Τεστ 28 τηλεορασεων 40-42'' (Ηitech)

Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

2. Sony 46W3000 -------- 9.3
3. Philips 47PFL9732 ------ 9.2

XAXAXAXAXAXAXAXA...
καλο αστειο το παραπανω!!!

καλα, ξεραμε οτι τους τα σκαει για το Blue Ray...
αλλα τους τα σκαει και για τις τηλεορασεις τωρα...????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Απάντηση: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Για τα ελληνικα δεδομενα προφανως μιλας.Και σαφως ανωτερο απο τον ΗΧΟ(εκανα το λαθος να το παρω μετα απο καιρο και ηταν σιγουρα η τελευταια φορα)
Δυστυχως απο τα ελληνικα περιοδικα δεν εχω μεινει καθολου ικανοποιημενος ουτε εγω.(Το high fidelity μου φανηκε πολυ εξειδικευμενο και δε μπορω να το κρινω)
Απο ξενα τα what hi-fi?,absolute sound που εχω παρει μου αρεσαν αρκετα

το ΧΑΙ ΤΕΚ ειναι κλασεις ανωτερο και απο πολλα Γερμανικα περιοδικα του ειδικου τυπου .....:grandpa:

Γενικα τωρα ....ειναι ενα καλο περιοδικο που απλα ειναι ακριβο για την πληοψειφια !!!!

οχι ομως οπως λενε πολλοι οτι ειναι για τα μπαζα !!!

και εγω δεν το αγοραζω παρα περιστασιακα !

αλλα ποτε δεν ειπα οτι ειναι παλιοχαρτο η κοροιδευει !

ειναι μια πολυ καθως πρεπει εντυπη υλη με φωτογραφιες και υλη υψηλου επιπεδου !

οποιος αμφιβαλει για τα τεστ απλα δεν το αγορζει !!!!!!!

και δεν μπορω να καταλαβω ......

καποιοι κατηγορουν το περιοδικο οτι ειναι ο Ν 1 διαφημιστης προμαχωνας της ΣΟΝΥ στην Ελλαδα !

Οτι δηλ, μεροληπτει υπερ της ΣΟΝΥ....

αλλοι λενε οτι καποια CD πλευερ της ΣΟΝΥ τα εθαψε 7 μετρα κατω καθως και μια τηλεοραση ελ σι ντι στα αρχικα ποστ .....

τι ειναι τελικα ;;; διαφημιζει η θαβει την ΣΟΝΥ ;;;;

:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Το hi tech και ο Ηχος ειναι τα 2 πιο δυνατα περιοδικα που υπαρχουν στον χωρο. Δεν ξερω αν μετρανε σωστα αλλα εχω καταληξει οτι και τα 2 εξευμενουν τις μεγαλες εταιρειες. Οχι καποια συγκεκριμενα αλλα τις περισσοτερες. Δεν ακουμπανε το δακτυλο επι των τυπων αλλα αρεσκονται σε μια αναλυση χαρακτηριστικων και μια επιδερμικη κριτικη.
Αν θυμαστε πειτε μου πιο απο τα δυο περιοδικα εγραψε στα reviews του οταν το ιδιο διαστημα ειχαν βουηξει τα forum σ ολο τον κοσμο για
τα συνεφα της sony w2000
τα φιδια της panasonic pv 60
το banding της sharp xd1
το buzzing της philips και πολλα αλλα.

Καμια αναφορα. Τουμπεκι ψιλοκομενη και τα δυο. Φανταστειτε να μην υπηρχαν τα φορουμ ή site σαν το hdtvtest για να ξεμπροστιαζουν τα κακως κειμενα και να μαθαινουμε και εμεις.

Αν περιμεναμε απο αυτα θα ειμασταν ακομα βαθια νυχτωμενοι ή καλυτερα θα πιστευαμε οτι ζουμε σ ενα κοσμο (τεχνολογικο) αγγελικα πλασμενο.

για να γραψεις τετοιες εντυπωσεις απο μια συσκευη πρεπει να να την εχεις στον χωρο σου και να λειτουργει αρκετα συχνα ......

ποσο να κρατησει ενα περιοδικο τις συσκευες στο χωρο του ;;;;;;;

απλη περιεργεια εχω......

