Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Προσθέστε κι εμένα σ'αυτούς που σκέφτονται πλέον σοβαρά την διακοπή.
Δεν μπορεί να πληρώνεις 62 σχεδόν ευρώ το μήνα, και να περιμένεις να τελειώσει το παιδικό πρόγραμμα που βλέπει η μικρή στο δωμάτιό της για να πάρεις την κάρτα από τον δέκτη , να την φέρεις στο σαλόνι να παρακολουθήσεις μια παλιοταινία.
Μάλλον προσπαθούν εκεί στη νόβ@ να στηρίξουν τον οτε στο δορυφορικό του ξεκίνημα.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Προσθέστε κι εμένα σ'αυτούς που σκέφτονται πλέον σοβαρά την διακοπή.
Δεν μπορεί να πληρώνεις 62 σχεδόν ευρώ το μήνα, και να περιμένεις να τελειώσει το παιδικό πρόγραμμα που βλέπει η μικρή στο δωμάτιό της για να πάρεις την κάρτα από τον δέκτη , να την φέρεις στο σαλόνι να παρακολουθήσεις μια παλιοταινία.
Μάλλον προσπαθούν εκεί στη νόβ@ να στηρίξουν τον οτε στο δορυφορικό του ξεκίνημα.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μπα δεν ξερουν τι τους γινετε δεν καταλαβαινουν οτι οδηγουν καλως ή κακως πολλες χιλιάδες συνδρομητες στην πειρατια καλως η κακως τα ονειροκουτια και αλλα συναφή υψηλης ευκρινειας κουτιά μπορουν να κανουν τα παντα ναι κυριοι θα κρατησω τη συνδρομη στον ενα δεκτη με την καρτα μου στο βασικο πακετο των 20 ευρω και τα αλλα θα τα βλεπω online οπου ο νοων νοήτω ... δεν διακοπτω για να μη μου φας τη καρτα πατωντας στη διαταξη που βρηκαν οι νομικοι περι διακοπης της συνδρομης αυτοματα ακυρωνεται η υπογεγραμμένη συμβαση παροχης συνδρομητικών υπηρεσιων για να μην επανασυνδεουν ανενεργες καρτες ασχετα αν τηρουν τις τεχνικες προδιαγραφες πχ version Kappa ....... Αλλα να καλομάθει η γριά στα συκα δηλαδη στις ιντερνετικες παροχες υπηρεσιων το ρισκο για την νόβα είναι μεγάλο εξου και η αυξησεις σε πωλησεις δεκτών με προσβασιμότητα τον τελευταιο καιρο στην χώρα !!

Νομίζω ότι είναι καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Κι εγώ κατά καιρούς και πόσο μάλλον με την τελευταία εξέλιξη του sharing έχω πει ότι θα την κόψω , θα την κάνω ....... και διάφορα άλλα. Όμως η αλήθεια είναι ότι όσο η Nova έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Ελληνικού Πρωταθλήματος και όσο οι Έλληνες παραμένουμε κολλημένοι με το Ελληνικό Πρωτάθλημα παρά την βρωμιά , θα μπορεί η Nova να κάνει ότι γουστάρει. Ήδη το τελευταίο διάστημα είχε νέα αύξηση συνδρομητών που μπορεί να οφείλεται στις προσφορές αλλά είναι αύξηση και όχι μαζική μείωση λόγω διακοπής συνδέσεων.

Μόνο εάν υπήρχε εναλλακτικός πάροχος που να έχει τα δικαιώματα του Ελληνικού Πρωταθλήματος και βρισκόταν εντός της Ευρωπαικής Ένωσης (που βάση των τελευταίων αποφάσεων έχεις δικαίωμα να έχεις όποιο πακέτο επιθυμείς από άλλη χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης) θα αναγκαζόταν να κατεβάσει τα βρ.... για να σε κρατήσει.

Μέχρι τότε οι μόνες λύσεις είναι online links (που είναι για τα μπάζα από ποιότητα και σπασίματα και όπως και να το κάνουμε το να βλέπεις μπάλα σε ένα παραθυράκι για να μην πιξελιάζει στην εποχή των πολλών ιντσών είναι κακομοιριά) , παράνομες κάρτες και δεν ξέρω αν το Αλβανικό έχει αγοράσει φέτος τα δικαιώματα.

ειμαι συνδρομητης Nova εδω και αρκετα χρονια.... μου στοιχιζει περιπου 60 ευρω τον μηνα

κοντινος γειτονας ειναι ''συνδρομητης'' εδω και μερικους μηνες....συμφωνα με τα λεγομενα του του στοιχιζει 10 ευρω τον μηνα

εχω στο σπιτι εναν dm800se σαλονι και ενα xtrend 5000 κρεβατοκαμαρα αξια δεκτων συνολο περιπου 680 ευρω

ο κοντινος γειτονας εχει ενα dm500 στο σαλονι και ενα στην κρεβατικαμαρα αξια δεκτων 130 ευρω

εγω πλεον βλεπω εδω και λιγες μερες σε ενα απο τα δυο δωματια χωρις δυνατοτητα διαμοιρασμου στο ιδιο το σπιτι μου....

ο γειτονας βλεπει και στα 2 δωματια χωρις παγωματα και κλειδωματα λογω surf lock και πανω απο ολα χωρις να μαλωνει με την γυναικα του!!!

εγω κλαιω ενω ο γειτονας γελαει

τα ακουτε κυριοι της συνδρομητικης τηλεορασης τα μετρα κατα της πειρατειας χτυπανε τους ιδιους και νομιμους πελατες σας που πολλοι μαλλον θα αναγκαστουν να βρουν λυσεις στα προβληματα που δημιουργειτε σε μεθοδους που δεν σας αρεσουν...... με λιγα λογια ειστε ερασιτεχνες......

ειμαι συνδρομητης Nova εδω και αρκετα χρονια.... μου στοιχιζει περιπου 60 ευρω τον μηνα

κοντινος γειτονας ειναι ''συνδρομητης'' εδω και μερικους μηνες....συμφωνα με τα λεγομενα του του στοιχιζει 10 ευρω τον μηνα

εχω στο σπιτι εναν dm800se σαλονι και ενα xtrend 5000 κρεβατοκαμαρα αξια δεκτων συνολο περιπου 680 ευρω

ο κοντινος γειτονας εχει ενα dm500 στο σαλονι και ενα στην κρεβατικαμαρα αξια δεκτων 130 ευρω

εγω πλεον βλεπω εδω και λιγες μερες σε ενα απο τα δυο δωματια χωρις δυνατοτητα διαμοιρασμου στο ιδιο το σπιτι μου....

ο γειτονας βλεπει και στα 2 δωματια χωρις παγωματα και κλειδωματα λογω surf lock και πανω απο ολα χωρις να μαλωνει με την γυναικα του!!!

τα ακουτε κυριοι της συνδρομητικης τηλεορασης τα μετρα κατα της πειρατειας χτυπανε τους ιδιους και νομιμους πελατες σας που πολλοι μαλλον θα αναγκαστουν να βρουν λυσεις στα προβληματα που δημιουργειτε σε μεθοδους που δεν σας αρεσουν...... με λιγα λογια ειστε ερασιτεχνες......

Φιλε MANOLO τι να πω...ταπες ολα!!!:SFGSFGSF:
:a0210::a0210:

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Φιλε Μανωλο λυπαμαι που το βλεπεις ετσι το θεμα. Αλλα να ξερεις ενα πραμα, ο γειτονας σου μπορει μια μερα να μην βλεπει ή και να ειναι στο κελι 33... εσυ ομως θα εισαι παντα με την οικογενια σου και θα βλεπεις παντα το χαμογελο στα παιδια σου.
Τωρα ειναι σαφες και φυσικα εχεις δικιο που την πληρωνουν ολοι που ειναι νομιμη, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που ακρη δεν θα βγει, διοτι εισαι στην Ελλαδα του Γ.Α.Π:BDBDG54:
Και σε παρακαλω να αναθεωρησης την σκεψη για την πειρατεια, διοτι εισαι ανθρωπος με νοημοσυνη και δεν εισαι απο αυτους που το μυαλο το εχουν στο κατω το κεφαλι.:worshippy:

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Φιλε MANOLO τι να πω...ταπες ολα!!!:SFGSFGSF:
:a0210::a0210:
Τα είπε. Και όλοι τα είπανε …. Το αφτί τους ίδρωσε?

Εδώ κόλαγε suzakia. Απλά ποστάρισες πριν από μένα……….

Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Αλλα να ξερεις ενα πραμα, ο γειτονας σου μπορει μια μερα να μην βλεπει ή και να ειναι στο κελι 33... εσυ ομως θα εισαι παντα με την οικογενια σου και θα βλεπεις παντα το χαμογελο στα παιδια σου.
Τρίχες κατσαρές, αυτό έχω να πω εγώ...Και δεν το λέω σαν προτροπή για όσους σκέφτονται να κάνουν σερινγκ, αλλά σαν πραγματικότητα. Βλέπω και όσους σερβεραδες πιάσανε, τι κάνανε τους πελάτες τους...ένα πελώριο ΤΙΠΟΤΑ. Εδώ αυτοί που μοιράζανε και κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι, με αναστολές βέβαια αλλά ελεύθεροι....
Συνεπώς τσάμπα τρομοκρατείτε τον κόσμο, τη στιγμή που και το παραεμπόριο μουσικής και ταινιών οργιάζει. Μεσα σ αυτά ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα, της συνδρομητικής tv. Και όπως ρίξανε οι δισκογραφικές τις τιμές τους στους δίσκους, αναγκαστικά αυτό θα κάνουν και οι τηλεοπτικές εταιρείες. Είναι μονόδρομος. Δεν είναι ούτε θέμα επιβίωσης, ούτε τίποτα. Μια χαρά επιβιώνουν οι δισκογραφικές χρόνια τώρα. Απλά με την πειρατεία δεν μπόρεσαν να τα βάλουν. Καλό είναι να καταλάβουν και οι εταιρείες συνδρομητικών υπηρεσιών, οτι αυτο το πράγμα δεν οδηγεί πουθενά.
Αν θέλουν να σταματήσει το παραεμπόριο, ας κάνουν οτι γίνεται και στη γαλλία, όπου ο κάθε πάροχος ιντερνετ ελέγχει αν ο πελάτης κατεβαζει πειρατικό υλικό και του κόβουν το ιντερνετ, αν αγνοήσει τις προειδοποιήσεις.
Διαφορετικά το σερινγκ θα καταντήσει κάτι φυσιολογικό, όπως το κατέβασμα μουσικής.
Αυτά τα ολίγα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε λέει να κανουμε σαν τη στρουθοκάμηλο..

Last edited:
Θα γράψω και γω τα τι μου συνέβει σήμερα:
Εχω σύνδεση cosmote απεριόριστα 25 και μια σύνδεση cosmote internet on the go.
Ηρθε ο λογαριασμός σήμερα, και μαζί με κάτι εκπτώσεις που έχουν λόγω του "smart play", και λόγω ότι είχα περάσει το όριο του internet στο "cosmote απεριόριστα", έπρεπε να πληρώσω 55€ και κάτι ψιλά.
Πήρα τηλ στην cosmote και τους είπα να σταματίσω το "on the go". Χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς να ζητήσω τιποτα, μονη της μου έδωσε επιπλέον 10% έκπτωση.
Γυρίζω σπίτι και τσουπ surf lock 1 και σε μένα. Παίρνω τηλ μπλα, μπλα μπλα. Αυτό που μου είπε είναι ότι πρέπει να έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορώ να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις. Ποιος είναι αυτός ρωτάω, nova box ΧΨΖ μου λέει.
Αρα χωρίς ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ μην περιμένουμε τίποτα.

Δεν παίζονται αυτοί της nova ρε. Και το σκεφτόμουν να γίνω συνδρομητής. Μόνο όμως αν μπορούσα να βλέπω και στην κρεβατοκάμαρα. Τώρα δεν θα παρουν τίποτα...

Και δεν έχεις και παιδιά...χχααχα.Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθούμε μεταξύ μας.
Η σύζυγος αυτό με τους τρελογιατρούς τους πλαστικούς με τις τρελόγριες που θέλουν να τα αλλάξουν όλα,και από 65+ θέλουν να γίνουν 20 ετών- E!:Entertainment

Η μικρή Boomerang παιδικά

Και ότι περισσέψει για μένα..μάχη γινόταν..χαχαχα.Τώρα πάπαλα :flipout::flipout:

Εγώ σπίτι που είχα sharing 3 δεκτών πλέων κολλάει. Ζήτησα από την NOVA εγγράφως την υπηρεσία multiview στην κάρτα μου και περιμένω επίσημη απάντηση. Αν σας ενδιαφέρει ήδη έχω σκεφτεί αγωγή κατά της NOVA για άρνηση υπηρεσίας. Όποιος θέλει ας στείλει πμ.

Αυτο το πραγμα καθε δωματιο και τηλεοραση δε μπορω να το καταλαβω..

[FONT=&quot]Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις? Αρκετός κόσμος θέλει να γράφει, να βλέπει σε δεύτερη τηλ. Και να αγοράσει δέκτη 1.500 . ευρώ και να βλέπει εκεί. Δικαίωμα του. Εσύ γιατί χαλιέσαι.. δεν κατάλαβα[/FONT]