Τεστ 28 τηλεορασεων 40-42'' (Ηitech)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Εγώ τους έχω "κόψει" και έχω βρει την υγειά μου με το "What Hi Fi" αλλά το ερώτημα παραμένει...

Αν μου επιτρέπεις ποιος είναι ο λόγος που το θεωρείς ποιο "καλό", "αξιόπιστο" από τα άλα;

Re: Συγκριτικό Hi-tec Οκτωβρίου 2007 (40'-42' inch), BW AV,RF, Chroma

ευχαριστώ! Η μέτρηση 4,5Mhz στην Philips 42PFP5532 είναι προφανος τυπογραφικό λάθος :afro:

Απάντηση: Συγκριτικό Hi-tec Οκτωβρίου 2007 (40'-42' inch), BW AV,RF, Chroma

….the highest frequency we can have in the video is 6.75MHz. It turns out that video is made up of waveforms ha are not periodic or predictable. The designers of our digital video system therefore limited the practical, usable bandwidth to less 6MHz. Most video sweep patterns do not go above 5.57 MHz for this reason.

Chroma sweeps are limited to half that bandwidth or about 2.875 MHz. That does not mean you cannot go higher in frequency, but you will get into trouble when you do. The image information above 6MHz range will not be accurate……….

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

To What HiFi δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει. Εχω διαβασει και εκει ανακριβειες.

Απο το Hi Tech σιγουρα ειναι καλυτερο παντως.

Το "Ηχος-Εικονα" το εχω σε εκτιμηση οχι γιατι καλιμπραρει ο Μανωλης τις τηλεορασεις αλλα γιατι αυτος ο Φωτιαδης που γραφει (τον οποιο δεν τον γνωριζω βεβαια) φαινεται ψαγμενο ατομο που εχει ορεξη να μαθει , να βελτιωθει και να προσφερει. Επισης ειναι καλος γνωστης της Ελληνικης και δεν χρησιμοποιει "ξυλινη" γλωσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Το "Ηχος-Εικονα" το εχω σε εκτιμηση οχι γιατι καλιμπραρει ο Μανωλης τις τηλεορασεις αλλα γιατι αυτος ο Φωτιαδης που γραφει (τον οποιο δεν τον γνωριζω βεβαια) φαινεται ψαγμενο ατομο που εχει ορεξη να μαθει , να βελτιωθει και να προσφερει. Επισης ειναι καλος γνωστης της Ελληνικης και δεν χρησιμοποιει "ξυλινη" γλωσα.

+1

Ακριβώς οι ίδιοι λόγοι ισχύουν και για μένα. Κι ας πηγαίνει το μισό περιοδικό χαμένο αφού με τον ήχο δεν τα πάω και πολύ καλά :D

430 γραμμες?

1920χ1080 δεν ειναι η αναλυση?

με μπερδεψατε. το πηγαμε πολυ τεχνικα το θεμα.

οταν στελνω στην τηλεοραση μου σημα Full HD αφου ειναι Full HD δε θα δειξει 1920χ1080p γραμμες?

Τις μετρησεις αυτες θυμαμαι οτι τις εκαναν και στις CRT εδω και 10 χρονια , μηπως εχουν μεινει ΛΙΓΟ πισω...:flipout:

430 γραμμες?

1920χ1080 δεν ειναι η αναλυση?

με μπερδεψατε. το πηγαμε πολυ τεχνικα το θεμα.

οταν στελνω στην τηλεοραση μου σημα Full HD αφου ειναι Full HD δε θα δειξει 1920χ1080p γραμμες?
Οχι, όταν μιλάμε για αναλογικό σήμα.

Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Μια διόρθωση του εαυτού μου γιατί στην πρώτη ανάγνωση διάβασα αυτό που ήθελα ...

Ισχύει το +1 με την προυπόθεση ότι το μήνυμα του Γιάννη θα ήτανε:

"... το εχω σε εκτιμηση οχι μόνο γιατι καλιμπραρει ο Μανωλης..."

