Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Εχει δοκιμάσει κανένας να πει στη νοβα να του αναβαθμισει την νομιμη ανύπαντρη συνδρομη του σε pvr ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ? Τι απάντησαν?
δεν νομίζω να δοκίμασε κανείς...εκτός αν ήταν εντελώς "άψαχτος" περι της κυρίας...οπότε δύσκολα θα τον δούμε εδώ...:2thumb22sup:

Ακόμα περιμένω επίσημη απάντηση. Με πήρανε τηλέφωνο και μου τα είπαν το "ποίημα" αλλά εγγράφως που τους ζήτησα τίποτα. Το κορυφαίο είναι ότι μου είπε ότι στο συμβόλαιο του 2003 δεν έλεγε για υπηρεσία multiview οπότε τις κάνω ούτε για πάντρεμα κάρτας έλεγε, ούτε ότι απαγορεύεται το sharing άρα πως το κόβετε εσείς?
Τέλος πάντων της κάνω επειδή ελπίζω ότι ακόμα σε αυτήν την χώρα ισχύουν κάποια πράγματα δώστε μου εγγράφως ότι δεν μου προσφέρετε την υπηρεσία multiview για 1,2,3 λόγους.
Απάντηση : Θα σας δώσουμε προσφορά για τους δέκτες μας.
Καλά η forthnet τόσο φιλεύσπλαχνη είναι όλα τα καθυστερημένα δουλεύουν εκεί?

Αγαπητέ κύριε Ζ*******,

Σας ευχαριστούμε για τη νέα επικοινωνία που είχατε μαζί μας και σας επιβεβαιώνουμε ότι το αρχικό μήνυμά σας, έχει προωθηθεί στο αρμόδιο, τμήμα μόλις λάβουμε σχετική απάντηση θα σας διαβιβασθεί άμεσα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο νέο αριθμό 18345, είτε μέσω e-mail.

Επίσης, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.nova.gr ώστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για κάθε εξυπηρέτηση.

Με εκτίμηση,

Μετά από 3 μαιλ απάντησαν:
Μια λαλακια

Αγαπητέ κύριε Ζ*******,

Σας ευχαριστούμε για τη νέα επικοινωνία που είχατε μαζί μας και σας επιβεβαιώνουμε ότι το αρχικό μήνυμά σας, έχει προωθηθεί στο αρμόδιο, τμήμα μόλις λάβουμε σχετική απάντηση θα σας διαβιβασθεί άμεσα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο νέο αριθμό 18345, είτε μέσω e-mail.

Επίσης, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.nova.gr ώστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για κάθε εξυπηρέτηση.

Με εκτίμηση,

Μετά από 3 μαιλ απάντησαν:
Μια λαλακια
Ακριβώς τα ίδια !!!! Μα τι γίνεται? κασέτα μιλάει η λένε το ίδιο ποίημα σε όλους? ((ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!)

Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Ακριβώς τα ίδια !!!! Μα τι γίνεται? κασέτα μιλάει η λένε το ίδιο ποίημα σε όλους? ((ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!)

Εύκολο πολυ για αυτούς να δώσουν με 10 ευρω στις κάρτες μας το προϊόν ( τριντεο ) όπου επιτρέπεται η θέαση σε 3 κανάλια επι πληρωμή όπως κάνουν στις κάρτες pvr 3001 εγω πήρα μια χθες μια τέτοια κάρτα απο φίλο που δεν τη χρησιμοποιούσε γιατι πηρε multview και ήθελε HD μια χαρα παίζει σε 2 σημεία και γράφει άλλα δυο έχει καθαρα surf lock 4 γιατι έβλεπα δυο διαφορετικά και έγραφα 2 ματς απο το σπορτ χωρίς κανένα κολημα για 3-4 ώρες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

εγω πήρα μια χθες μια τέτοια κάρτα απο φίλο που δεν τη χρησιμοποιούσε γιατι πηρε multview και ήθελε HD μια χαρα παίζει σε 2 σημεία και γράφει άλλα δυο έχει καθαρα surf lock 4 γιατι έβλεπα δυο διαφορετικά και έγραφα 2 ματς απο το σπορτ χωρίς κανένα κολημα για 3-4 ώρες
Συγγνώμη...???? Ερώτηση: ήταν ενεργοποιημένη, ή στην άνοιξαν,για θέαση pvr? To διευκρινήζεις λίγο σε παρακαλώ!!! :worshippy:

