Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Φυσικά ελευθερία του λόγου έχουμε. Αρκεί όταν διατυπώνουμε κάτι, να μην προκαλούμε.
:offtopic:
Μην το παρεξηγας αυτο, και εγω καμια φορα ετσι γραφω. Για αυτο σε λεω παμε για καφε τωρα, διοτι σε λιγες ωρες θα εχουμε πολεμο εδω πανω θεσσαλονικη.

Δεν έπρεπε να ενημεροθούμε;
Η τουλάχιστον τα "ασχετα" να πανε κάπου αλλού γιατί και απο εκεί μαθαίνουμε πράγματα;

Ακόμα περιμένω επίσημη απάντηση. Με πήρανε τηλέφωνο και μου τα είπαν το "ποίημα" αλλά εγγράφως που τους ζήτησα τίποτα. Το κορυφαίο είναι ότι μου είπε ότι στο συμβόλαιο του 2003 δεν έλεγε για υπηρεσία multiview οπότε τις κάνω ούτε για πάντρεμα κάρτας έλεγε, ούτε ότι απαγορεύεται το sharing άρα πως το κόβετε εσείς?
Τέλος πάντων της κάνω επειδή ελπίζω ότι ακόμα σε αυτήν την χώρα ισχύουν κάποια πράγματα δώστε μου εγγράφως ότι δεν μου προσφέρετε την υπηρεσία multiview για 1,2,3 λόγους.
Απάντηση : Θα σας δώσουμε προσφορά για τους δέκτες μας.
Καλά η forthnet τόσο φιλεύσπλαχνη είναι όλα τα καθυστερημένα δουλεύουν εκεί?

Δεν έπρεπε να ενημερωθούμε;
Η τουλάχιστον τα "ασχετα" να πανε κάπου αλλού γιατί και απο εκεί μαθαίνουμε πράγματα;

Τα σβησμένα post δεν περιείχαν κάποια χρήσιμη πληροφορία. Αν χρειαζόντουσαν ή αν προσέφεραν κάτι στον διάλογο, ασφαλώς και δεν θα είχαν σβηστεί. Επρόκειτο κυρίως για μηνύματα προσωπικών αντιπαραθέσεων.

Μια ερώτηση έχω να κάνω, αν κάποιος ξέρει ας γράψει...

Αν αγοράσω από κάποιον αλλοδαπό provider ένα δορυφορικό πακέτο , υποστηριζόμενο μέσω Internet, στο οποίο έχει και κάποια κανάλια της ελληνικής εταιρείας, είμαι παράνομος;

Αγοράζω ένα πακέτο, το πληρώνω με την πιστωτική μου κάρτα σαν κύριος, βλέπω τα κανάλια που με ενδιαφέρουν π.χ. δύο Πολωνέζικα επειδή η γυναίκα μου είναι Πολωνέζα, δύο Ρώσικα γιατί μαθαίνω τη Ρωσική γλώσσα, και το πακέτο έχει μέσα και κάποια (δεν ξέρω πόσα) Ελληνικά κανάλια.

Είμαι εγκληματίας;

Παραβαίνω κάποιο νόμο;

Σα να αγοράζω ένα CD από το ebay ας πούμε...

Που ξέρω εγώ μέσω ποιας διαδικασίας έφτασε στον πωλητή;

Γιατί αν δεν είναι παράνομο, μέσα στην κρίση μας δίνονται κάποιες ευκαιρίες να γλιτώσουμε κανένα Ευρουλάκι....

Αν οι συντονιστές θεωρούν ότι παραβιάζω κάποιο κανόνα, sorry ας το διαγράψουνε αν και όπως διάβασα τη διατύπωση του άρθρου 2.7.α δε νομίζω ότι παραβιάζω τους κανόνες.....

Δεν υπάρχει αλλοδαπός provider με κανάλια της NOVA. Mόνο το αλβανικό έδειχνε πέρσι το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά στα δικά του κανάλια. Αν πάρεις υπηρεσία παροχής κλειδιών είσαι 1000% ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.

Αυτός ο "provider" που λες δεν σου λέει να πιάσεις από κάποια συχνότητα τα κανάλια του αλλά πιάνεις κανονικά hotbird και αυτός σου στέλνει μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ τα κλειδιά, αυτό είναι όμως που τελικά δίνει στην ΝΟVA το δικαίωμα να μας μαμαει εμάς που τόσα χρόνια πληρώνουμε κανονικά 60 το μήνα.

Δεν είναι ένα CD που αγοράζεις από το ebay. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι οταν αγοράζεις CD από τους πλανόδιους είσαι νόμιμος?

Έκτακτη Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου Αδειούχων Ραδιοηλεκτρονικών Ελλάδος (Σ.Α.Ρ.Ε.) για προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις εταιρείες συνδρομητικών υπηρεσιών .

