Τεστ 28 τηλεορασεων 40-42'' (Ηitech)

Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

περα απο την πλακα καλο ειναι το hitech,ακομη καλυτερος ο Ηχος(κατ'εμε,15 χρονια τον αγοραζω) αλλα οσα μπορεις να διαβασεις στο hdtvtest δεν υπαρχει ελληνικο περιοδικο να τα αναλυει..
ειδα το review του ΗΧΟΥ για την 40x3500 και πραγματικα απελπιστηκα

Μεγάλη κουβέντα. Νομίζω πως έχει να κάνει καθαρά με τον διαθέσιμο χώρο και χρόνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Βαγγελη κανοντας το δικηγορο του διαβολου θα δεχτω προς στιγμην οτι τα συγκεκριμενα κομματια που αυτοι δοκιμαζουνε κατα καιρους δεν εχουν κανενα απο τα προβληματα που ταλαιπωρουν αργοτερα τους καταναλωτες.

Οταν ομως επι πεντε τευχη στη σειρα (5 μηνες) αναφερεις οτι πχ η panasonic pv 60 ειναι η καλυτερη αγορα στην κατηγορια της χωρις να γραφεις λεξη για μωβ φιδια - για τα οποια εν τω μεταξυ εχει βουιξει ολος ο κοσμος - ε, τοτε ή δεν παρακολουθεις τις εξελιξεις ή κανεις την παπια για ευνοητους λογους. Απαραδεκτα και τα δυο.

Να πω ομως και κατι θετικο. Ειναι κατ εμε η πρωτη φορα που τα reviews σ αυτο το τευχος στο hitech εχουν μια διαφορετικη χροια (προς το καλυτερο).

Δεν αναφερομαι αν η w3000 παιρνει καλυτερη βαθμολογια απο την 9732 οπως ανεφερε φιλος - για μενα δεν ειναι παραξενο αν σκεφτεις οτι μεχρι πριν λιγο καιρο το hdtvtest εβγαζε την w ως την καλυτερη lcd - αλλα γιατι για πρωτη φορα αναφερονται αρνητικα σημεια που παρατηρηθηκαν σε πολλες τηλεορασεις.
Γινονται προτροπες προς τους αγοραστες να προσεξουν οτι η χ μαρκας 46αρα ειναι καλυτερη απο την ιδιας μαρκας 50αρα (νομιζω για την w το αναφερει), γινεται λογος για πρωτη φορα για ανομοιoγενες backlight στην sony και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.

Διαβαστε προσεκτικοτερα και θα το δειτε. Προβληματα συνεχιζουν να παραμενουν αλλα να λεμε τα στραβα να λεμε και τα σωστα.

+1:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Τεστ Hitech-Τελικά τι συμβαίνει;

Τελικά είχαμε κάποιες αψιμαχίες :D

Προσωπικά δεν παίρνω το περιοδικό αλλά έχω διαβάσει τα δύο τελευταία τεύχη γιατί τα πήρε ο αδερφός μου για το BD και μόνο. Δεν ξέρω γιατί δεν είχε Samsung και Toshiba αλλά οι "πονηροί" λόγοι που αναφέρθηκαν δεν με πείθουν. Στο προηγούμενο τεστ κατηγορούσαμε το περιοδικό πως σπρώχνει την Samsung σε σχέση με την Panasonic και τώρα λέμε πως τις χαντακώνει. Επίσης στα δύο τελευταία τεύχη υπάρχει ένθετο περιοδικό για το HD με την χορηγία/διαφήμιση της Samsung οπότε δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ρήξης του περιοδικού με την αντιπροσωπεία. Για την Toshiba το μόνο που έχω να πω είναι πως έχει τον ίδιο αντιπρόσωπο με την Pioneer για τις οποίες γράφονται τα καλύτερα λόγια από το περιοδικό και βγαίνουν (άξια εννοείται) πρώτες σε όλα τα test, έτσι ούτε εκεί βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Γενικά είναι εύκολο να χαζογελάμε με κάτι που δεν μας αρέσει, αλλά είναι πιο δημιουργικό να ποστάρουμε κάτι το οποίο να ανατρέπει αυτό που ειπώθηκε. Προσωπικά τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου τεστ δεν μου φάνηκαν περίεργα ή μαγειρεμένα και πάνω κάτω τα ίδια διαβάζουμε και στα reviews στο δίκτυο.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι η αντίθεση που πιάνει η LX σε σχέση με τις υπόλοιπες. Είναι της τάξης του 3600:1 ενώ η δεύτερη καλύτερη είναι η PZ700 στα 1100:1 και οι περισσότερες κυμαίνονται στα 500-600:1

+1:music-smiley-005:

hitech 130 Oκτωβρίου κανείς?

όποιος το έχει κ μπορεί να σκανάρει τις σελίδες με το συγκριτικό 40"-42" θα ήμουν υπόχρεος...-bye-:BDGBGDB55:

Re: hitech 130 Oκτωβρίου κανείς?

Hitech--Οκτωβριος 2007 Top3: Full-hd---Sony kdl-40x3500, Philips 42pfl9732d/10, Samsung le40m86bdx
Hd-ready---Pioneer pdp-428xd, pioneer pdp-4280xd, samsung ps-42q96hd

(υπαρχουν πολλοι που διαφωνουν με αυτες τις top-3,ανα κατηγορια,τηλεορασεις για τον οκτωβριο του 2007 ?)

οι παραπανω δεν ειναι "value for money"

Last edited:

το xls το είχα κατεβάσει, το μπλα μπλα ήθελα να δω... thx

Το μοναδικο περιοδικο παγκοσμιως που δοκιμασε μεσα σε ενα τευχος πενηντα τηλεορασεις.

Μαλλον δεκα λεπτα την καθεμια θα ειδαν στο media markt και θα εγραψαν εντυπωσεις.:BDGBGDB55:

Το μοναδικο περιοδικο παγκοσμιως που δοκιμασε μεσα σε ενα τευχος πενηντα τηλεορασεις.

Μαλλον δεκα λεπτα την καθεμια θα ειδαν στο media markt και θα εγραψαν εντυπωσεις.:BDGBGDB55:

:flipout::flipout::flipout::ernaehrung004:

loooool

Ακόμα και αυτό να κάναν, χρήσιμο θα ήταν. Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι έτσι δεν αγοράσαμε; (Εγώ πάντως έτσι αγόρασα :ADFAD2:) Νομίζω πάντως ότι δεν υπήρχε διαφωνία με το αποτέλεσμα...
Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα στο συγκριτικό, πέρα από το πλήθος των τηλεοράσεων;

Ακόμα και αυτό να κάναν, χρήσιμο θα ήταν. Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι έτσι δεν αγοράσαμε; (Εγώ πάντως έτσι αγόρασα :ADFAD2:) Νομίζω πάντως ότι δεν υπήρχε διαφωνία με το αποτέλεσμα...
Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα στο συγκριτικό, πέρα από το πλήθος των τηλεοράσεων;

Παρα πολλα.

Πχ. εχουν "θαψει" την PΧ70 και δινουν στην W3000 την ιδια βαθμολογια με την W2000!

Και αφου δοκιμασαν ολες τις τηλεορασεις γιατι οι φωτογραφιες των τηλεορασεων ειναι κατεβασμενες απο το internet?

Εκτος και αν δεν εχουν φωτογραφικη μηχανη στο περιοδικο η αν το τεστ ειναι ειναι μαιμου...:Banane0:

Θυμηθηκα οτι πριν χρονια που ηθελα να αγορασω φωτ. μηχανη ειχαν βγαλει καλυτερη μια hp πανω απο canon-nikon-panasonic...

Παρα πολλα.

Πχ. εχουν "θαψει" την PΧ70 και δινουν στην W3000 την ιδια βαθμολογια με την W2000!

Και αφου δοκιμασαν ολες τις τηλεορασεις γιατι οι φωτογραφιες των τηλεορασεων ειναι κατεβασμενες απο το internet?

Εκτος και αν δεν εχουν φωτογραφικη μηχανη στο περιοδικο η αν το τεστ ειναι ειναι μαιμου...:Banane0:

Μπορεί, δεν ξέρω. Αλλά από την άλλη, εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Απλά συλλέγω γνώμες από παντού, και μένει ο μέσος όρος.
Πάντως, πριν λίγες μέρες έβλεπα την W3000 δίπλα στην X3500, και οι διαφορές στην κίνηση είναι ιδιαίτερα εμφανείς. Νομίζω 4η δεν ήταν στην κατάταξη; (Πίσω από X3500, F86, 9732;)

Πάντως, φαίνεται σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το συγκεκριμένο συγκριτικό, γιατί το έχεις αναφέρει πολλές φορές. Νομίζω ότι όμως όλα τα περιοδικά λίγο πολύ έχουν τα "προβληματάκια" τους, γιατί είναι και το θέμα των διαφημίσεων πάντα. Όμως όποιο και να πέσει στα χέρια μου, θα πάρω μια "γνώμη"...

Περιοδικο το οποιο δεν εχει ζωντανες φωτογραφιες και χρησιμοποιει αυτες απο τα press release με photoshop καποια εικονα απο ταινια πανω τι δοκιμες θελετε να εχει?

Στις πραγματικες δοκιμες ολοι βαζουν πραγματικες φωτογραφιες και οχι photoshop.

Για παραδειγμα...

http://www.areadvd.de/hardware/2008/philips_aurea_1.shtml

Eπισης τα τεστ του HDTVtest.

Το hi tech μοιαζει με το site αυτο...

http://www.hdtvorg.co.uk/

Δοκιμες της πλακας χωρις καλιμπραρισμα και χωρις να ξερει κανεις αν ειναι αληθινες αφου δεν υπαρχουν καν real life φωτογραφιες.

Απο τα συμφραζομενα διαπιστωνω οτι το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι το "αγαπημενο " σας .

Σαν να θες να ενημερωθεις για το τι γινετε στην Ελλαδα και γενικοτερα και να ακους ειδησεις απο το STAR chanel :flipout::flipout::flipout::flipout:

Απο τα συμφραζομενα διαπιστωνω οτι το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι το "αγαπημενο " σας .

Σαν να θες να ενημερωθεις για το τι γινετε στην Ελλαδα και γενικοτερα και να ακους ειδησεις απο το STAR chanel :flipout::flipout::flipout::flipout:

Τι έχουν οι ειδήσεις του σταρ; :popcorn: