Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Μόλις την είδα.
Δεν ξέρω νομικά αν στέκει.
Επειδή στην αληθινή ζωή δεν στέκει.

Αυτό το "νομικά" με μπέρδεψε ...

Μόλις την είδα.
Δεν ξέρω νομικά αν στέκει.
Επειδή στην αληθινή ζωή δεν στέκει.

I see nothing wrong with it.

Στα πλαισια του χιουμορ και της σατυρας ως συνεχεια των σχολιων για τα προσφατα τερτιπια των dewalt!

Και χαριτωλογοντας, το αστειακι του Γιαννη μαλλον δεν στεκει νομικα (δεν υπαρχει ουδεις προσπορισμος ιδιου οφελους) αλλα σιγουρα στεκει στην αληθινη ζωη καποιων χρηστων :)))))))

Θελω να αφιερωσω μια μικρη κριτικη στο 18v της dewalt που εχω,το ειχα αγορασει πριν τα Χριστουγεννα και ειναι τουτο:
https://www.pavlatos-tools.gr/index.php?route=product/product&product_id=3177

Το εργαλειο τα σπαει παιδια,το συνιστω ανεπιφυλακτα,ειναι σκυλος μαυρος.Μεταξυ αλλων σημερα βιδωσα αυτοδιατρητες 75mm για να στερεωσω μαδερι 25mm πανω σε στραντζαριστο 40mm.Με προτρυπημα στο ξυλο,το δραπανακι φυτεψε τις αυτοδιατρητες προσωπο με το μαδερι,αυτες με το κεφαλι και την ενσωματωμενη ροδελα,αφου τρυπησε το στραντζαριστο πανω-κατω.Σε μια δυο βιδες που ψιλοστραβοβιδωσαν και μαγκωσαν,το εργαλειο εμεινε απο ροπη,αλλα εβαλα...κρουση και αυτο ηταν (δε συστηνεται,αλλα εκει που βιδωσα δεν τρεχει τπτ αν σπασει καμμια βιδα).Εντυπωσιακο,συστηνεται εννοειται!Τοσο το αγαπησα που θα του κανω δωρω μια μεγαλη μπαταρια οποτε μπορεσω!

Attachments

• 8283_DCD776C2.jpg
    8283_DCD776C2.jpg
    72 KB · Views: 189
Θελω να αφιερωσω μια μικρη κριτικη στο 18v της dewalt που εχω,το ειχα αγορασει πριν τα Χριστουγεννα και ειναι τουτο:
https://www.pavlatos-tools.gr/index.php?route=product/product&product_id=3177

Το εργαλειο τα σπαει παιδια,το συνιστω ανεπιφυλακτα,ειναι σκυλος μαυρος.Μεταξυ αλλων σημερα βιδωσα αυτοδιατρητες 75mm για να στερεωσω μαδερι 25mm πανω σε στραντζαριστο 40mm.Με προτρυπημα στο ξυλο,το δραπανακι φυτεψε τις αυτοδιατρητες προσωπο με το μαδερι,αυτες με το κεφαλι και την ενσωματωμενη ροδελα,αφου τρυπησε το στραντζαριστο πανω-κατω.Σε μια δυο βιδες που ψιλοστραβοβιδωσαν και μαγκωσαν,το εργαλειο εμεινε απο ροπη,αλλα εβαλα...κρουση και αυτο ηταν (δε συστηνεται,αλλα εκει που βιδωσα δεν τρεχει τπτ αν σπασει καμμια βιδα).Εντυπωσιακο,συστηνεται εννοειται!Τοσο το αγαπησα που θα του κανω δωρω μια μεγαλη μπαταρια οποτε μπορεσω!

Ωραίος - και ωραίο, πάντα επιτυχίες Νικόλαε !!
Dewalt δεν έχω δουλέψει ποτέ εκτός από κάτι αναλώσιμα που έχω (τρυπάνια, δισκάκια γυαλίσματος κ.λ.π.) οπότε δεν έχω άποψη.

