Πως να μοιραστούν τη συνδρομή φίλε Μαλακουδη αφού ο φίλος dimfil μου είπε ότι πρέπει να κάνεις και συνδρομή PVR σήμερα για να παίζεις σε 2 τηλεοράσεις. Έλα που εγώ θέλω να παίζω σε 3
Μπορώ να πάρω την PVR σύνδεση και μετά να την κανσελάρω και να μου μείνει η κάρτα?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ?Για να καταλαβω δηλαδης,πρεπει να παρω και το τελ τους και να τους τα σκαω και με την καρτα μου που εχω σε τραπεζα?ερχετε η ωρα τους αργα η γρηγορα ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα....και κατι ακομα ert worl γιατι ειναι ελευθερη στο καυτο πουλι?γιατι δεν ειναι και η ερτ1 και νετ και ερτ3?της πληρωνω απο την τσεπη μου,πρεπει να της ξαναπληρωσω στην νοβα και καθε νοβα?malakudi παραλογιζομαι τωρα για πες μου?
Για να καταλαβω δηλαδης,πρεπει να παρω και το τελ τους και να τους τα σκαω και με την καρτα μου που εχω σε τραπεζα?
ερχετε η ωρα τους αργα η γρηγορα ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα....
και κατι ακομα ert worl γιατι ειναι ελευθερη στο καυτο πουλι?γιατι δεν ειναι και η ερτ1 και νετ και ερτ3?της πληρωνω απο την τσεπη μου,πρεπει να της ξαναπληρωσω στην νοβα και καθε νοβα?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ?![]()
Ρε σεις σας βλέπω να θέλετε μασάζ στα δάκτυλα για λάθος λόγο !!!!!!!![]()
Όταν βρίσκεσαι "τέζα" στο σπίτι με χτυπημένο γόνατο ένα στάδιο πριν την ολική ρίξη πρόσθιου χιαστού (βοήθειά μας...) τότε το να στραμπουλίξεις και κανα δάκτυλο δε λέει τίποτα...
Άσε να γράφουμε και τίποτα να περνάει η ώρα... Έχω ήδη δει όσες ταινίες είχα ξεχάσει στο "καλαμπόκι"...
Περαστικά βρε.....
Βάλε και κανα ντοκιμαντέρ να δεις, όχι μόνο ταινίες !!!!![]()
Επίσης σου επεσήμανα και μια εναλλακτική λύση. Βρίσκεις (αν υπάρχει) ένα φίλο σου ανενεργό συνδρομητή, την ξαναενεργοποιεί, πληρώνεις εσύ το κόστος και έχεις μια "ανύπαντρη" να την κάνεις ότι θες...
http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html
χμμμμμμ το θεμα ειναι οτι αν παρω θα ειναι παντρεμα με τον δεκτη τους?
http://ebusiness-interactive.forthnet.gr/pronomio/application/index.html
χμμμμμμ το θεμα ειναι οτι αν παρω θα ειναι παντρεμα με τον δεκτη τους?
Και από ότι έμαθα δεν έχουν μείνει και πολλά pvr !!!!!
Σαν γνωστό τέχνασμα Μαρκετινγκ μου φαίνεται :hmmmm2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.