Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;
Λοιπόν ,έχω ξαναδιαβάσει και όχι μόνο εδώ γιά τα "δοτά" περιοδικά ,για το "Δ.Ο.Λ.ειο" Ηitech ,για τον "Ηχο" πού άλλαξε κλπ.
Εγώ πιστεύω ,ότι τουλάχιστον αυτά τα 2 περιοδικά κάνουν μετρήσεις αντικειμενικές και κάποιες προσωπικές παρατηρήσεις "υποκειμενικές".
Οι γενικοί δείκτες δεν λένε ,ούτε λέγανε ποτέ τίποτε ,επειδή κάθε ΓΔ έχει "μοχλεύσεις" ,"ετεροβαρείς σταθμίσεις",και επι μέρους αυθαίρετες ποσοστώσεις.
Αν όμως δεί κάποιος τους αναλυτικούς συγκριτικούς πίνακες και τις μετρήσεις στα επι μέρους σημεία ,εκει αναγράφεται η πάσα αλήθεια.
Στα κείμενα μπορεί πράγματι να βάζει ο καθένας τη "σάλτσα" του ,αλλά τα νούμερα είναι νούμερα.Ας μάθουμε κάποτε να διαβάζουμε ΚΑΙ ανάμεσα στις γραμμές!
Επίσης ,είναι γνωστό ότι στα τέστ ,ζητάνε από τις εταιρείες να τους στείλουν τις συσκευές μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία .Αν μιά εταιρεία δεν στείλει ή δεν έχει να στείλει ,φταίει το περιοδικό?Εμένα ποιό ύποπτη μου ακούγεται η εταιρεία !!
Και όπως έγραψε άλλος φίλος πρίν ,τα συγκεκριμένα περιοδικά είναι πολύ καλύτερα από πάρα πολλά ξένα.
Δεν είναι δυνατό ο καθένας που αγοράζει μιά συσκευή και δεν είναι πρώτη σε κάποιο τέστ ,από ένα είδος "πληγωμένου εγωισμού" να απαξιώνει τα πάντα και νά βλέπει παντού "συνομωσίες"?
Δηλαδή είναι τόσο άσχημο να παραδεχτούμε ότι αγοράσαμε ένα μηχάνημα που δέν είναι κορυφαίο ,αφού έτσι κι αλλοιώς δεν πληρώσαμε να πάρουμε το κορυφαίο??
'Η είναι τόσο τρομερό να παραδεχτούμε ,ότι αγοράσαμε υποδεέστερο μηχάνημα και ας κόστισε 300Ε παραπάνω από άλλο που κατατάχτηκε πιό πάνω?? (Πάντα μιλάω για επι μέρους δείκτες).
Και φυσικά έχω βαρεθεί τις ιστορίες συνομωσίες ,ιδιαίτερα γιατί μας κάνουν πρόβατα χωρίς θέληση ,αφού εμείς ποτέ δεν μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο 'η να μάθουμε από τα λάθη μας ,επειδή ή "δεν κάναμε λάθος" ή πάντα φταίνε "εξωθεσμικοί παράγοντες".
(Στη δικιά μου γενιά ,πάντα φταίγανε η CΙΑ ,η ΜΙΤ,η KGB,η ΜΙ-5 ,ο ξένος δάκτυλος ,τα "ακροδεξιά σταγονίδια",το "διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο" ΕΜΕΙΣ δεν φταίγαμε ποτέ.Και έτσι κάηκε και ξανακάηκε όλη η Ελλάδα ,χάθηκε η Κύπρος,σύντομα θα γειτονεύουμε με την "Μακεδονία" και άλλα τραγελαφικά και τραγικά συνάμα!!!)
Αυτά τα ολίγα και ..."σταυρώστε με σταυρώστε με ..."
---STARK---