Νίκο χαίρομαι που σου "εκατσε" :)

Το ίδιο έχω πάρει και έχει γυρίσει πίσω με κολλημένο τσοκ. Αλλά είπαμε εγώ και τα dewalt έχουμε μια περίεργη σχέση. :flipout:

Από δύναμη το εργαλείο είναι πολύ καλό. Εστειλα το πνευματικό του αδερφού μου και αν μου έλειπε αυτό, δε θα έβαζα ράφια κλπ αυτές τις μέρες.
Αλλα εχω δρομολογήσει και τον αντικαταστάτη του, μιας και έχω φάει ξενέρωμα με το τσοκ https://www.pavlatos-tools.gr/Kroys...2-taxytiton-Dewalt-18V-2Ah-Brushless-DCD795D2

Αγτε Αγαπη, με το καλο να σου ερθει.
Κατι που διαπιστωσα και μαλλον δεν ειναι ιδεα μου. Τα brusslesss δεν μυριζουν καινουργιλα, ισως λογω ελειψης καρβουνων, τριβης και καψιματος!:hmmmm2::tomato::help:

Mini review έρχεται!

Το εργαλείο DCD795D2

rj1nlwB.jpg

Απο κάτω και προς τα πάνω. Συνοδεύεται απο 2 μπαταρίες των 2Ah και τον φορτιστή DCB106.
Οι μπαταρίες έχουν επάνω ένδειξη με LED για το πόσο φορτισμένες ή μη είναι.
Αριστερά όπως το βλέπουμε απο μπροστά έχει ένα μαγνήτη αρκετά δυνατό για να βάζουμε Bits, Βίδες, τρυπάνια ή ότι θέλουμε τεσπα άμεσα προσβάσιμο όταν πχ είμαστε πάνω σε μία σκάλα να μη κάνουμε ανέβα κατέβα. ειναι πολύ βολικός μιας και τον έχει και το παλμικό μου και τον χρησιμοποιώ πολύ.

KMTWJoE.jpg

OqWHD6h.jpg

Απο την άλλη μεριά έχει το κλιπ ζώνης και επάνω απο τη μπαταρία στο μέσω έχει ένα Led για όταν θέλουμε φως σε σκοτεινό σημείο. Το led σβήνει μετά απο κάποια δευτερόλεπτα αφού αφήσουμε τη σκανδάλη

Oc899Qp.jpg

HCDu0H8.jpg

Απο πίσω όπου φαίνεται και το σχήμα της λαβής (προσωπικά μου κάθεται πολύ καλά) αλλά είναι και αναγραφόμενο το ότι το εργαλείο έχει brushless μοτεριιιιιιι

ElyYd2D.jpg

Απο πάνω τώρα έχει διακόπτη με 2 μηχανικές ταχύτητες μετάδοσης και βλέπουμε και τις επιλογές για ροπή, τρύπημα και κρούση.
Το τσοκ εξωτερικά είναι μεταλλικό και αναφέρει και η εταιρία ότι εσωτερικά είναι ολο-μεταλλικά γρανάζια για αυξημένο χρόνο λειτουργίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

FEg0tlz.jpg

vqN21Ky.jpg

cvlsrgM.jpg

Εκανα και ένα test drive στον πέτρινο τοίχο και μου φάνηκε ότι η κρούση είναι καλύτερη μιας και τρύπησε πιο εύκολα. Βέβαια θέλω να το δω και με περισσότερη χρήση να δω πως πάει.

Σαν τελικό συμπέρασμα είναι πολύ στιβαρό, κάθεται καλά στο χέρι μου, αποπνέει σίγουρα περισσότερη ποιότητα απο το άλλο που είχα και μου άρεσε ότι ήρθε σε μια πιο μαζεμένη βαλιτσούλα από ότι το παλιό. Ο χώρος έχει αξιοποιηθεί καλύτερα. Αυτά σαν πρώτες επαφές και για να σας βάλω και στο κλίμα του εργαλείου. :)

Μπράβο τους για το μεταλλικό τσοκ, ευχάριστη αλλαγή στα δεδομένα των εργαλείων μπαταρίας - μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

Όπως πάντα μπράβο και στην Αγάπη για την προσεγμένη παρουσίαση - Αγάπη πότε το γυρνάς? ;)

καλορίζικο !!! φαίνεται και πρέπει να είναι καταπληκτικό!! το μεταλλικά γρανάζια εντός και το μεταλλικό τσοκ πρέπει να κάνει το εργαλείο αιωνόβιο!!

off-topic...
Αγαπη πως φωτογραφιζεις? καταλαβαινω οτι χρησιμοποιεις τεχνητο φωτισμο απο 2 μεριες τουλαχιστον