Μετά την κατάθεση παραπόνων από πολλά μέλη του Σωματείου μας, το Δ.Σ ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε σε έκτακτη Συνέλευση των μελών του προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την βιωσιμότητα των καταστημάτων τους .

Λόγω της σοβαρότητας των παραπόνων με την διαδικασία του κατεπείγοντος Καλούνται όλοι οι τεχνικοί που έχουν συνάψει συμβάσεις με τις εν λόγω εταιρείες και θίγονται Άμεσα η Έμμεσα να παρευρεθούν είτε αυτοπροσώπως είτε με εκπρόσωπους τους στα γραφεία του συλλόγου μας την

Τετάρτη 14/09/2011 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου μας, οδός Προύσσης αρ. 6 ΑΙΓΑΛΕΩ.

Πηγή: http://www.saregr.gr

Δεν υπάρχει αλλοδαπός provider με κανάλια της NOVA. Mόνο το αλβανικό έδειχνε πέρσι το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά στα δικά του κανάλια. Αν πάρεις υπηρεσία παροχής κλειδιών είσαι 1000% ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.

Αυτός ο "provider" που λες δεν σου λέει να πιάσεις από κάποια συχνότητα τα κανάλια του αλλά πιάνεις κανονικά hotbird και αυτός σου στέλνει μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ τα κλειδιά, αυτό είναι όμως που τελικά δίνει στην ΝΟVA το δικαίωμα να μας μαμαει εμάς που τόσα χρόνια πληρώνουμε κανονικά 60 το μήνα.

Δεν είναι ένα CD που αγοράζεις από το ebay. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι οταν αγοράζεις CD από τους πλανόδιους είσαι νόμιμος?

Δε συζητάω την τιμολογιακή πολιτική της NOVA.
Είναι στην κρίση του καθενός μας. Δεν καταλαβαίνω όμως πως συνδέεις τα 63 ευρώ με τον αλλοδαπό provider. Ας το έδινε 25 ευρώ να έπαιρνε όλη η Ελλάδα....

Η σύγκρισή σου με τους μαύρους και τα CD είναι λογική. Υπάρχει περίπτωση να με πιάσει εμένα ο χωροφύλακας επειδή το αγόρασα;
Με ποια λογική παρανομώ; Δεν έχω καμία σύμβαση με την εταιρεία....
Αν παρανομεί ο Λιθουανός, ας πάει να τον πιάσει....

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Αν αγοράσω από κάποιον αλλοδαπό provider ένα δορυφορικό πακέτο , υποστηριζόμενο μέσω Internet, στο οποίο έχει και κάποια κανάλια της ελληνικής εταιρείας, είμαι παράνομος;
Τι άλλο θα διαβάσουμε... Έλεος...

Αγοράζω ένα πακέτο, το πληρώνω με την πιστωτική μου κάρτα σαν κύριος, βλέπω τα κανάλια που με ενδιαφέρουν π.χ. δύο Πολωνέζικα επειδή η γυναίκα μου είναι Πολωνέζα, δύο Ρώσικα γιατί μαθαίνω τη Ρωσική γλώσσα, και το πακέτο έχει μέσα και κάποια (δεν ξέρω πόσα) Ελληνικά κανάλια.

Είμαι εγκληματίας;

Παραβαίνω κάποιο νόμο;

Σα να αγοράζω ένα CD από το ebay ας πούμε...

Που ξέρω εγώ μέσω ποιας διαδικασίας έφτασε στον πωλητή;

Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο αυτή η δικαιολογία. Παρόλα αυτά, αφού πρώτα σου πω ότι δεν έχω ακούσει στην Ελλάδα να έχουν κυνήγισει users, θα σου πω τι έκανε φίλος... Ήθελε να βλέπει Sky uk, έκανε αυτό που γράφεις εσύ και είπε στον provider να του κόψει τα Ελληνικά κανάλια, γιατί δεν τον ενδιέφεραν έτσι και αλλιώς και φοβόταν μήπως γίνει καμία στραβή. Για την ιστορία να πω ότι του άρεσε τόσο πολύ το πακέτο του Sky που μετά από κάνα χρόνο αποφάσισε και έκανε νόμιμη (όσο μπορεί να θεωρείται έτσι στην Ελλάδα) συνδρομή...

Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο αυτή η δικαιολογία. ...
Ναι φίλε, μου... Δεν νομίζεις...
Με ποια κατηγορία θα με πάνε στο δικαστήριο; Πες μου πρώτα αυτό και μετά θα σου πω και για τη δικαιολογία....

