Terminator 4 - Salvation

Re: Απάντηση: Terminator 4 - Salvation

Μύες οχι μυς! :p Εκτος και αν αναφερεσαι στην Miss-Kolopetinitsa! :D

Οταν ειναι αιτιατικη οπως χρησιμοποιησα εγω τοτε χρησιμοποιειται το "μυς" :FSGSFGS4:

αντε ανοιξε κανα λεξικο που εχεις θαμπωθει απο το πισινο της Kristana locen.:rofl:

Εγω θαμπωθηκα μεσιε Μπαμπινιωτη ή εσυ με τον πωπο και εβγαλες το Τ3 ανωτερο του Τ1/Τ2? :p

Υγ. για τους ποντικες εις την αιτιατικην I stand corrected! :D

To T1 γυρίστηκε με μηδαμινό budget , ο ίδιος ο Cameron απένταρος δεν είχε χρήματα ούτε να φάει , η παραγωγή του καθυστέρησε ένα έτος , αντί του
83 ξεκίνησε άνοιξη 84 , εκείνος στο μεσοδιάστημα φυτοζωούσε αναμένοντας...
Σε αυτό το έργο με τον πολύ χαμηλό προυπολόγισμό έδειξε την αξία του η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι μεγάλη.

Απάντηση: Re: Terminator 4 - Salvation

To T1 γυρίστηκε με μηδαμινό budget , ο ίδιος ο Cameron απένταρος δεν είχε χρήματα ούτε να φάει , η παραγωγή του καθυστέρησε ένα έτος , αντί του
83 ξεκίνησε άνοιξη 84 , εκείνος στο μεσοδιάστημα φυτοζωούσε αναμένοντας...
Σε αυτό το έργο με τον πολύ χαμηλό προυπολόγισμό έδειξε την αξία του η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι μεγάλη.
+1.

Πολυ καλο πρωτο post! Καλωσόρισες!

Καλως σας βρηκα! -bye-

Macmod said:
Ένα καλωσόρισμα και στον φίλο, Mufasa! -bye-

Γειααα ^^ :a0210:

Nikos F said:

Ο Καμερον ειναι αξιος σκηνοθετης και απ'οτι φαινεται ξερει που να επενδυει.. Μηπως γι'αυτο απομακρυνθηκε απο το project του Τ3 και δεν συμμετειχε?

Last edited:

Καλως σας βρηκα! -bye-

Ο Καμερον ειναι αξιος σκηνοθετης και απ'οτι φαινεται ξερει που να επενδυει.. Μηπως γι'αυτο απομακρυνθηκε απο το project του Τ3 και δεν συμμετειχε?

Kαλως ηρθες.

Ο καμερον αξιος ειναι ...μονο που απεχει γενικα....πια.

Μαλλον βαρεθηκε την δουλεια ετσι οπως την ειχε καταντησει.....(οι φημες λενε οτι ηταν απο τους μεγαλυτερους Τυραννους εντος πλατω για τους συνεργατες του.)

η καλυτερή του ταινία πάντα κατά την προσωπική μου άποψη είναι ή ''άβυσσος''
ένα τεχνολογικό και όχι μόνο επίτευγμα του 1990 με εξαιρετικό καστ.

Εγω θαμπωθηκα μεσιε Μπαμπινιωτη ή εσυ με τον πωπο και εβγαλες το Τ3 ανωτερο του Τ1/Τ2? :p

Μονο την αρχη του Τ3 να θυμηθω, αναλογη σκηνη στα πρωτα 2 δεν υπαρχει.....

Αυτα οσον αφορα την κινηματογραφικη αξιολογηση....

Για το σεναριο του Τ3 επισης κανεις δεν περιμενε σε ταινια του ειδους να χασουν οι καλοι στο τελος.....

Στα αλλα 2 απλα μας εβγαλαν την ψυχη οπως προσταζει να γινεται τα τελευταια χρονια στο Χολυγουντ αλλα στο τελος θριαμβευουν οι καλοι και ειμαστε ολοι συγκινημενοι και χαρουμενοι...

ε τι να μου αρεσει.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Terminator 4 - Salvation

Μονο την αρχη του Τ3 να θυμηθω, αναλογη σκηνη στα πρωτα 2 δεν υπαρχει.....

Αυτα οσον αφορα την κινηματογραφικη αξιολογηση....

Για το σεναριο του Τ3 επισης κανεις δεν περιμενε σε ταινια του ειδους να χασουν οι καλοι στο τελος.....

Στα αλλα 2 απλα μας εβγαλαν την ψυχη οπως προσταζει να γινεται τα τελευταια χρονια στο Χολυγουντ αλλα στο τελος θριαμβευουν οι καλοι και ειμαστε ολοι συγκινημενοι και χαρουμενοι...

ε τι να μου αρεσει.....

Η εισαγωγη του Τ2 οσα χρονια και αν μεινουν θα μου μεινει χαραγμενη στην μνημη...
Αντιθετα δεν θυμαμαι καν πως ηταν η αρχη του Τ3 (αν αυτο σου λεει κατι..)

Φημολογείται ότι τον ρόλο του Terminator θα τον πάρει ο Josh Brolin γνωστός και από το "No Country For Old Men"

η καλυτερή του ταινία πάντα κατά την προσωπική μου άποψη είναι ή ''άβυσσος''
ένα τεχνολογικό και όχι μόνο επίτευγμα του 1990 με εξαιρετικό καστ.

+100000000000000

Απίστευτη ταινία....

Orginal απο τοτε που βγηκε σε dvd και αναμενω με ανυπομονησια την μεταφορα της στο Blue Ray!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η πρώτη ταινία ήταν ευρηματική , έφερε κάτι νέο στο σινεμά και εξέπληξε το κοινό . Η δεύτερη όντως θεωρείται από τα ελάχιστα sequel που ξεπέρασαν την πρώτη . Ο λόγος ήταν ότι η ταινία αυτή κουβαλούσε ότι πιο σύγχρονο τεχνικό επίτευγμα υπήρχε την εποχή της . Τα εφε που είδαμε εκεί απλά δεν τα είχαμε ξαναδεί άλλη φορά.. Δράση και καταστροφές με τη σέσουλα .
Η τρίτη συνέχεια κατ εμέ ενώ σεναριακά τα πήγε πολύ καλά έχανε σε δυο σημεία . Πρώτον ο Άρνι μεγάλωσε αρκετά και δεύτερον και σημαντικότερο ότι έχουμε δει πλέον τόσα πολλά εφέ στην μεγάλη οθόνη που δε μας κάνει πλέον εντύπωση τίποτα . Το φινάλε της όμως οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά έξυπνο .

Άρα έχουμε μια πολύ καλή ιδέα στην πρώτη
Μια εξαιρετική υλοποίηση στην δεύτερη
Μια κορεσμένη κατάσταση στο τρίτο με όμως καλύτερο story

rolandkickingerbeachhdrlo9.jpg

To ονομα του κυριου που βλεπετε ειναι Roland Kickinger ειναι και αυτος Bodybuilder ειναι και αυτος απο την Αυστρια και θα αντικαταστησει τον Schwarzenegger στην νεα ταινια ΤΕΡΜΙΝΑΤΟR : Salvation.