Μετά από γνωστή κόντρα πέρσι το καλοκαίρι οπότε και η SAMSUNG δεν ξαναέστειλε υλικό προς δοκιμή και έχωσε το διαφημιστικό BUDGED στον ήχο, την έκοψαν, τουλάχιστον μέχρι να ξαναδώσει αρκετά από την καμπάνια της και στο HI-TECH.
Το ίδιο είχαν κάνει και με την SONY πριν από 2 χρόνια και τώρα με την χορηγία του BLURAY τα πάνε μια χαρά.
Το ίδιο συμβαίνει σε όλον τον ειδικό τύπο, από αυτοκίνητα μέχρι κρασιά. και μιλώ εκ των έσο.
Το θέμα είναι να παίρνεις μια ιδέα και να την διασταυρώνεις από όπου μπορείς, και όχι να έχεις της μετρήσεις τους ευαγγέλιο.
Για αυτό υπάρχει το AVCLUB.

Κατσε ρε Βαγγελη...εσυ πως το βλεπεις αυτο?? Ειναι δυνατον να συγκρινει 20 τηλεορασεις και μεσα σε αυτες να μην ειναι καμια απο Samsung k Toshiba??? Εαν θελουν να κανουν σωστα συγκριτικα να συγκρινουν ολα τα καλα μοντελα κι οχι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!!!! Δεν ειπαμε οτι ολη η υλη του περιοδικου ειναι για τα μπαζα. Αλλα οταν δινω και 15 αναμενω να με σεβαστει και σαν καταναλωτη. Δεν θα λεμε μονο τα καλα!!!!!!

Κατσε ρε Βαγγελη...εσυ πως το βλεπεις αυτο?? Ειναι δυνατον να συγκρινει 20 τηλεορασεις και μεσα σε αυτες να μην ειναι καμια απο Samsung k Toshiba??? Εαν θελουν να κανουν σωστα συγκριτικα να συγκρινουν ολα τα καλα μοντελα κι οχι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!!!! Δεν ειπαμε οτι ολη η υλη του περιοδικου ειναι για τα μπαζα. Αλλα οταν δινω και 15 αναμενω να με σεβαστει και σαν καταναλωτη. Δεν θα λεμε μονο τα καλα!!!!!!

σε αυτο το τεστ ναι δεν ειχαν τοσιβα + σαμσουνγ

αλλα σε προηγουμενα τευχη ειχαν και τις 2 μαρκες .... και με καλα σχολια μπορω να πω !

ισως ετυχε αυτη τη φορα να μη τους παραδοσουν συσκευες για τεστ !

Απάντηση: Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Μετά από γνωστή κόντρα πέρσι το καλοκαίρι οπότε και η SAMSUNG δεν ξαναέστειλε υλικό προς δοκιμή και έχωσε το διαφημιστικό BUDGED στον ήχο, την έκοψαν, τουλάχιστον μέχρι να ξαναδώσει αρκετά από την καμπάνια της και στο HI-TECH.

Eαν οντως ισχυει, επρεπε να το αναφερουν. Εμεις (οι καταναλωτες κ αγοραστες του περιοδικου) πως επρεπε να το γνωριζουμε??

Το ίδιο είχαν κάνει και με την SONY πριν από 2 χρόνια και τώρα με την χορηγία του BLURAY τα πάνε μια χαρά.

Αρα απο οπου τα παιρνουν προωθουν κι αντιστοιχα...

Το ίδιο συμβαίνει σε όλον τον ειδικό τύπο, από αυτοκίνητα μέχρι κρασιά. και μιλώ εκ των έσο.
Το θέμα είναι να παίρνεις μια ιδέα και να την διασταυρώνεις από όπου μπορείς, και όχι να έχεις της μετρήσεις τους ευαγγέλιο.

Την ιδεα αυτη την πληρωνω 15 .:slapface: Στο AVCLUB μπαινω ΤΖΑΜΠΑ!!! :music-smiley-005:

Για αυτό υπάρχει το AVCLUB.

-bye-

Δεν διαφωνούμε πουθενά, απλά αναφέρω ότι έτσι δουλεύει η αγορά του ειδικού τύπου. Και το αναγνωστικό κοινό το υφίσταται αλλά το στηρίζει συνάμα.

Re: Απάντηση: Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

για να γραψεις τετοιες εντυπωσεις απο μια συσκευη πρεπει να να την εχεις στον χωρο σου και να λειτουργει αρκετα συχνα ......

ποσο να κρατησει ενα περιοδικο τις συσκευες στο χωρο του ;;;;;;;

απλη περιεργεια εχω......

Βαγγελη κανοντας το δικηγορο του διαβολου θα δεχτω προς στιγμην οτι τα συγκεκριμενα κομματια που αυτοι δοκιμαζουνε κατα καιρους δεν εχουν κανενα απο τα προβληματα που ταλαιπωρουν αργοτερα τους καταναλωτες.

