Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Δικιο εχει η Καρμεν και ποιος δεν θα συμφωνουσε αλλωστε.

Αν ομως καποιος δυστυχης πασχει απο την επαρατο και ανιατη ψυχικη ασθενεια της εργαλειομανιας... η λογικη παει περιπατο και η καρδια αναλαμβανει :)))

αυτο το χω κι εγώ αλλα μ αρέσει:ernaehrung004::Banane0:

Απλα μερικοι εχουμε και τρυπιες τσεπες και αν δεν τα ξοδεψουμε γρηγορα στα "φαρμακα" τα χανουμε σε αλλα "εξοδα"...

Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Συμφωνώ κι εγώ με την Αγάπη, τελικά οι γυναίκες έχουν μυαλό ρε παιδιά ** :worshippy:

** όχι όμως όλες..

Γιώργο θα συμφωνήσω κι εγω μαζί σου, όμως θα παραθέσω και την λαϊκή σοφία:
Πυρ, γυνή και θάλασσα και... βράσε όρυζα ή οτι άλλο ξέρει ο καθένας μας.
Πάντως η Αγαπη εχει απόλυτο δίκιο σχετικά με το να κάνουμε κατασκευες και να το χαιρόμαστε. Τα εργαλεια ειναι το μέσο, όχι ο σκοπός (εννοείται οτι υπάρχουν και ανίατες εξαιρέσεις)

Sent from my iPad using Tapatalk

Μα και παλι βρε Μιχαλη δεν ισχυει αυτο για τους συλλεκτες εργαλειων οπως εμας.
Δεν εχουμε κατασκευες που ειναι το μεσο για να επιτελουμε τον σκοπο(αγορα εργαλειων).

Οπως και να εχει ειμαστε χαρουμενοι!

Δεν υπολογιζεις τις πιθανες, μελλοντικες, απροβλεπτες και αλλου τυπου κατασκευες οπου τα εργαλεια πρεπει να προυπαρχουν :)))

Μου αρεσει η εκφραση "Συλλεκτης Εργαλειων" :ernaehrung004:

Εγω πάντως μετά απο κάθε δουλειά τα φυσάω με πεπιεσμένο αέρα,τα καθαρίζω με μωρομαντηλα και μετά τα βάζω στη θέση τους:2thumb22sup: αλλιώς δεν μπορώ να ησυχάσω.

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το ανταπτορακι ειναι συμβατο με ολα τα 1/4" bits τελικα? Τα κοντα εννοω.

Τό μεταφέρω εδώ Μιχάλη
Τό μαγνητικό impact ανταπτοράκι τής Makita B-28541 σέ μύτες impact Milwaukee πού τό δοκίμασα είναι συμβατές,σέ wiha maxxtor άν καί τίς λέει καί τίς δύο ο κατασκευαστής 25 mm οι maxxtor είναι πιό μακρυές από τίς Milwaukee καί βγαίνει λίγο πιό έξω καί δέν έχει καλή μαγνητική ιδιότητα,έχω παραγγείλει καί μερικές Makita gold νά δώ τί λένε καί οι original.
Πάντος από μαγνητική ιδιότητα έχει πολύ καλή

makit211.jpg

mak1010.jpg

mai5010.jpg

mak1110.jpg

mak1210.jpg

Last edited:
Παιδες, μη χλευαζετε τους ασθενεις, ο θεραποντας ιατρος εχει σηκωσει τα χερια ψηλα προ πολλου.. :))

Δημητρη, μερσι για την πληροφορηση. Για τα μακιτα που περιμενεις, δεν νομιζω να ειναι κατι ιδιαιτερο απο αυτα που ηδη εχεις. Να δουμε.

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Τό μεταφέρω εδώ Μιχάλη
Τό μαγνητικό impact ανταπτοράκι τής Makita B-28541 σέ μύτες impact Milwaukee πού τό δοκίμασα είναι συμβατές,σέ wiha maxxtor άν καί τίς λέει καί τίς δύο ο κατασκευαστής 25 mm οι maxxtor είναι πιό μακρυές από τίς Milwaukee καί βγαίνει λίγο πιό έξω καί δέν έχει καλή μαγνητική ιδιότητα,έχω παραγγείλει καί μερικές Makita gold νά δώ τί λένε καί οι original.
Πάντος από μαγνητική ιδιότητα έχει πολύ καλή

Δημήτρη εγώ το μαγνητικό ανταπτοράκι που είχε μέσα ένα σετάκι από το Lidl το έβαλα στο παλμικό και στη 2η βίδα έσπασε ο μισός μαγνήτης, ομολογώ όμως πως το προκάλεσα εγώ από λάθος γιατί δοκίμαζα το παλμικό και το πίεσα αρκετά.:smash:

Μια μικρη δοκιμη της πενσας ακροδεκτων της facom.
Τα εργαλεια που χρησιμοποιηθηκαν.
Κοφτης για να κοψω μερικα κομματια καλωδιο.
Απογυμνωτης για την απογυμνωση.
Πενσα ακροδεκτων.

Καλωδια ειναι 1,5 &4&6 ευκαμπτα.
Το αποτελεσμα...
ΑΡΙΣΤΟ,
καμια σχεση με τη πενσα ακροδεκτων που ειχα απο το lidl και τα εκανε καιντα εσφαζε ολα. Πενσα η οποια υπαρχει και σε επωνυμες μαρκες με μαλλον το ιδιο αποτελεσμα. Ειχε κανει ενα τεστ ο weatherman εδω

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ώσιμων?p=1057669354&viewfull=1#post1057669354

Λοιπον η συσφιξη εχει γινει πανευκολα με λιγη προσπαθεια μονο, απο οτι καταλαβα οταν το καλωδιο ειναι στο ανω ακρο της συγκεκριμενης οπης. Πχ το 4αρι στην οπη 2,5-4.
Η συσφιξη ειναι τετοια που δεν βγαινει με καμια παναγια που λεμε στο χωριο μου. Η πρεσσα κοσαρει με ολη την επιφανεια της πανω στον ακροδεκτη και σφιγγει τους κλωνους του καλωδιου.
Επισης, αναλογα με την οπη που χρησιμοποιηθηκε αφηνει και αποτυπωμα!

Συμπερασμα: για τα λιγοτερο απο 40 που εδωσα για το εργαλειο αυτο σε σχεση με οτι υπαρχει στην αγορα απο επωνυμα προιοντα, ηταν μια προσφορα "ουτε του παπα να το πεις".

ΥΣ. Θα τη συγκρινω με μια κινεζα που ειναι στο δρομο μολις ερθει
ΥΣ2 κατι τετοιες προσφορες και ευκαιριες ειναι κριμα να χανονται

Thank you!:fahne90:

Last edited: