Μια πρόγευση από την αναμενόμενη ταινία (Teaser) σε διάφορες αναλύσεις, έως και HD:
http://rss.warnerbros.com/terminatorsalvation/2008/07/terminator_salvation_teaser_tr_1.html
Περί Τ2:
Επειδή τυχαίνει να έχω ασχοληθεί αρκετά με την τριλογία Terminator, θα συμφωνήσω ότι το Terminator 2 ήταν μακράν το καλύτερο εκ των τριών!
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι
ένα από τα λίγα αριστουργήματα sci-fi που φτάνουν τέτοια αρτιότητα στο σενάριο, στη σκηνοθεσία, στην ερμηνεία και στην επιλογή των ηθοποιών! Ήταν ένα Sci-Fi με έντονο ...ρεαλισμό!
Σε έπειθε και δεν σκεφτόσουν ότι έβλεπες να "παίζουν" -έμπαινες μέσα στο έργο, σε κάθε σκηνή και σε κάθε δευτερόλεπτο! (και είμαι της συνομωταξίας αυτών που πρώτα προσέχουν στην ταινία το πως φτιάχτηκε, το πως σκέφτηκε ο σκηνοθέτης, το πως "παίζει" ο ηθοποιός, και μετά την ίδια την υπόθεση... θα πρέπει να είναι πολύ καλή η ταινία για να με απορροφήσει εντελώς!) Είχε τέλεια πλοκή, σασπένς, κλπ...
Το έχω δεί αρκετές φορές... Είχα μάλιστα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί το 2003, το ΕΧΤΡΕΜΕ DVD T2 της ARTISAN από Amazon, που περιείχε και ένα δεύτερο δίσκο σε HD έκδοση (WMVHD) όταν ακόμα το HD δεν ήταν γνωστό στην Ευρώπη. Φυσικά το πήρα για την HD έκδοση, αλλά προς έκπληξή μου ανακάλυψα όπως όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι αγοραστές, ότι έπρεπε να συνδεθεί με Αμερική, να διαπιστώσει ότι βρίσκομαι στην Αμερική και μετά να με αφήσει να το δώ! Μετά ξεκλείδωνε για μια εβδομάδα -και ξανακλείδωνε (Οι γνωστές DRM ιστορίες της M$) !!! Και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση ούτε από Αmazon, ούτε από Artisan πριν την αγορά! Προκάλεσε βέβαια ποικίλες αντιδράσεις στην Ευρώπη και ατέλειωτες συζητήσεις στα διάφορα ξένα φόρουμ...
Δεν χρειάζεται να πω αν κατάφερα να το δώ ή όχι, είναι ευνότητο νομίζω...
(Η προαναφερόμενη έκδοση με μεταλικό ανάγλυφο εξώφυλο
...που κατέστρεφε το χάρτινο εσωτερικό!!! -terminator εξώφυλλο!

)
Σημαντικό:
Σε έναν από τους δύο δίσκους, ξεκλείδωνε (δεν θυμάμαι πως) μια επιπλέον έκδοση που περιείχε επιπλέον σκηνές (σε DVD φορμά) -αυτή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση, μεγαλύτερης διάρκειας και περισσότερο απολαυστική!
Στην Τ3 δεν μου άρεσε καθόλου το τέλος και με χάλαγε εντελώς ο ηθοποιός που υποδυόταν τον John Connor. Είχε κάποιες δυνατές σκηνές αλλά δεν ήταν άρτια από την αρχή μέχρι το τέλος όπως η T2... H T2 ήταν έργο εμπνευσμένο, αυτή ήταν η διαφορά!
Nα δούμε πως θα τα πάει η νέα έκδοση... Πάντως ο ηθοποιός που φαίνεται στο teaser είναι θα έλεγα κατάλληλος για να ανεβάσει την ταινία...
Υ.Γ Με τόσα που έγραψα ...μού 'ρχεται να ξαναδώ T1, T2!