Φυσικά ελευθερία του λόγου έχουμε. Αρκεί όταν διατυπώνουμε κάτι, να μην προκαλούμε.
Δεν έπρεπε να ενημερωθούμε;
Η τουλάχιστον τα "ασχετα" να πανε κάπου αλλού γιατί και απο εκεί μαθαίνουμε πράγματα;
Δεν υπάρχει αλλοδαπός provider με κανάλια της NOVA. Mόνο το αλβανικό έδειχνε πέρσι το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά στα δικά του κανάλια. Αν πάρεις υπηρεσία παροχής κλειδιών είσαι 1000% ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Αυτός ο "provider" που λες δεν σου λέει να πιάσεις από κάποια συχνότητα τα κανάλια του αλλά πιάνεις κανονικά hotbird και αυτός σου στέλνει μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ τα κλειδιά, αυτό είναι όμως που τελικά δίνει στην ΝΟVA το δικαίωμα να μας μαμαει εμάς που τόσα χρόνια πληρώνουμε κανονικά 60 το μήνα.
Δεν είναι ένα CD που αγοράζεις από το ebay. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι οταν αγοράζεις CD από τους πλανόδιους είσαι νόμιμος?
Τι άλλο θα διαβάσουμε... Έλεος...Αν αγοράσω από κάποιον αλλοδαπό provider ένα δορυφορικό πακέτο , υποστηριζόμενο μέσω Internet, στο οποίο έχει και κάποια κανάλια της ελληνικής εταιρείας, είμαι παράνομος;
Αν αγοράσω από κάποιον αλλοδαπό provider ένα δορυφορικό πακέτο , υποστηριζόμενο μέσω Internet, στο οποίο έχει και κάποια κανάλια της ελληνικής εταιρείας, είμαι παράνομος;
Αγοράζω ένα πακέτο, το πληρώνω με την πιστωτική μου κάρτα σαν κύριος, βλέπω τα κανάλια που με ενδιαφέρουν π.χ. δύο Πολωνέζικα επειδή η γυναίκα μου είναι Πολωνέζα, δύο Ρώσικα γιατί μαθαίνω τη Ρωσική γλώσσα, και το πακέτο έχει μέσα και κάποια (δεν ξέρω πόσα) Ελληνικά κανάλια.
Είμαι εγκληματίας;
Παραβαίνω κάποιο νόμο;
Σα να αγοράζω ένα CD από το ebay ας πούμε...
Που ξέρω εγώ μέσω ποιας διαδικασίας έφτασε στον πωλητή;
Ναι φίλε, μου... Δεν νομίζεις...Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο αυτή η δικαιολογία. ...
Ρε φίλε blugosi κάνε ότι θέλεις, αλλά σταμάτα να προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ. Όπως αυτοί που αγοράζουν πειρατικά CD-DVD-GAMES στην ουσία ποτέ δεν πιάστηκαν έτσι και εσύ όπως λες δεν θα την πληρώσεις σαν παράνομος χρήστης NOVA.
Για τις καφετέριες κλπ θα την πληρώσει ο καφετζής, εσύ δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο αν πληρώνει ή όχι ΑΕΠΙ αλλά αν σου δώσω εγώ ένα laptop χωρίς χαρτιά 100 και το πάρεις και σε πιάσουνε τι θα πεις ότι νόμιζες και καλά ότι ήταν δικό μου και όχι κλεμμένο?
Πάντως επειδή είσαι off topic εδώ μιλάμε για 100% NOMIMO card sharing που μας έκοψε η NOVA. Εσύ κάνε ότι θέλεις αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις εμάς ότι θα σαι και νόμιμος. Ότι δεν σε πιάνει κάποιος δεν σημαίνει ότι είσαι και νόμιμος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.