Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Επιβεβαίωση του καλού κριμπαρισματος της πενσας του αλιεξπρες και στο μεγάλο μέγεθος τζάκετ.
Και δεν βγαίνει με δυνατό τραβηγμα!
DSC_2602.jpg

Πες τα ρε Κυρ ότι είναι στιβαρό με καλό βάρος εργαλείο, για τους δύσπιστους.

Επιβεβαίωση του καλού κριμπαρισματος της πενσας του αλιεξπρες και στο μεγάλο μέγεθος τζάκετ.
DSC_2602.jpg

Τελικά το 4αρι ή το 6αρι είναι καλύτερο ?

Στην φωτογραφία σαν τετράγωνο φαίνεται ... για βάλε μια πιο κοντινή ...

DSC_2602.jpg

Oπότε έκανες καλή επιλογή, μπράβο σου !! Ας είναι καλά ο Πάνος (panava ) που έριξε την ιδέα, ανυπομονώ και εγώ για τη δικιά μου παραλαβή
Πάντως όπως έγραψε και ο Ιωάννης, φαίνεται τετραγωνισμένο και όχι εξάγωνο, πως γίνεται αυτό ;

Οφθαλμαπάτη λοιπόν. Το χάρηκες το εργαλείο έτσι ; ανυπομονώ κι εγώ να το πιάσω στα χέρια μου, έχω κάτι ηλεκτρολογικές δουλίτσες που πρέπει να τελειώσω βλέπεις..

Σήμερα δούλεψα τη φρεζοκαβιλιέρα που μου ήρθε χτες απο το Ντέτσικα στα 68 .Παιδιά,θαυμάσιο εργαλείο,ο ορισμός του vfm.Με τη βαλίτσα του,με αρκετά καλή κατασκευή,με δυνατό μοτέρ,πεντακάθαρες κοπές,στιβαρό και ήσυχο,εξαιρετικό.Δεν έχω εμπειρία απο άλλα μηχανήματα του είδους,αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο να δώσει κάποιος ερασιτέχνης (έστω και πολύ απαιτητικός) τα τετραπλά λεφτά και άνω που ζητούν ονομαστές φίρμες.Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως πρόκειται για Γερμανικό εργαλείο όπως διατυμπανίζει η συσκευασία και το ταμπελάκι του ίδιου του εργαλείου.Αν κάτι πρέπει να αναφερθεί στα αρνητικά,είναι ο λίγο "flimsy" φτάκτης,που όμως εμένα προσωπικά δε με προβλημάτησε ούτε κατ'ελάχιστο στις συνδέσεις που έκανα.Και δε νομίζω και ποτέ να συνδέσω υπο οποιαδήποτε γωνία.
Εντυπωσιακό εργαλείο,σε τιμή...κλοπή.

Attachments

• IMG_20160513_141910.jpg
    IMG_20160513_141910.jpg
    234.1 KB · Views: 231
  • IMG_20160513_141931.jpg
    IMG_20160513_141931.jpg
    234.5 KB · Views: 230
  • IMG_20160513_141950.jpg
    IMG_20160513_141950.jpg
    253.8 KB · Views: 233
  • IMG_20160513_142038.jpg
    IMG_20160513_142038.jpg
    294.3 KB · Views: 232
  • IMG_20160513_142058.jpg
    IMG_20160513_142058.jpg
    200.9 KB · Views: 235

Σήμερα δούλεψα τη φρεζοκαβιλιέρα που μου ήρθε χτες απο το Ντέτσικα στα 68 .Παιδιά,θαυμάσιο εργαλείο,ο ορισμός του vfm.Με τη βαλίτσα του,με αρκετά καλή κατασκευή,με δυνατό μοτέρ,πεντακάθαρες κοπές,στιβαρό και ήσυχο,εξαιρετικό.Δεν έχω εμπειρία απο άλλα μηχανήματα του είδους,αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο να δώσει κάποιος ερασιτέχνης (έστω και πολύ απαιτητικός) τα τετραπλά λεφτά και άνω που ζητούν ονομαστές φίρμες.Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως πρόκειται για Γερμανικό εργαλείο όπως διατυμπανίζει η συσκευασία και το ταμπελάκι του ίδιου του εργαλείου.Αν κάτι πρέπει να αναφερθεί στα αρνητικά,είναι ο λίγο "flimsy" φτάκτης,που όμως εμένα προσωπικά δε με προβλημάτησε ούτε κατ'ελάχιστο στις συνδέσεις που έκανα.Και δε νομίζω και ποτέ να συνδέσω υπο οποιαδήποτε γωνία.
Εντυπωσιακό εργαλείο,σε τιμή...κλοπή.

Μπράβο ρε Νικόλα, χαίρομαι για το απόκτημά σου. Είναι η σωστότερη κίνηση στο θέμα καβίλιας. Έχει φίλος μου (einhell) και μίλαγε με τα καλύτερα λόγια. Τι Wolfcraft (η παρηγοριά του φτωχού ματορα) και @#$##$%$.
Καλορίζικο και καλές ενώσεις.

Ευχαριστώ Παναγιώτη!Να προσθέσω πως έχει δύο χρόνια εγγύηση.Επίσης μια που ανέφερες τη wolfcraft,να πω πως τα 50 "μπισκοτάκια" τα δίνει 4,2 ενώ εγω αγόρασα no name απο την τοπική ξυλαποθήκη 100 τεμάχια με 2 .

