευματικά δικαιώματα. Αν εξέπεμπε ελεύθερα το κανονικό πρόγραμμα από ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΤ3, θα είχε πρόβλημα. Το ερώτημα γιατί δε δίνουν και στην Ελλάδα κάρτες πρόσβασης χωρίς μηνιαία συνδρομή για τη λήψη των ελεύθερων καναλιών (όπως πχ γίνεται σε άλλες χώρες) δε μπορώ να στο απαντήσω. Απευθύνσου στον βουλευτή σου και δώσε το παράπονό σου. Πάντως η χωρίς συνδρομή λήψη των ελεύθερων καναλιών δεν είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις χώρες. Ισχύει σε κάποιες, αλλά όχι σε όλες. Οπότε δεν παραλογίζεσαι να το ζητάς, αλλά δεν είναι και υποχρεωμένοι να σου το δώσουν.

Ρε σεις σας βλέπω να θέλετε μασάζ στα δάκτυλα για λάθος λόγο !!!!!!! :D

Ρε σεις σας βλέπω να θέλετε μασάζ στα δάκτυλα για λάθος λόγο !!!!!!! :D

Όταν βρίσκεσαι "τέζα" στο σπίτι με χτυπημένο γόνατο ένα στάδιο πριν την ολική ρίξη πρόσθιου χιαστού (βοήθειά μας...) τότε το να στραμπουλίξεις και κανα δάκτυλο δε λέει τίποτα...
Άσε να γράφουμε και τίποτα να περνάει η ώρα... Έχω ήδη δει όσες ταινίες είχα ξεχάσει στο "καλαμπόκι"...

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Όταν βρίσκεσαι "τέζα" στο σπίτι με χτυπημένο γόνατο ένα στάδιο πριν την ολική ρίξη πρόσθιου χιαστού (βοήθειά μας...) τότε το να στραμπουλίξεις και κανα δάκτυλο δε λέει τίποτα...
Άσε να γράφουμε και τίποτα να περνάει η ώρα... Έχω ήδη δει όσες ταινίες είχα ξεχάσει στο "καλαμπόκι"...

Περαστικά βρε.....

Βάλε και κανα ντοκιμαντέρ να δεις, όχι μόνο ταινίες !!!! -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Περαστικά βρε.....

Ευχαριστώ πολύ...

Βάλε και κανα ντοκιμαντέρ να δεις, όχι μόνο ταινίες !!!! -bye-

Δίκιο έχεις. Θα ξεκινήσω αμέσως τελειώσει η (ξανα)προβολή όλης της σειρά του 50-50 που (ξανα)ξεκίνησα χθες...!!!

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Επίσης σου επεσήμανα και μια εναλλακτική λύση. Βρίσκεις (αν υπάρχει) ένα φίλο σου ανενεργό συνδρομητή, την ξαναενεργοποιεί, πληρώνεις εσύ το κόστος και έχεις μια "ανύπαντρη" να την κάνεις ότι θες...

Αν συνεχίσει η nova να δέχεται ενεργοποίηση παλιάς κάρτας χωρίς να σε αναγκάζει να φορτωθείς κανένα panasat, προβλέπω αυτές οι κάρτες να αποκτούν "πρόσθετη αξία".

δεν πειράζει άντε να τελειώνουν να παίρνει ο κόσμος ανύπαντρες κάρτες για τους δέκτες τους. χαχαχαχαχα