"... το εχω σε εκτιμηση οχι μόνο γιατι καλιμπραρει ο Μανωλης..."

Τωρα δηλαδη τι εννοεις? Οτι δεν εχω σε εκτιμηση τον Μανωλη?:furious3:
.
.
.
.
.

.
.

.

Πλακα κανω, και εγω αυτο που λες εννοουσα αλλα δεν ειμαι τοσο λεπτολογος στα λογια μου.:fahne90:

Οταν ειναι στα 421-430 οι οριζοντιες γραμμες (BW-RF) προφανως εχουμε το καλυτερο δυνατο τηλεοπτικο σημα.Η Philips pfp5532 εχει 75 οταν ολες παιζουν πανω απο350? Αυτο μαλλον ειναι τυπογραφικο λαθος.

Να αναφέρω τα αποτελέσματα του test 20 τηλεοράσεων στις 46-52'' ή θα γίνει πόλεμος πάλι ? :D

Αμα ειναι να γυριστει το σηκουελ του "εχθρος προ των πυλων " ..........δωσε σε μενα τη Ρειτσελ και βαλε οτι θες :afro:

Αμα ειναι να γυριστει το σηκουελ του "εχθρος προ των πυλων " ..........δωσε σε μενα τη Ρειτσελ και βαλε οτι θες :afro:

Η Ρέιτσελ βγήκε No1 αλλά είναι λίγο ακριβή ρε γμτ ... ωραία ταινία πάντως.

Αααααααααααααχχχχχχ ................τωρα βαλε τα αποτελεσματα φτιαχτηκα για ελευθερη σκοπευση:flipout:

Λοιπόν έχουμε 20 κομμάτια ανάλυσης 1920x1080 από 46 εώς 52 ίντσες, η βαθμολογία τους όσον αφορά την εικόνα έχει ως εξής:

50-52''

1. Pioneer LX508D -------- 9.9
2. Panasonic 50PZ700 ---- 9.2
3. Sony 52W3000 -------- 9.1
-. Sharp 52XL2E ---------- 9.1
-. Philips 52PFL9632 ------ 9.1
-. LG 50PF95 ------------- 9.1
7. Sharp 52X20E --------- 9.0
-. Panasonic 50PZ70 ----- 9.0
-. Philips 52PFL7762 ------ 9.0
10. Hitachi P50XR01 ------ 8.9
11. Sharp 52HD1E -------- 8.6

46-47''

1. Sony 46X3500 --------- 9.4
2. Sony 46W3000 -------- 9.3
3. Philips 47PFL9732 ------ 9.2
-. Philips 47PFL9632 ------ 9.2
5. Sharp 46XL2E --------- 9.1
6. Sharp 46X20E --------- 9.0
-. Sony 46V3000 --------- 9.0
8. Sharp 46HD1E --------- 8.7
-. Philips 47PFL7642 ------ 8.7

Edit: Μόλις παρατήρησα ότι δεν έχει καθόλου Samsung.

Last edited:
Απάντηση: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Μολις αγορασα κι εγω το περιοδικο και μου φαινεται οτι θα ειναι κι απο τις τελευταιες φορες που το αγοραζω!!!! Εαν θελουν να σαμποταρουν καποιες εταιριες (βλεπε Samsung, Toshiba,...) τοτε να μας το πουν τουλαχιστον!!! Αλλιως να μην κανουν καθολου συγκριτικα. Εκτος των αλλων, μου βαζουν για συγκριση την W3000 και δεν βαζουν καθολου τη X3500 (στις 52" εννοω). :twoguns:
Προφανως μπορει οι 2 εταιριες που δεν ειναι μεσα στο συγκριτικο τεστ να μην τους δινουν και πολλα απο διαφημισεις εκει στο περιοδικο...:slapface:

Last edited: