Tenet

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    66
Απάντηση: Re: Tenet (2020)

.....

Παντως το θεωρω πιθανοτατο να αργησει να βγει σε δισκακια με την ελπιδα οτι θα ξαναβγει στις αιθουσες.

15 Δεκεμβριου το δισκακι

Re: Tenet (2020)

Tenet Crosses $300 Million at Global Box Office, Only $45M Comes From US

Παλι καλα .....

Παντως το θεωρω πιθανοτατο να αργησει να βγει σε δισκακια με την ελπιδα οτι θα ξαναβγει στις αιθουσες.

Ρε σας το είπα και παραπάνω. Παραείναι για Αμερικανάκια. Δεν το κατέχουν το άθλημα της σκέψης.

Απάντηση: Tenet (2020)

χάθηκε το νόημα, όποιος το γνωρίζει παρακαλώ να μα το γράψει για να το διαβάσουμε όταν τελειώνει η ταινία

Έχει έτοιμο soundtrack Dolby Atmos από το σινεμά... και βγάζει το Blu-ray με DTS-HD MA 5.1 :(
Λογική Nolan :(

Έχει έτοιμο soundtrack Dolby Atmos από το σινεμά... και βγάζει το Blu-ray με DTS-HD MA 5.1 :(
Λογική Nolan :(

Τρελό (παρανοϊκό) γενικό κόλλημα του Νοναλ με το Atmos, δυστυχώς...

PS Το Atmos track στα σινεμά πιθανότατα είναι κάποιο «upscale»

Τρελό (παρανοϊκό) γενικό κόλλημα του Νοναλ με το Atmos, δυστυχώς...

PS Το Atmos track στα σινεμά πιθανότατα είναι κάποιο «upscale»

Κανά πρόχειρο upmix από engineers της Dolby πιστεύω.
Όσο καλό και να είναι το Dolby Surround Upmixer δεν πιστεύω να έκαναν τέτοια ματσακονιά και να το έκαναν με αυτό το τρόπο.
μαντεψιά κάνω φυσικά.

Εννοείται σπίτι θα παίξει με upmixer, αλλά ήθελα authentic feel :p ( θα μου πείς δεν ξέρεις τι εφφέ έχει η ταινία, χαχαχα, δεν την έχω δει άλλωστε :D )

Δεν εχω εικόνα τι παίζει γενικά με τα σινεμά αλλά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση πολλές ταινίες να προβάλλονται με upmixer.

Στο σπίτι πάντως ειμεθα πιουριστες, με τα upmixer από μακρυά και αγαπημένοι (πέραν της πλάκας, τα upmixes έχουν πλάκα αλλά σχεδόν πάντα ένα έμπειρο αυτί καταλαβαίνει ότι συνήθως το αποτέλεσμα είναι υποδεέστερο του πρωτότυπου (και σε κάθε περίπτωση όχι αυτό που σου προσφέρει ο δημιουργός της ταινίας))

Ταινία που φωνάζει ότι θέλει μεγάλη οθονη..
Κρίμα που δεν την βοήθησε το timing
Δείτε την με ηρεμία και ‛αφοσιωθητε’ σε αυτήν και όχι με διακοπές.
Άνετα θα την ξαναδώ στα κοντά.
Ένα 8/10 από μένα χαλαρά

Ταινία που φωνάζει ότι θέλει μεγάλη οθονη..
Κρίμα που δεν την βοήθησε το timing
Δείτε την με ηρεμία και ‛αφοσιωθητε’ σε αυτήν και όχι με διακοπές.
Άνετα θα την ξαναδώ στα κοντά.
Ένα 8/10 από μένα χαλαρά

Θέλει όντως πολλές ίντσες, αλλά αμφιβάλω αν θα βγάλω ακρη ακόμα και με δεύτερη θέαση στο προβολι...

Εκτός απροόπτου θα είναι το πρώτο μου 4Κ δισκάκι, τώρα που αξιώθηκα επιτέλους να αποκτήσω player λόγω PS5. Σίγουρα θέλει μεγάλη οθόνη, αλλά σ'αυτό το κ@λοκαλόκαιρο δε μας έκατσε.

Η πλάκα είναι ότι, την περιμέναμε με τόση τρέλα αυτή την ταινία, που πριν σκάσει η πανδημία, σχεδιάζαμε με τη σύζυγο ταξιδάκι σε άλλο state για να πετύχουμε όχι απλά IMAX, αλλά πλήρες 70mm. Και τώρα λέμε κι ευχαριστώ που θα το δούμε σε 55 OLED ίντσες σπίτι.

Re: Απάντηση: Tenet (2020)

Θέλει όντως πολλές ίντσες, αλλά αμφιβάλω αν θα βγάλω ακρη ακόμα και με δεύτερη θέαση στο προβολι...

Δεν ενθουσιάστηκες, απ ότι καταλαβαινω....

Re: Απάντηση: Tenet (2020)

Για να την δεις δευτερη φορά, και με ελπίδα να βγάλεις ακρη, καλό ειναι να δεις πρώτα καποιο video στο YouTube που να τα εξηγεί κιολας :p

Αν το inception ηταν mindf*ck, αυτο είναι τριμπο*ρδ*λλ* ... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tenet (2020)

Για να την δεις δευτερη φορά, και με ελπίδα να βγάλεις ακρη, καλό ειναι να δεις πρώτα καποιο video στο YouTube που να τα εξηγεί κιολας :p

Αν το inception ηταν mindf*ck, αυτο είναι τριμπο*ρδ*λλ* ... :p

To inception ηταν piece of cake μπροστα του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tenet (2020)

Δεν ενθουσιάστηκες, απ ότι καταλαβαινω....

Μου αρεσε μεν, αλλα θεωρω πως το παρατραβηξε δε.
Για εμενα ειναι μαλλον η χειροτερη ταινια του μεχρι σημερα (φυσικα ακομα και ετσι, καλυτερη απο τον μεσο ορο).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tenet (2020)

Για εμενα ειναι μαλλον η χειροτερη ταινια του μεχρι σημερα (φυσικα ακομα και ετσι, καλυτερη απο τον μεσο ορο).

μου αρεσε πολυ ως θεαμα, οποτε δεν θα την θεωρουσα "Χειροτερη του", αλλα σιγουρα κατανοω την αποψη σου σχετικα με το σεναριο. Το αστειο ξερεις ποιο ειναι; εχουν ειπωθει τοσα πολλα "ειναι ακαταλαβιστικη", "πρεπει να την μελετησεις", "αντε βγαλε ακρη" κτλπ κτλπ, που θα την δει (τωρα που βγηκε στο νετ) αρκετος κοσμος και θα πει "σιγα μωρε το δυσκολο", μονο και μονο επειδη εχουν προετοιμαστει να δουν κατι φοβερα δυσνοητο :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tenet (2020)

+1000 ... τα είπες όλα.