Καλορίζικια και καλοδούλευτη φίλε μου, η νέα σου φρέζα. Ήμουν στο τσακ να παραγγείλω μία (αυτή ή την κόκκινη της einhell) , αλλά τώρα θα ρίξω παραγγελιά. Πράγματι η καβιλιέρα της wolfcraft είναι για .... να 'χαμε να λέγαμε (την οποία και έχω για να μην παρεξηγηθώ).

Να μπεί Βασίλη,έχω αγοράσει ένα σωρό μ@λ@κίες,αυτό τα σέβεται τα λεφτά που ζητά.Στο πολλαπλάσιο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ Τζιμάρα!Παιδιά παίζει να είναι τίποτα οικονομική σειρά της Wurth;Κάτι σε Wurth πάντως λέει το ταμπελάκι.Κάποιος Γερμανομαθής;

Ναι νικο ,αν και σε προτεραιοτητα εινα το εκκεντρο dewalt που πηρε ο diavolic.(μετα της 26 του μηνα βεβαια να πληρωθουμε).

Ωραίος Νικόλα... Καλοδούλευτο κι απο δω το εργαλείο.
Τι μπισκοτάκια χρησιμοποιεί; 4 χιλιοστών. Κι εφαρμόζει σφιχτά ή σχετικά χαλαρά στην τρύπα;

καλορίζικη η καβιλιέρα .Προσωπικά δουλεύω εδώ και καιρό την αντίστοιχη της dewalt , την πήρα μεταχειρισμένη , και αυτά τα εργαλεία σου λύνουν τα χέρια . Γρήγορα , σωστά , χωρίς κόπο , και δύσκολα (πολύ δύσκολα ) να σου ξεφύγει κοπή .Καλορίζικο.
Εδώ μια εικόνα της κοπής http://postimg.org/image/iyfhu6e3t/ .

Last edited:
Καλορίζικη και καλοδούλευτη Νικ.
Μόνο 2 παρατηρήσεις.

1) Τα Matrix είναι ντεμέκ Γερμανικής εισαγωγής αλλά τα φτιάχνουν στην Κίνα όπως τα Einhell κλπ

2) Αυτοί που έχουν φτηνές φρεζοκαβιλιέρες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καθόλου ακρίβεια στις ενώσεις υπό γωνία. Δοκίμασε λίγο να κάνεις κάποιες ενώσεις με ρετάλια για να το τσεκάρεις.
Σε ευθείες ενώσεις δεν υπάρχει θέμα απ όσο ξέρω.

Ευχαριστώ Νικόλα.Για συνδέσεις υπο γωνία δεν ανησυχώ,δε νομίζω όπως προανέφερα να το επιχειρήσω ποτέ.Θα το δοκιμάσω πάντως. Άσε που για τέτοιες πρέπει όλη η αλυσίδα των εργαλείων να είναι ρυθμισμένα στην εντέλεια.,αν όχι υψηλής ποιότητας.

Καλορίζικια και καλοδούλευτη φίλε μου, η νέα σου φρέζα. Ήμουν στο τσακ να παραγγείλω μία (αυτή ή την κόκκινη της einhell) , αλλά τώρα θα ρίξω παραγγελιά. Πράγματι η καβιλιέρα της wolfcraft είναι για .... να 'χαμε να λέγαμε (την οποία και έχω για να μην παρεξηγηθώ).

Καλημέρα Δημήτρη. Μιας και την εχω κι εγω την καβιλιερα της Wolfcraft, την οποία εχω χρησιμοποιήσει πολυ και με αρκετά καλα αποτελέσματα (τραπέζι βεράντας), η γνώμη σου ειναι οτι ειναι καλύτερη η φρεζοκαβιλιερα ;
Εχω την εντύπωση απο κριτικές σε sites των ΗΠΑ οτι δεν ειναι και τόσο ακριβειας εργαλειο.
Ο φίλος σου με την einhell μπορει να μας δώσει τα φώτα του ;
Ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλορίζικη η καβιλιέρα .Προσωπικά δουλεύω εδώ και καιρό την αντίστοιχη της dewalt , την πήρα μεταχειρισμένη , και αυτά τα εργαλεία σου λύνουν τα χέρια . Γρήγορα , σωστά , χωρίς κόπο , και δύσκολα (πολύ δύσκολα ) να σου ξεφύγει κοπή .Καλορίζικο.
Εδώ μια εικόνα της κοπής http://postimg.org/image/iyfhu6e3t/ .

Βαγγέλη εχεις/μπορείς να ανεβάσεις δειγματα δουλειάς ;
Ειναι το ίδιο δυνατές οι συνδέσεις της με τις κυλινδρικές καβιλιες ;
Διάβαζα οπως σχολίασα στον Δημήτρη, οτι μπορει εύκολα να σου φύγει η ευθυγράμμιση και μετά δημιουργούνται ανισοϋψείς ενώσεις στις τάβλες.
Εσυ τι εμπειρία/γνώμη εχεις ;
Ευχαριστω

Χρήστο, δεν έχω δουλέψει την συγκεκριμένη φρεζοκαβιλιέρα αλλά, η δική μου εμπειρία λέει οτι πολύ, έως πάρα πολύ, δύσκολο να σου φύγει η καθ´ύψος ευθυγράμιση και να δημιουργηθούν ανισοϋψείς ενώσεις, εκτός αν κάνεις μεγάλη ματσακονιά.
Θα έλεγα οτι είναι πολύ πιο εύκολο, αν δεν προσέξεις, να σου ξεφύγει λίγο το κεντράρισμα δεξιά-αριστερά λόγω ροπής τιυ δίσκου κοπής.