Τίμια, πολύ τίμια VFM για τα όσα κοστίζουν τα Skil.... Ακόμα καλύτερα αν είναι Skil masters, όπως η σέγα ή το δισκοπρίονο. Έχω ξαναεπαναλάβει εδώ, πως ότι σε skil masters, αποτελεί εγγυημένη επιλογή.
Καλορίζικο Παναγιώτη, πολύ ωραίο φαίνεται το Skil :grandpa:
Θέλει να πει ότι κάνει και για λίγο τρεμάμενα χέρια το εργαλείο![]()
Μπράβο Παναγιώτη καλή παρουσίαση
Ερωτήματα:
1) H σκούπα αξίζει τα 200 ευρώ plus,σέ σχέση μέ τόν ενσωματωμένο σάκο σκόνης πού έχει το skil ?
2) Ο σάκος σκόνης κάνει δουλειά χωρίς τήν σκούπα ?
3) Σέ σύγκριση μέ τό parkside έχει λιγότερο τζόγο-θόρυβο-κραδασμούς ?
4) Πώς βλέπεις τήν ποιότητα τών πλαστικών σέ σχέση μέ τό parkside,εννοώ τίς πεταλούδες πού σφιγγουν το υλικό πρός κοπή,τό μανδάλωμα τής γωνίας,η χειρολαβή διακόπτη κ.τ.λ
Θέλει να πει ότι κάνει και για λίγο τρεμάμενα χέρια το εργαλείο
Καλορίζικα Παναγιώτη ...τι θα γίνει τώρα θα τρως όλη την σύνταξη σε εργαλεία ???
πραγματικά η σειρά skilmasters είναι πολύ καλή , μεταξύ Βosch πράσινη και Βosch μπλε. Βέβαια δεν τα λες και φτηνά τα skilmasters .
Ποια η διάφορα skil και skil masters...ειναι ας πούμε η επαγγελματική σειρά της skil...???
Καλοδούλετα τά νέα σας εργαλεία
Μπάμπη πολύ καθαρή κοπή ο Festool χαλάλι τά λεφτά του
Σήμερα πήρα ενα πριόνι stanley γιά φαλτσοκούτια,η λάμα θηκιάζει μέσα σέ μεταλικό στέλεχος που υπάρχει στήν κορυφή τού πριονιού γιά να μην ταλαντώνει η λάμα αφενός,και αφετέρου νά κρατάει τό πριόνι στό τέλος και να μην ακουμπάνε τά δόντια στό πλαστικό οταν το πριονι τελειώσει τήν κοπή,έχει καθαρή κοπή.
Καί ένα αρκετά χρήσιμο εργαλειάκι γιά κοπή ταινίας μελαμίνης στά σόκορα,το ακουμπάς τό σφίγγεις και τα λαμάκια αριστερά-δεξιά κόβουν τήν προεξέχων ταινία έχει ελατήριο και θηκιάζει σε μελαμινη 12-25 mm
![]()
![]()
![]()
Μεγειά! Το κοπτικό για τα σοκορα το δοκίμασες? Σου κάνει δουλειά?? Γιατί το έχω και εγώ αλλά μάλλον δεν ξέρω να το δουλέψω...πιο πολύ χαράζει παρά κόβει.
Ευχαριστώ
Σήμερα δέν πρόλαβα γιατί είχα δουλειά,και όταν γύρισα ασχολήθηκα με κάτι φαλτσοκοπές.
Εκανα μια προχειρη δοκιμη σε μελαμινη χωρις ταινια στον γαμο του καραγκιοζη δηλαδη απλα να δω τι παιζει πανω-κάτω,και καταλαβα οτι θελουν ρεγουλάρισμα τα κοπίδια με τις βιδες (μεσα-εξω) για να βρω το ιδανικό της κοπης γιατι απο οτι καταλαβα αν ειναι πολυ εξω το κοπιδι και το σφιγγεις τρωει και το πριονιδι της μελαμινης και το κανει μαντάρα,αυριο θα κολλησω 1-2 μετρα ταινια και θα το τεσταρω με λεπτομέρεια,δηλαδη ρεγουλαρισμα οι βιδες,γιατι ειδα οτι απο την μανα του το ρεγουλαρισμα ηταν 3 λαλουν και 2 χορευουν,το ενα κοπίδι μεσα,το αλλο εξω,μια βιδα ξεσφιγκτη κ.ο.κ
Αυριο θα σου πω αναλυτικα τι παιζει με αυτο το εργαλειο.
Ναι θα ήθελα να μάθω. Και εγώ παιδεψα τις βίδες του αλλα δεν... οποτε γυρισα στο παλιο γνωστό τρόπο του κοπιδιού και τις λίμας...
Συρταριερες για τα παντα απο παλλετες.
![]()
Edit by Enduras1.
Σου εφτιαξα την φωτο επειδη δεν φαινοταν
Μεγειά! Το κοπτικό για τα σοκορα το δοκίμασες? Σου κάνει δουλειά?? Γιατί το έχω και εγώ αλλά μάλλον δεν ξέρω να το δουλέψω...πιο πολύ χαράζει παρά κόβει.
Karmen καλώς ήλθες καί καλοδούλευτα τά εργαλεία
Amsen βρήκα τήν χρυσή τομή γιά τό εργαλεία κοπής τής ταινίας στά σόκορα μελαμίνης
Τα λεπίδια θέλουν ρύθμιση να ειναι στό κεντρο τους η βιδα και στά τέσσερα λεπίδια,και οχι πολύ σφίξιμο στό χέρι,γιατί άν τό σφίξεις πάρα πολύ τρώει και πριονίδι, καί μετα ένα δευτερο περασμα γιά τό ρετουσάρισμα καί γίνεται κουφέτο πού λέμε,προσοχή στά δύο τέρματα εκει θελει ακομα πιο χαλαρα μην φαει την γωνια, μέ ένα πινέλο η φυσητήρα καθαρισε την ταινια απο τα λεπίδια όταν τήν βλέπεις ότι στομώνει
Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος κοβει και απο τις 2 πλευρές ταυτοχρονα,και μειωνει κατα πολύύύύ τον χρονο με τα κοπίδια και τις λιμες που καναμε πριν,δοκιμασε το και πες μου
![]()
![]()
![]()
Amsen βρήκα τήν χρυσή τομή γιά τό εργαλεία κοπής τής ταινίας στά σόκορα μελαμίνης
Τα λεπίδια θέλουν ρύθμιση να ειναι στό κεντρο τους η βιδα και στά τέσσερα λεπίδια,και οχι πολύ σφίξιμο στό χέρι,γιατί άν τό σφίξεις πάρα πολύ τρώει και πριονίδι, καί μετα ένα δευτερο περασμα γιά τό ρετουσάρισμα καί γίνεται κουφέτο πού λέμε,προσοχή στά δύο τέρματα εκει θελει ακομα πιο χαλαρα μην φαει την γωνια, μέ ένα πινέλο η φυσητήρα καθαρισε την ταινια απο τα λεπίδια όταν τήν βλέπεις ότι στομώνει
Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος κοβει και απο τις 2 πλευρές ταυτοχρονα,και μειωνει κατα πολύύύύ τον χρονο με τα κοπίδια και τις λιμες που καναμε πριν,δοκιμασε το και πες μου
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.