Θα ξέρετε ότι όλα τα μπαρ / καφενεία κλπ. πρέπει να πληρώνουν την ΑΕΠΙ για τη μουσική που ακούνε οι πελάτες όταν πίνουν το ποτάκι τους... Τα έξοδα αυτά ο καφετζής τα επιμερίζει φυσικά στην τιμή του ποτού...
Όταν πληρώνω το ποτό μου 5 Ευρώ στο καφενείο, υποθέτω ότι ο "πάροχος" αποδίδει το μερτικό σε όλους όσους πρέπει... και στην εφορία, και στους προμηθευτές του και στην ΑΕΠΙ.
Άμα μπει μέσα η ΑΕΠΙ και του ρίξει πρόστιμο αυτουνού, έχω παρανομήσει εγώ; Θα με πάνε μέσα;
Το ίδιο ισχύει και για το άλλο θέμα...
Η φαντάσου να έπαιζε η τηλεόραση το πρωτάθλημα χωρίς να έχει επαγγελματικό συμβόλαιο ο καφετζής...
Από τη στιγμή που η θέαση του αγώνα μου παρέχεται στα πλαίσια μιας υπηρεσία που την πληρώνω (ο καφές μου π.χ.) δε με πιάνει κανένας νομίζω...
Αν ο καφετζής μου βάζει μέσα κλεμμένη ζάχαρη φταίω εγώ;
Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω, π.χ. καμία απόφαση δικαστηρίου κλπ...

Ρε φίλε blugosi κάνε ότι θέλεις, αλλά σταμάτα να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ. Όπως αυτοί που αγοράζουν πειρατικά CD-DVD-GAMES στην ουσία ποτέ δεν πιάστηκαν έτσι και εσύ όπως λες δεν θα την πληρώσεις σαν παράνομος χρήστης NOVA.
Για τις καφετέριες κλπ θα την πληρώσει ο καφετζής, εσύ δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο αν πληρώνει ή όχι ΑΕΠΙ αλλά αν σου δώσω εγώ ένα laptop χωρίς χαρτιά 100 και το πάρεις και σε πιάσουνε τι θα πεις ότι νόμιζες και καλά ότι ήταν δικό μου και όχι κλεμμένο?
Πάντως επειδή είσαι off topic εδώ μιλάμε για 100% NOMIMO card sharing που μας έκοψε η NOVA. Εσύ κάνε ότι θέλεις αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις εμάς ότι θα σαι και νόμιμος. Ότι δεν σε πιάνει κάποιος δεν σημαίνει ότι είσαι και νόμιμος.

Ρε φίλε blugosi κάνε ότι θέλεις, αλλά σταμάτα να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ. Όπως αυτοί που αγοράζουν πειρατικά CD-DVD-GAMES στην ουσία ποτέ δεν πιάστηκαν έτσι και εσύ όπως λες δεν θα την πληρώσεις σαν παράνομος χρήστης NOVA.
Για τις καφετέριες κλπ θα την πληρώσει ο καφετζής, εσύ δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο αν πληρώνει ή όχι ΑΕΠΙ αλλά αν σου δώσω εγώ ένα laptop χωρίς χαρτιά 100 και το πάρεις και σε πιάσουνε τι θα πεις ότι νόμιζες και καλά ότι ήταν δικό μου και όχι κλεμμένο?
Πάντως επειδή είσαι off topic εδώ μιλάμε για 100% NOMIMO card sharing που μας έκοψε η NOVA. Εσύ κάνε ότι θέλεις αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις εμάς ότι θα σαι και νόμιμος. Ότι δεν σε πιάνει κάποιος δεν σημαίνει ότι είσαι και νόμιμος.

Κατ'αρχήν δε θέλω να πείσω κανέναν. Κάποιος που έχει προσωπικό συμφέρον προσπαθεί να πείσει. Εδώ κουβέντα κάνουμε....

Δεν είμαι reseller κανενός, από την αλλά δεν προμοτάρω και καμία εταιρεία όμως.

Μία ερώτηση κάνω, αν ξέρει κάποιος να την απαντήσει κάπως τεκμηριωμένα. Δεν έχω διαβάσει τεκμηριωμένη απάντηση.

Η αγορά ενός λάπτοπ χωρίς απόδειξη από έναν στο δρόμο, δε συγκρίνεται με αγορά υπηρεσιών με χρήση πιστωτικής κάρτας από επιχείρηση που προφανώς έχει ΑΦΜ και ελέγχεται στη χώρα που λειτουργεί. Ακόμη κι αν αυτή είναι η sierra leone.

Και ίσως έχεις δίκιο ότι σας έκανα hijack το νήμα, sorry θα ανοίξω ένα άλλο συγκεκριμένα για το θέμα.

Στο θέμα σας, κι εγώ όταν είχα nova είχα ρωτήσει αν μπορώ να βλέπω σε δύο τηλεοράσεις με χρήση διπλού LNB και μου υπέδειξαν στη σύμβασή μου ότι απαγορεύεται.

Έγραφε ότι τους όρους και το εύρος των υπηρεσιών το αποφασίζει ο πάροχος και αν κάποια στιγμή δε μου αρέσουν οι όροι , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τερματίσω το συμβόλαιο.

Και το τερμάτισα....

Εχει δοκιμάσει κανένας να πει στη νοβα να του αναβαθμισει την νομιμη ανύπαντρη συνδρομη του σε pvr ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ? Τι απάντησαν?