Terminator 4 - Salvation

οταν βλεπαμε την σκηνη απο το μελλον που οραματιστηκε ο Cameron στις 2 πρωτες του ταινιες παντα λεγαμε....να γινονταν ταινια εκεινο το σκηνικο.

Τωρα εγινε.

Παντως θα μπορούσε να κανει ένα πέρασμα σε μια υποτιθέμενη σκηνη ( όπως την φαντάζομαι) που θα τον εδειχνε στο εργοστάσιο που κατασκεύαζαν τους terminators..

Re: Απάντηση: Terminator 4 - Salvation

Παντως θα μπορούσε να κανει ένα πέρασμα σε μια υποτιθέμενη σκηνη ( όπως την φαντάζομαι) που θα τον εδειχνε στο εργοστάσιο που κατασκεύαζαν τους terminators..

Ή σαν καμιά μισοκαμμένη αφίσα ως τον τελευταίο πρόεδρο της Αμερικής ή ακόμα και "Vote for President", πριν την εξέγερση των μηχανών (μιας και έχει τέτοιες βλέψεις).

Η αγαπημένη μου ταινία είναι το Terminator 2.
Ελπίζω έστω να μπορεί να το πλησιάσει….

το τρειλερ που ειδα χτες σε γιγαντια MAX οθονη και με φουλ ηχο παντως μετα του θεαματος φυσικα δικαιωνει μεχρις στιγμης το μοτο της ταινιας :

FORGET THE PAST

Aν η ταινια ειναι σαν το τρειλερ θα το ξεχασουμε το παρελθον των Terminator ,ειναι βεβαιο.

Απάντηση: Re: Terminator 4 - Salvation

το τρειλερ που ειδα χτες σε γιγαντια MAX οθονη και με φουλ ηχο παντως μετα του θεαματος φυσικα δικαιωνει μεχρις στιγμης το μοτο της ταινιας :

FORGET THE PAST

Aν η ταινια ειναι σαν το τρειλερ θα το ξεχασουμε το παρελθον των Terminator ,ειναι βεβαιο.

Πως και πώς το περιμένω και εγώ. Με τρέλα το περιμένω.

FORGET THE PAST

Αν καταλαβαίνω καλά, σου άρεσε πολύ δλδ το δείγμα;

Ωραία, μαζεύεται πολύ πράγμα για BD bam boum από Σεπτέμβριο :p

Star Trek,Terminator Salvation και Transformers θα κονταροχτυπηθουν πολυ ασχημα .....
Ωωωωπα!

Δεν τα λενε ετσι απότομα αυτα!

Θα εξαντλήσεις τον καημένο τον Δημήτρη με τους απανωτους οργασμούς!

:p

Καλά το τελευταίο trailer είναι απίστευτο.Μακάρι να το φέρουν και σε καμιά ψηφιακή αίθουσα, μην ψάχνομαι άδικα πάλι αν μου ανέβηκε η μυωπία ή απέκτησα αστιγματισμό.

Last edited:
Την εμφάνιση του σε αγώνα Formula 1 στην Βαρκελώνη έκανε πριν λίγες μέρες ο συνήθης ύποπτος :grinning-smiley-043

Και εγώ παιδιά θα την πω την amrartia μου. Tο T2 το έχω σε 3 διαφορετικές εκδόσεις σε DVD..... είμαι καμμένος με το έργο.
Ελπίζω το 4 να με φτιάξει όπως και το T2.

Last edited by a moderator: