Απλά Νίκο αυτό που περιγράφει δεν γίνεται.
Δλδ να συνεχίζει το GSR εκεί που σταματάει το GDR.
Απλά Νίκο αυτό που περιγράφει δεν γίνεται.
Δεν το εφαξα περαιτερω εκεινη τη στιγμη επειδη ειχα δουλεια να τελειωσω και δεν πηγε το μυαλο μου οτι δεν "στεκει". Μετα το σκεφτηκα οταν κιολλας το gsr εκοψε και μια βιδα, που πρεπει να ηταν αυτη που κολλησε το gdr. Μετα βιδωσα κανα δυο ακομη δεν ειχα θεμα.
Εμενα μου επεσε σημερα το gdr απο λιγο ψηλα και στραβωσε το στελεχος' το ειχα διπλο κιολλας συν μια μακρυα βιδα. Και οπως λεει ο μερφυ επεσε με τη μυτη και μετα γυρναγε σαν ομπρελα.Όποιος πήρε το ταχυτσόκ αέρος απο 1 σε 4 της parkside πριν το χρησιμοποιήσει να το ανοίξει να δει μέσα για γρέζια.
Είναι αυτό στη φώτο,εγώ του έβγαλα τα 3 ταχυτσόκ γιατί χάνουν οταν κουμπώνεις 1/4 συνδέσεις και μέσα είχε γρέζια απο τη δημιουργία του σπειρώματος.
[/URL][/IMG]![]()
Επίσης το παρακάτω flip and drill της dewalt εχει θέμα το στέλεχος που δέχεται το τρυπάνι και γυρίζει παράκεντρα 2 με 3mm.
Θέλω να επικοινωνήσω απο Δευτέρα με κεντροβιδας να δώ μήπως έπεσα σε ελαττωματικό και αν όχι ανεβάζω βιντεάκι.
[/URL][/IMG]![]()
Οχι,Με το παλμικό Parkside δοκίμασες ???![]()
![]()
Οχι,
Μαλλον πρεπει να επαναφερω το μικρο θηριο της makita...
Ο ογκος κυριε Μπαμπη. Το gdr χωραει στη βαλιτσα σολ και κανει παρεα με το gli που εχει ηδη μπαταρια. Το makita θελει χωριστα και φορτιστη επιπλεον. :damnyou:Τα θέλει κι εσένα ο πισινούλης σου... Γιατί δεν κάθεσε στ´ αυγά σου και στη σιγουριά σου; :grandpa:
Πρέπει σώνει και καλά ν´ ακολουθήσεις το ρεύμα;
Ο ογκος κυριε Μπαμπη. Το gdr χωραει στη βαλιτσα σολ και κανει παρεα με το gli που εχει ηδη μπαταρια. Το makita θελει χωριστα και φορτιστη επιπλεον. :damnyou:
Μόνο εκεί και κόστος είκοσι ευρώ.
Νεκταριε κάνατε την σύγκριση σε δοκιμή με το ίδιο του Διαβολικ???
Αν την κάνεις και κάνει και το άλλο τα ίδια με την ίδια μπαταρία έχει καλώς.
Αλλιώς κάτι γίνεται με το δικό σου.
Προχθές στην επίδειξη της Dewalt το μικρό 12βολτ παλμικο βιδώσε στην βίδα 25 πόντους στο ξύλο.
Προχθές στην επίδειξη της Dewalt το μικρό 12βολτ παλμικο βιδώσε στην βίδα 25 πόντους στο ξύλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.