Οταν ομως επι πεντε τευχη στη σειρα (5 μηνες) αναφερεις οτι πχ η panasonic pv 60 ειναι η καλυτερη αγορα στην κατηγορια της χωρις να γραφεις λεξη για μωβ φιδια - για τα οποια εν τω μεταξυ εχει βουιξει ολος ο κοσμος - ε, τοτε ή δεν παρακολουθεις τις εξελιξεις ή κανεις την παπια για ευνοητους λογους. Απαραδεκτα και τα δυο.

Να πω ομως και κατι θετικο. Ειναι κατ εμε η πρωτη φορα που τα reviews σ αυτο το τευχος στο hitech εχουν μια διαφορετικη χροια (προς το καλυτερο).

Δεν αναφερομαι αν η w3000 παιρνει καλυτερη βαθμολογια απο την 9732 οπως ανεφερε φιλος - για μενα δεν ειναι παραξενο αν σκεφτεις οτι μεχρι πριν λιγο καιρο το hdtvtest εβγαζε την w ως την καλυτερη lcd - αλλα γιατι για πρωτη φορα αναφερονται αρνητικα σημεια που παρατηρηθηκαν σε πολλες τηλεορασεις.
Γινονται προτροπες προς τους αγοραστες να προσεξουν οτι η χ μαρκας 46αρα ειναι καλυτερη απο την ιδιας μαρκας 50αρα (νομιζω για την w το αναφερει), γινεται λογος για πρωτη φορα για ανομοιoγενες backlight στην sony και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.

Διαβαστε προσεκτικοτερα και θα το δειτε. Προβληματα συνεχιζουν να παραμενουν αλλα να λεμε τα στραβα να λεμε και τα σωστα.

Λοιπόν ,έχω ξαναδιαβάσει και όχι μόνο εδώ γιά τα "δοτά" περιοδικά ,για το "Δ.Ο.Λ.ειο" Ηitech ,για τον "Ηχο" πού άλλαξε κλπ.

Εγώ πιστεύω ,ότι τουλάχιστον αυτά τα 2 περιοδικά κάνουν μετρήσεις αντικειμενικές και κάποιες προσωπικές παρατηρήσεις "υποκειμενικές".
Οι γενικοί δείκτες δεν λένε ,ούτε λέγανε ποτέ τίποτε ,επειδή κάθε ΓΔ έχει "μοχλεύσεις" ,"ετεροβαρείς σταθμίσεις",και επι μέρους αυθαίρετες ποσοστώσεις.

Αν όμως δεί κάποιος τους αναλυτικούς συγκριτικούς πίνακες και τις μετρήσεις στα επι μέρους σημεία ,εκει αναγράφεται η πάσα αλήθεια.
Στα κείμενα μπορεί πράγματι να βάζει ο καθένας τη "σάλτσα" του ,αλλά τα νούμερα είναι νούμερα.Ας μάθουμε κάποτε να διαβάζουμε ΚΑΙ ανάμεσα στις γραμμές!
Επίσης ,είναι γνωστό ότι στα τέστ ,ζητάνε από τις εταιρείες να τους στείλουν τις συσκευές μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία .Αν μιά εταιρεία δεν στείλει ή δεν έχει να στείλει ,φταίει το περιοδικό?Εμένα ποιό ύποπτη μου ακούγεται η εταιρεία !!

Και όπως έγραψε άλλος φίλος πρίν ,τα συγκεκριμένα περιοδικά είναι πολύ καλύτερα από πάρα πολλά ξένα.

Δεν είναι δυνατό ο καθένας που αγοράζει μιά συσκευή και δεν είναι πρώτη σε κάποιο τέστ ,από ένα είδος "πληγωμένου εγωισμού" να απαξιώνει τα πάντα και νά βλέπει παντού "συνομωσίες"?
Δηλαδή είναι τόσο άσχημο να παραδεχτούμε ότι αγοράσαμε ένα μηχάνημα που δέν είναι κορυφαίο ,αφού έτσι κι αλλοιώς δεν πληρώσαμε να πάρουμε το κορυφαίο??
'Η είναι τόσο τρομερό να παραδεχτούμε ,ότι αγοράσαμε υποδεέστερο μηχάνημα και ας κόστισε 300Ε παραπάνω από άλλο που κατατάχτηκε πιό πάνω?? (Πάντα μιλάω για επι μέρους δείκτες).

Και φυσικά έχω βαρεθεί τις ιστορίες συνομωσίες ,ιδιαίτερα γιατί μας κάνουν πρόβατα χωρίς θέληση ,αφού εμείς ποτέ δεν μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο 'η να μάθουμε από τα λάθη μας ,επειδή ή "δεν κάναμε λάθος" ή πάντα φταίνε "εξωθεσμικοί παράγοντες".
(Στη δικιά μου γενιά ,πάντα φταίγανε η CΙΑ ,η ΜΙΤ,η KGB,η ΜΙ-5 ,ο ξένος δάκτυλος ,τα "ακροδεξιά σταγονίδια",το "διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο" ΕΜΕΙΣ δεν φταίγαμε ποτέ.Και έτσι κάηκε και ξανακάηκε όλη η Ελλάδα ,χάθηκε η Κύπρος,σύντομα θα γειτονεύουμε με την "Μακεδονία" και άλλα τραγελαφικά και τραγικά συνάμα!!!)

Αυτά τα ολίγα και ..."σταυρώστε με σταυρώστε με ..."

---STARK---

Last edited:

Eν μερει εχεις δικιο αλλα υπαρχουν πολλα μεσα στο τεστ που δεν δικαιολογουνται με τιποτα , πχ. η W3000 να εχει την ιδια βαθμολογια με την W2000 , η η καλυτερη plasma συμφωνα με την EISA (PX70) να εχει πατωσει κτλ.

Τελικά είχαμε κάποιες αψιμαχίες :D

Προσωπικά δεν παίρνω το περιοδικό αλλά έχω διαβάσει τα δύο τελευταία τεύχη γιατί τα πήρε ο αδερφός μου για το BD και μόνο. Δεν ξέρω γιατί δεν είχε Samsung και Toshiba αλλά οι "πονηροί" λόγοι που αναφέρθηκαν δεν με πείθουν. Στο προηγούμενο τεστ κατηγορούσαμε το περιοδικό πως σπρώχνει την Samsung σε σχέση με την Panasonic και τώρα λέμε πως τις χαντακώνει. Επίσης στα δύο τελευταία τεύχη υπάρχει ένθετο περιοδικό για το HD με την χορηγία/διαφήμιση της Samsung οπότε δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ρήξης του περιοδικού με την αντιπροσωπεία. Για την Toshiba το μόνο που έχω να πω είναι πως έχει τον ίδιο αντιπρόσωπο με την Pioneer για τις οποίες γράφονται τα καλύτερα λόγια από το περιοδικό και βγαίνουν (άξια εννοείται) πρώτες σε όλα τα test, έτσι ούτε εκεί βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Γενικά είναι εύκολο να χαζογελάμε με κάτι που δεν μας αρέσει, αλλά είναι πιο δημιουργικό να ποστάρουμε κάτι το οποίο να ανατρέπει αυτό που ειπώθηκε. Προσωπικά τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου τεστ δεν μου φάνηκαν περίεργα ή μαγειρεμένα και πάνω κάτω τα ίδια διαβάζουμε και στα reviews στο δίκτυο.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι η αντίθεση που πιάνει η LX σε σχέση με τις υπόλοιπες. Είναι της τάξης του 3600:1 ενώ η δεύτερη καλύτερη είναι η PZ700 στα 1100:1 και οι περισσότερες κυμαίνονται στα 500-600:1

Aυτα συμβαινουν σε ολη την αγορα.....

Γνωστοτατος δημοσιογραφος που διατηρει και διαφημιστικη εταιρεια "πιεζε" με δημοσιογραφικες αποκαλυψεις....εταιρειες μεχρι που του εδωσαν τον λογαριασμο......και ολοι ηρεμησανε......

Στα περιοδικα θα κολλησουνε ??

1. Pioneer LX508D -------- 9.9
2. Panasonic 50PZ700 ---- 9.2

1. Sony 46X3500 --------- 9.4

μπα..η ''συσκευη'' της sony καλυτερη απο πενηνταρα πλασμα και πισω μονο απο μια τηλεοραση 3πλασιας αξιας?

μπα..η ''συσκευη'' της sony καλυτερη απο πενηνταρα πλασμα και πισω μονο απο μια τηλεοραση 3πλασιας αξιας?

Έχω την εντύπωση πως είναι μη συγκρίσιμα τα αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες.

Έχω την εντύπωση πως είναι μη συγκρίσιμα τα αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες.

οποτε η καλυτερη τηλεοραση που υπαρχει μεχρι τις 46'' ειναι lcd?:flipout:

περα απο την πλακα καλο ειναι το hitech,ακομη καλυτερος ο Ηχος(κατ'εμε,15 χρονια τον αγοραζω) αλλα οσα μπορεις να διαβασεις στο hdtvtest δεν υπαρχει ελληνικο περιοδικο να τα αναλυει..
ειδα το review του ΗΧΟΥ για την 40x3500 και πραγματικα απελπιστηκα