Εύκολο πολυ για αυτούς να δώσουν με 10 ευρω στις κάρτες μας το προϊόν ( τριντεο ) όπου επιτρέπεται η θέαση σε 3 κανάλια επι πληρωμή όπως κάνουν στις κάρτες pvr 3001 εγω πήρα μια χθες μια τέτοια κάρτα απο φίλο που δεν τη χρησιμοποιούσε γιατι πηρε multview και ήθελε HD μια χαρα παίζει σε 2 σημεία και γράφει άλλα δυο έχει καθαρα surf lock 4 γιατι έβλεπα δυο διαφορετικά και έγραφα 2 ματς απο το σπορτ χωρίς κανένα κολημα για 3-4 ώρες

αφου του εδωσαν το multiview και μαζι παντρεμενη καρτα,δεν του απενεργ/σαν την παλια?

αφου του εδωσαν το multiview και μαζι παντρεμενη καρτα,δεν του απενεργ/σαν την παλια?

επισης να σιγουρεψουμε οτι το surflock μπλοκαρει και την εγγραφη ενος καναλιου(ή 2)και την παρακολουθηση αλλουνου.
το λεω αυτο,γιατι προχθες το απογευμα-ενω μοιραζω την καρτα μου απο το δωματιο στο σαλονι-ξαφνικα παγωσαν και οι 2 δεκτες.
δοκιμασα να δω μηπως ειναι κατι απο εμενα
(συνδεση,μπλοκαρισμα δεκτη..)αλλα μετα απο 3-4 δοκιμες,καταλαβα οτι ηρθε και η σειρα μου να κλειδωσω.
παιζει για 4-5 λεπτα και μετα off και οι 2 δεκτες.
ΟΜΩΣ..χθες βραδυ,εγραφα 2 καναλια και παρακολουθουσα 3ο-ο δεκτης μετα απο 10 λεπτα επαιζε κανονικα...
καπακι δινω γραμμη να παει στον μεσα δεκτη,αλλα μετα απο 4-5 λεπτα,κοκκαλωμα και οι 2.
μηπως τελικα το surflock δεν εχει να κανει με την ταυτοχρονη εγγραφη και θεαση διαφορετικων καναλιων,αλλα μονο με το μοιρασμα σε αλλο δεκτη?

Εγω αν γραφω ενα καναλι και παω να δω αλλο σε μερικα λεπτα κοκκαλο.
Βεβαια θα το δοκιμασω το βραδυ παλι για να σιγουρευτω.

θα το βαλω το βραδυ να γραψει παραπανω ωρα για σιγουρια
Δημήτρη από αυτά που διαβάζουμε και ακούμε μπλοκάρει και την εγγραφή. Νομίζω εγγραφή = κανάλι. Δες και πες μας !!!

Δημήτρη από αυτά που διαβάζουμε και ακούμε μπλοκάρει και την εγγραφή. Νομίζω εγγραφή = κανάλι. Δες και πες μας !!!

εχθες,εγραφε novasports 1,2 και εβλεπα net.
το βραδυ θα το αφησω αρκετη ωρα να δω τι θα κανει.

Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

εχθες,εγραφε novasports 1,2 και εβλεπα net.
το βραδυ θα το αφησω αρκετη ωρα να δω τι θα κανει.

Για τσεκάρισε περιμένουμε νέα σου. :a0210:

ok παιδια-σορι..
εχθες ή δεν ηταν σε πληρη αναπτυξη το serflock1(?)ή δεν εγραψε τοση ωρα οση προανεφερα(γυρω στο 10 λεπτο).
τελικα στην εγγραφη,δεν γινεται να παιζει σε αλλο καναλι,παρα μονον αυτο που βλεπεις.
διαφορετικα στο 5λεπτο....παγωνει..:campfire:
σορι και παλι..:worshippy:

Last edited:
Πάντως ρε παιδιά ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό....
Επειδή είμαι σίγουρος οτί βλέπουν τα νηματα πρέπει να καταλάβουν γρήγορα τι πάνε να κάνουν.......

Αν συνεχιστεί αυτό για μένα ΝΟVA ΤΕΛΟΣ 31.12.2011 έπειτα από 8+ χρόνια και πριν από αυτό 3 χρόνια filmnet. 11 έτη ενεργός συνδρομητής θα τους χαιρετήσω.......

