Terminator 4 - Salvation

Ελπίζω ν' αξίζει ένα ακόμα sequel (θα δείξει βέβαια). Αλήθεια, πού μπορούμε να βρούμε την extended έκδοση του T2 που αναφέρθηκε; Παίζει σε απλό DVD σε video club ή την παραγγέλνουμε από κάπου;

Bλεπω το σιριαλ αυτον τον καιρο.

Εχουν κυκλοφορησει 9 επεισοδια.

Ειμουν πολυ επιφυλακτικος εως τωρα μιας και εμοιαζε με αρπαχτη η συγκεκριμενη παραγωγη.
Αλλα πραγματικα μοιαζει και ειναι ο προλογος στο επερχομενο Salvation.

Συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Καλά η σειρά, ξεκίνησε σαν μια μεγάλη πατάτα, αλλά στην πορεία πήρε πινελιες απο Heroes και Lost, έμπλεξε πολύ όμορφα μυστήριο και ανατροπές και μετά το 3ο ή 4ο επισόδειο έγινε όλα τα λεφτά. Περιμένω πως και πως την 2η σεζόν. Όσό για την ταινία ΕΝΟΕΊΤΑΙ ότι θα την τιμήσουμε. Ευχομαι να μην φάμε την ψυχρολουσία που φάγαμε με το AVP2! 8 άτομα παρέα (άλλοι fan του Predator, άλλοι των Alien), μείναμε μαμάκες μέσα στην αίθουσα. Αφου σκεφτόμασταν να ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω + αποζημίωση για ψυχική οδύνη :damnyou:.

TERMINATOR SALVATION ART

ts2si2.jpg

ts3ly5.jpg

ts1vt9.jpg

ts8ra8.jpg

ts4hq5.jpg

Τ1: αυθεντικό, πολύ καλά εφέ εποχή του.
Τ2: καλή συνέχεια, καλές ερμηνείες, φοβερά εφέ.
Τ3: συνέχεια, απίστευτα εφέ.

άν έπρεπε να έχω μόνο ένα το Τ2.

Δύσκολα θα ξεπεραστεί, αν ξεπεραστεί ποτέ, το Τ2. Για εμένα, και για πολλούς άλλους πιστεύω, είναι το καλύτερο έργο στη σειρά.

Στη σειρά Terminator - The Sarah Connor Chronicles δείχνει πως φτιάχτηκαν οι μηχανές και πάρα πολλές πληροφορίες γι' αυτές.
Για τους φανατικούς...

τι περισσότερο μπορούνε να δούμε ακόμη τα ματάκια μας, από μια σειρά που κατά την γνώμη μου, ότι είχε να δώσει το έδωσε ( λέμε τώρα ) στο 2 sequel, πάντως όχι τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια.