Tο συμπερασμα ειναι οτι αν εχεις δραπανοκατσαβιδο με 80Νm και βιδωνεις με απαιτησεις κατω απο 80 τοτε το δραπανοκατσαβιδο επειδη βγαζει αυτη τη ροπη σε 4απλασιες στροφες απο το παλμικο θα βιδωνει και σχεδον 4 φορες γρηγοροτερα. Αν ομως θελεις πανω απο 80Νm τοτε απλα χρειαζεσια ενα παλμικο. Δηλαδη το πλεονεκτιμα του παλμικου ειναι οτι σε μικροτερο μεγεθος σου δινει μεγαλυτερη δυναμη και απαλοτερο βιδωμα (δεν θα εσπαγες την γλαστρα) αλλα μικροτερη ταχυτητα πραγμα που θα εκμεταλευτεις μονο με τις αντιστοιχου μεγεθους βιδες.
Να δω τώρα πως θα δικαιολογησεις τις παράπλευρες απώλειες (γλάστρα) στην κ. Λία.
έτσι είναι.
Πριν λίγους μήνες σ αυτό εδώ το νήμα έγραψα τα αποτελέσματα του τεστ που έκανα σε Makita παλμικό 10,8v με 90 Nm ροπής.
Το κράταγα με τον αντίχειρα στην σκανδάλη και με τον δείκτη στο σώμα και βίδωνε ξεκούραστα (όχι πως θα βιδώνει κάποιος έτσι) απλά για να αναφέρω την ευκολία χρήσης. Άντε τώρα να δουλέψεις δραπανοκατσάβιδα πολλαπλάσιας ροπής και με δυνατή μπαταρία, θα κάνεις δουλειά αλλά πιστεύω θα κουραστείς μια ώρα νωρίτερα
... και θα σπάσεις και κάμποσες γλάστρες !
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
όπως κάνω εγώ, '' ο σκοπός αγιάζει τα μέσα '' της λέω, και γλυτώνω το ΑΤΙΑ που θα ερχόταν κατά πάνω μου !!
λες και το είχα ενστικτο...είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό μία εποξικη κόλλα 2 συστατικών....αύριο θα την δοκιμάσω.....Να δω τώρα πως θα δικαιολογησεις τις παράπλευρες απώλειες (γλάστρα) στην κ. Λία.
Να δω τώρα πως θα δικαιολογησεις τις παράπλευρες απώλειες (γλάστρα) στην κ. Λία.
λες και το είχα ενστικτο...είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό μία εποξικη κόλλα 2 συστατικών....αύριο θα την δοκιμάσω.....
Θα της πεί το παγκοσμίως γνωστό απόφθευγμα:
"Με Makita κάνεις δουλειές
με Dewalt κάνεις ζημιές".
![]()
![]()
![]()
Εχει λαστιχακι μεσα που θα αρχισει να βγαινει.Βαλτου κολλα να μην χαθει και αχρηστευθει το κουμπωμα...Σημετα δοκιμασα την συλλογη 3/4 του λιντλ για να αλλαξω μπουζι στο αμαξι .συγκεκριμενα την καστανια , την μακρια επεκταση και το μακρι καρυδακι - μπουζοκλειδο 16μμ.μου αρεσει οτι στο καρυδακι υπαρχει πανω μια μικρη τρυπα (ισα με το πανω στελεχος του μπουζι που κουμπωνει η πιπα) οπου κουμπωνει το μπουζι και βοηθαει να το βγαλεις αλλα να βαλεις και το κςινουργιο μπουζι χωρις να πεσει καθως ηταν αρκετα βαθεια η υποδοχη απ το καπακι της μηχανης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.