Last edited by a moderator:

Ρε πατε καλα ; Που είσαστε στην Αφρική ; Τι ακούτε τις μακακιες τις νοβα ποιος σας είπε ότι δεν μπορείτε να κρατήστε την παλιά κάρτα και να έχετε και την νεα οι άσχετοι της φορθνετ ; Για να δείτε πόσο μακακες είναι αν κλείσεις το pvr για 6 μήνες μετα στο ανοίγουν πάλι χωρίς πολλα πολλα αν κλείσεις τον πατάτα ΣΑΤ για ένα μήνα και πας να τον ανοίξεις σου λένε κύριε δεν μπορείτε μόνο νέο δέκτη δικο μας κτλ κτλ οποις την τρώει τη μπανανα είναι μακακας 4 κάρτες σκετες δώσανε σε δικηγόρους που τους απείλησαν με εξωδικα και δημοσιεύσεις σε νομικά περιοδικά ένας εξ αυτών συγγενής μου δάσκαλεμενος απο εμένα !!!!

Ένας λοιπόν φίλος μου έκλεισε πριν 2-3 μήνες το pvr 3001 και έβαλε το μουλτι κουλτι....διακοπή συνδρομής εκανε δεν το έδωσε πίσω όπως έχει διακαιωμα και είπε το έχω πληρώσει 300 ευρω..... έχει λοιπόν 3 κάρτες στον κωδικό του 2 hd με pvr pace και ένα απλο pace και τον 3001 του λέω λοιπόν ανοιξε τον να σου δίνω την συνδρομη και δωσε μου την κάρτα ... Αυτα η κάρτα είναι μαι χαρα η κόρη μου βλέπει boumerang εγω Europa leage η σύζυγος νοβα σίνεμα στο iPad

Του εδωσα και 70 ευρω για την συνδρομη και εκανα άλλη διεύθυνση αποστολής της συνδρομής σε μένα σιγά τα ωαα .. Κοιταξτε δεξια και αριστερα σας και αν υπάρχει παλιο pvr 3001 ενεργοποίηστε το και θα είστε μια χαρα με τις υπηρεσίες pvr βεβαίως βεβαίως ... Ακόμα και πεταμενο να ναι δεν παίζει ρόλο μόνο που δεν μεταβιβάζεται πλέον πλην σε συγγενή 1 ου βαθμού εεε. Και αλαξτε απλά τη διεύθυνση το λογαριασμού στο όνομα σας .....

Πάντως ρε παιδιά ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό....
Επειδή είμαι σίγουρος οτί βλέπουν τα νηματα πρέπει να καταλάβουν γρήγορα τι μαλακία πάνε να κάνουν.......

Αν συνεχιστεί αυτό για μένα ΝΟVA ΤΕΛΟΣ 31.12.2011 έπειτα από 8+ χρόνια και πριν από αυτό 3 χρόνια filmnet. 11 έτη ενεργός συνδρομητής θα τους χαιρετήσω.......

31.12.2011?
Φίλε μου, θα ήθελα να έχω την υπομονή σου!
Για όσα γράφτηκαν πιό πάνω, δεν έχω telex για να απαντήσω.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

ok παιδια-σορι..
εχθες ή δεν ηταν σε πληρη αναπτυξη το serflock1(?)ή δεν εγραψε τοση ωρα οση προανεφερα(γυρω στο 10 λεπτο).
τελικα στην εγγραφη,δεν γινεται να παιζει σε αλλο καναλι,παρα μονον αυτο που βλεπεις.
διαφορετικα στο 5λεπτο....παγωνει..:campfire:
σορι και παλι..:worshippy:
Οκ Δημήτρη, τουλάχιστον δεν μείναμε με την απορία…:a0210:

31.12.2011?
Ναι ρε Γιαννάκη γιατί δηλαδή? Δεν κατάλαβα!!!!

Φίλε μου, θα ήθελα να έχω την υπομονή σου!
Για όσα γράφτηκαν πιό πάνω, δεν έχω telex για να απαντήσω.
Τι νομίζεις είναι όλοι σαν εσένα που δεν έχεις υπομονή ούτε για ένα Μήνα? :flipout::flipout:

Δεν ξέρω τί λέτε, ούτε καταλαβαίνω που το πάτε.
Για μένα τουλάχιστον, 62Ε και μόνο σαλόνι, τέλος.