Terra Nova

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Έχει κενά το story.
Αρχικά λενε δεν γίνεται να πάνε πίσω στο μέλλον.
Αρα δεν είναι δυνατόν να ξέρουν αν πήγε κάποιο probe γιατί δεν έχουν δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας.
Ο μόνος τρόπος για να το ξέρουν αυτό είναι να είναι στο ίδιο timeline, πράγμα το οποίο αρνούνται επίσης από την αρχή.
Και μετά αρχίζουν να τα αναιρούν όλα σιγά σιγά....

Είχε δράση δεν μπορείς να πεις .Και μάλλον αυτός τελευταία που πήρε το κουτί έχει το κλειδί της επιστροφής ή να φέρνει κόσμο ....

Αν εξαιρεθεί η ακριβή παραγωγή, η διαφορά της γλώσσας , οι δεινόσαυροι και το ταξίδι στο χρονο... δε διακρίνω εύκολα μέγαλες διαφόρες απο τα τηλεσκουπίδια της γείτονος...:music-smiley-005:
Αυτό το λεώ επείδη αναλώνεται ο περισσότερος χρόνος του επεισοδίου στα
γκομενικά ζητήματα και τη ζήλια του σύζυγου. ''Χτυποκάρδια στο jurassic hill""
προτείνω να ονομαστεί.

+100000
Προσπάθησα να την αντιμετωπίσω έστω και σαν ανάλαφρη περιπετειούλα με αξιοπρεπή παραγωγή, αλλά μου την έδωσε και μένα στα νεύρα.
Δεν μπορώ με τίποτα να ενδιαφερθώ για τους χαρακτήρες, μου θυμίζει στο στήσιμο και στη πλοκή κάτι άθλιες περιπέτειες που βάζει τα βράδια το ALTER β' διαλογής....
Κρίμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Terra Nova

Μπααα οι κριτικοί έξω στην Αμερική λένε ότι μάλλον θα είναι και η μοναδική σειρά του , που δεν θα έχει επιτυχία αλλά το δικαιούται

Ρε παιδια, εμένα το 7 και το 8 μ' άρεσαν. Βλέπεται ευχάριστα (για πόσο καιρό δεν ξέρω).

το τελευταίο επεισόδιο τάζει πολλά... αϊντε να δούμε!

+1

Αντε να δουμε μπας και καταφερουν να σωσουν τα προσχηματα.

ΥΓ. Οποιος το δει ας προσεξει το ψαρι στην σκηνη του ψαρεματος. Τα οπτικα εφε στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αθλια.

+1

ΥΓ. Οποιος το δει ας προσεξει το ψαρι στην σκηνη του ψαρεματος. Τα οπτικα εφε στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αθλια.

Ενω απο αληθοφανεια εσκιζε.... χτυπιοτανε μια ωρα 100 κιλα ψαρι κι ο αλλος αταραχος, το κραταγε με την πετονια λες και πεταγε χαρταετο.

πάντως το 7 που είδα μια από τα ίδια μου φάνηκε. εκτός αν o συνδυασμός 7-8 προχωράει σε κάτι καλό. ισως και να εφταιγε ότι πριν είχα δει επεισόδιο από το Person of interest.

+1

Αντε να δουμε μπας και καταφερουν να σωσουν τα προσχηματα.

Ενα από τα μελανά σημεία του τελευταίου.....Αθλια δεν λες τίποτα.

ειδα και το 8ο. κάτι γίνεται κάτι σέρνεται αλλα... θα μου πείς αφού σε πειράζει δεν το κόβεις το ρημάδι. η σκηνή του ψαρέματος μάλλον ούτε σε διαφήμιση τόνου ριο μαρε. μάλλον η επεξεργασία με 386sx έγινε ούτε καν 386dx που ανέβαινε στα 33mhz.

ειδα και το 8ο. κάτι γίνεται κάτι σέρνεται αλλα... θα μου πείς αφού σε πειράζει δεν το κόβεις το ρημάδι. η σκηνή του ψαρέματος μάλλον ούτε σε διαφήμιση τόνου ριο μαρε. μάλλον η επεξεργασία με 386sx έγινε ούτε καν 386dx που ανέβαινε στα 33mhz.

[offtopic] Τι μου θύμισες τώρα...τον 386DX της AMD που έτρεχε στα "εξωπραγματικά" 40Hz. Τον ειχα λιώσει στο Strike Commander :smile: [/offtopic]

Θα προτιμουσα παντως απο το να χανεται μισο επεισοδιο καθε φορα σε σαχλαμαρο-σαλιαρο-εφηβο-ερωτες, να μας εδειχνε και το μελλον.
Στην πλοκη δηλαδη, να υπαρχουν και ιντριγκες/συνομωσιες κλπ. Να μας δειχνει παραλληλα παρελθον/ζουγκλα-μελλον, με γεγονοτα που αλληλεπιδρουν μεταξυ τους.
Πιθανοτατα, ισως στα επομενα επειδοδια γινει αυτο, αλλα οχι με το σταγονομετρο η πλοκη ρε γμτ.

πάντως το 7 που είδα μια από τα ίδια μου φάνηκε. εκτός αν o συνδυασμός 7-8 προχωράει σε κάτι καλό. ισως και να εφταιγε ότι πριν είχα δει επεισόδιο από το Person of interest.
Δεν νομίζω ότι έφταιγε αυτό. Αφελέστατο, εκτός αν έχουν κάποιο τόσο δυνατό χαρτί για να το σώσουν, αλλιώς....... άστα να πάνε.

Ε αυτο ήταν. :mad: Με το που είδα....

και τον κατάσκοπο κουνούπι τα έκλεισα όλα και έπεσα και κοιμήθηκα. Ουτε το ρεύμα που καταναλώνουν οι συσκευές δεν αξίζει αυτό το καφενείο σειρά. Delete ολα.