ΟΤΕ Οκτώβριο φίλε μου... Έτσι λέγεται. Άντε να δούμε πόσοι παλιοι συνδρομητές, διέκοψαν η ετοιμάζονται να διακόψουν!!! :vroam:
Προσθέστε κι εμένα σ'αυτούς που σκέφτονται πλέον σοβαρά την διακοπή.
Δεν μπορεί να πληρώνεις 62 σχεδόν ευρώ το μήνα, και να περιμένεις να τελειώσει το παιδικό πρόγραμμα που βλέπει η μικρή στο δωμάτιό της για να πάρεις την κάρτα από τον δέκτη , να την φέρεις στο σαλόνι να παρακολουθήσεις μια παλιοταινία.
Μάλλον προσπαθούν εκεί στη νόβ@ να στηρίξουν τον οτε στο δορυφορικό του ξεκίνημα.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
ειμαι συνδρομητης Nova εδω και αρκετα χρονια.... μου στοιχιζει περιπου 60 ευρω τον μηνα
κοντινος γειτονας ειναι ''συνδρομητης'' εδω και μερικους μηνες....συμφωνα με τα λεγομενα του του στοιχιζει 10 ευρω τον μηνα
εχω στο σπιτι εναν dm800se σαλονι και ενα xtrend 5000 κρεβατοκαμαρα αξια δεκτων συνολο περιπου 680 ευρω
ο κοντινος γειτονας εχει ενα dm500 στο σαλονι και ενα στην κρεβατικαμαρα αξια δεκτων 130 ευρω
εγω πλεον βλεπω εδω και λιγες μερες σε ενα απο τα δυο δωματια χωρις δυνατοτητα διαμοιρασμου στο ιδιο το σπιτι μου....
ο γειτονας βλεπει και στα 2 δωματια χωρις παγωματα και κλειδωματα λογω surf lock και πανω απο ολα χωρις να μαλωνει με την γυναικα του!!!
εγω κλαιω ενω ο γειτονας γελαει
τα ακουτε κυριοι της συνδρομητικης τηλεορασης τα μετρα κατα της πειρατειας χτυπανε τους ιδιους και νομιμους πελατες σας που πολλοι μαλλον θα αναγκαστουν να βρουν λυσεις στα προβληματα που δημιουργειτε σε μεθοδους που δεν σας αρεσουν...... με λιγα λογια ειστε ερασιτεχνες......
Φιλε Μανωλο λυπαμαι που το βλεπεις ετσι το θεμα. Αλλα να ξερεις ενα πραμα, ο γειτονας σου μπορει μια μερα να μην βλεπει ή και να ειναι στο κελι 33... εσυ ομως θα εισαι παντα με την οικογενια σου και θα βλεπεις παντα το χαμογελο στα παιδια σου.ειμαι συνδρομητης Nova εδω και αρκετα χρονια.... μου στοιχιζει περιπου 60 ευρω τον μηνα
κοντινος γειτονας ειναι ''συνδρομητης'' εδω και μερικους μηνες....συμφωνα με τα λεγομενα του του στοιχιζει 10 ευρω τον μηνα
εχω στο σπιτι εναν dm800se σαλονι και ενα xtrend 5000 κρεβατοκαμαρα αξια δεκτων συνολο περιπου 680 ευρω
ο κοντινος γειτονας εχει ενα dm500 στο σαλονι και ενα στην κρεβατικαμαρα αξια δεκτων 130 ευρω
εγω πλεον βλεπω εδω και λιγες μερες σε ενα απο τα δυο δωματια χωρις δυνατοτητα διαμοιρασμου στο ιδιο το σπιτι μου....
ο γειτονας βλεπει και στα 2 δωματια χωρις παγωματα και κλειδωματα λογω surf lock και πανω απο ολα χωρις να μαλωνει με την γυναικα του!!!
εγω κλαιω ενω ο γειτονας γελαει
τα ακουτε κυριοι της συνδρομητικης τηλεορασης τα μετρα κατα της πειρατειας χτυπανε τους ιδιους και νομιμους πελατες σας που πολλοι μαλλον θα αναγκαστουν να βρουν λυσεις στα προβληματα που δημιουργειτε σε μεθοδους που δεν σας αρεσουν...... με λιγα λογια ειστε ερασιτεχνες......
?:ADFAD2:Τα είπε. Και όλοι τα είπανε …. Το αφτί τους ίδρωσε? :afro:
Τα είπε. Και όλοι τα είπανε …. Το αφτί τους ίδρωσε?Φιλε MANOLO τι να πω...ταπες ολα!!!:SFGSFGSF:
:a0210::a0210:
:a0210::ernaehrung004:Τα είπε. Και όλοι τα είπανε …. Το αφτί τους ίδρωσε?
Εδώ κόλαγε suzakia. Απλά ποστάρισες πριν από μένα……….
Τρίχες κατσαρές, αυτό έχω να πω εγώ...Και δεν το λέω σαν προτροπή για όσους σκέφτονται να κάνουν σερινγκ, αλλά σαν πραγματικότητα. Βλέπω και όσους σερβεραδες πιάσανε, τι κάνανε τους πελάτες τους...ένα πελώριο ΤΙΠΟΤΑ. Εδώ αυτοί που μοιράζανε και κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι, με αναστολές βέβαια αλλά ελεύθεροι....Αλλα να ξερεις ενα πραμα, ο γειτονας σου μπορει μια μερα να μην βλεπει ή και να ειναι στο κελι 33... εσυ ομως θα εισαι παντα με την οικογενια σου και θα βλεπεις παντα το χαμογελο στα παιδια σου.
Αυτο το πραγμα καθε δωματιο και τηλεοραση δε μπορω να το καταλαβω..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.