Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Με Google Chrome τα βλέπω ...το κάνει σε αυτές του Δημήτρη και σε αυτές που βάζει ο Πάνος στο PhotoUploads αλλά του Πάνου τα βλέπω μέσα από το προφίλ του.
Το link της φωτογραφίας ούτε με IE το ανοίγει. Τα XP θα φταίνε μάλλον.... ή οι περίεργοι hosters

Καλημερα Νίκο.
Αυτο που φταίει ειναι οτι δεν κάνεις αρκετες παραγγελίες !

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα Νίκο.
Αυτο που φταίει ειναι οτι δεν κάνεις αρκετες παραγγελίες !

Sent from my iPad using Tapatalk

14doj9s.gif
2i1mwer.jpg

Karcher DDC-50
http://www.karcher.gr/gr/Products/Home__Garden/skope_anarrfisi/syllkti_skni_gia_trypni/16791000.htm

Γκατζετακι???

ΟΧΙ!!!!

Εξαιρετικο εργαλειο που δεν πρεπει να λειπει απο οσους κανοπυν δουλειες σε κατοικημενο σπιτι!!!

Προσφυεται ανετα σε καθε επιφανεια ακομη και με τραχεια μπογια οπως ρελιεφ

DSC_3966.jpg

Και ειδικα στο πλακακι μπορω να σας πω πως μετα την χρηση του ειχε βεντουζαρει τοσο καλα που δυσκολευτηκα να το αποκολλησω!

Κανεις την τρυπα κανονικα και εκεινο μαζευει ολη την σκονη που προκυπτει!!!

DSC_3967.jpg

Επειτα ανοιγοντας το καπακι αδειαζεις την σκονη στον κουβα!!!
DSC_3968.jpg

Το συστηνω ανεπιφυλακτα!

Εχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να το πάρω, αλλά αμφέβαλλα για το αν κανει οντως δουλειά. Θα με είχε γλυτώσει από πολύ σκούπισμα.
Αφού όντως κάνει δουλειά θα το παρω. Thanks. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Karcher DDC-50
http://www.karcher.gr/gr/Products/Home__Garden/skope_anarrfisi/syllkti_skni_gia_trypni/16791000.htm

Γκατζετακι???

ΟΧΙ!!!!

Εξαιρετικο εργαλειο που δεν πρεπει να λειπει απο οσους κανοπυν δουλειες σε κατοικημενο σπιτι!!!

Προσφυεται ανετα σε καθε επιφανεια ακομη και με τραχεια μπογια οπως ρελιεφ

Και ειδικα στο πλακακι μπορω να σας πω πως μετα την χρηση του ειχε βεντουζαρει τοσο καλα που δυσκολευτηκα να το αποκολλησω!

Κανεις την τρυπα κανονικα και εκεινο μαζευει ολη την σκονη που προκυπτει!!!

Το συστηνω ανεπιφυλακτα!

Το έχω Κυριάκο και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω τι φταίει, πάντως όποτε το έβαλα, στα μέσα της δουλειάς έβαλα σκούπα.

Ο μονος λογος που βλεπω το παραπανω χρηστικο...ειναι να μην τραβας με την σκουπα σκονες σοβα κτλ κτλ που μπορει να σου στομωσουν φιλτρα κτλ λογω οτι ειναι πολυ λεπτη σαν σκονη και δεν συγκρατειτε απο την σακουλα...
Κατα τα αλλα...ισως κατι τετοιο ειναι ποιο χρηστικο...
http://www.instructables.com/id/Make-a-drill-dust-collector-in-30-seconds/

Υπάρχει καί αυτό γιά όσους δέν θέλουν μπαταρίες σάν τό Karcher και να είναι οικονομικότερο,τό έχω δοκιμάσει και τά περισσότερα τά μαζεύει

Παρουσιαση απο τις ηλεκτρικες λιμες που παραλαβατε με την ομαδικη, εκανε καποιος και το εχω "χασει" καπου ή οχι;

Θα τις παραλαβουμε με το νεο ετος, γι'αυτο δεν εχεις δει ακομα καποια σχετικη αναφορα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα μικρό βίντεο για το bosch gsr v-ec 10.8

Ευχαριστούμε και πάλι καλοδούλευτο
Από ότι βλέπω μιά χαρά τά πάει καί τό "ταλαιπωρημένο" Dexter
Gdr θέλεις νά πείς φίλε Deathlok (θύμησε μου το όνομα σου)
Οι νοβοπανόβιδες είναι 5 mm διάμετρο η 6 ?

Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Δημήτρης.

Δίκιο έχεις gdr v-ec. Οι βίδες είναι 6αρες

Να και το gsb 18 Li plus έτσι για πλάκα. Στο τέλος μπήκε ο συμπλέκτης γιατί η βίδα βρήκε στην μεγγενη από κάτω.

https://youtu.be/kSaO55oeZss

Xρησιμοποιησα σημερα το sanding roller (ρολλο λειανσης) της bosch για να αφαιρεσω την μπογια και το βερνικι ενος καπακιου απορροφητηρα που ειχε καει μερικως.

Για αλλη μια φορα διαπιστωνω οτι ειναι καταπληκτικο εργαλειο για ταχυτατη αφαιρεση υλικου και για δυσκολα σημεια λογω των διαφορων εξαρτηματων που διαθετει.

Εδω μια φωτο κατα τη διαρκεια του τριψιματος. Στο βαθος τα τριβεια της ryobi που τελικα δεν χρειαστηκαν σε κανενα σταδιο.
Αυριο ακολουθει τριψιμο με ψιλο γυαλοχαρτο πριν το ασταρι και το βερνικωμα.

32102092245_292c6725df_b.jpg

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Xρησιμοποιησα σημερα το sanding roller (ρολλο λειανσης) της bosch για να αφαιρεσω την μπογια και το βερνικι ενος καπακιου απορροφητηρα που ειχε καει μερικως.

Για αλλη μια φορα διαπιστωνω οτι ειναι καταπληκτικο εργαλειο για ταχυτατη αφαιρεση υλικου και για δυσκολα σημεια λογω των διαφορων εξαρτηματων που διαθετει.

Εδω μια φωτο κατα τη διαρκεια του τριψιματος. Στο βαθος τα τριβεια της ryobi που τελικα δεν χρειαστηκαν σε κανενα σταδιο.
Αυριο ακολουθει τριψιμο με ψιλο γυαλοχαρτο πριν το ασταρι και το βερνικωμα.

32102092245_292c6725df_b.jpg

Του ρευματος...τσσσσσσς

:tongue:

χαχαχα, σωστος!!
Η αληθεια ειναι υπαρχουν παρομοια εξαρτηματα λειανσης που μπαινουν στο dremel μπαταριας αλλα θα επαιρνε ολη μερα για να τριφτει το ντουλαπι :))