Εχω την τηλεόραση περίπου ένα μήνα,αλλά δεν είχα το χρόνο και ίσως και τη διάθεση να την πολυψάξω.Θα προσπαθήσω να πω όσα είδα.
Ενας από τους βασικούς λόγους που (ξανα)πήρα Philips είναι η συμπεριφορά σε RF και SD.Ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα η βελτίωση που επιφέρουν τα διάφορα συστήματα επεξεργασίας,ήταν ανέκαθεν ένα από τα ατού της.Γενικά σε σήματα SD έχει ένα τρόπο να ραφινάρει το αποτέλεσμα επί της οθόνης πολύ χαρακτηριστικό.Μη με ρωτήσετε αν το αποτέλεσμα είναι το πιο ουδέτερο και πιστό,δεν ξέρω.Εχει μια "ταυτότητα" απεικόνισης κοινή σε όλες τις τεχνολογίες υλοποίησης τηλεοπτικών συσκευών,από τις CRT ακόμα.Σε μένα αρέσει.
Χαρακτηριστικό είναι οτι οι διαφορές ποιότητας εικόνας μεταξύ συνδέσεων Composite, S-video,Scart RGB και, ακόμη και,Component δεν είναι σπουδαίες,συνήθως δε αμελητέες, όταν τα συστήματα βελτίωσης είναι ενεργοποιημένα.(αλλιώς είναι σαφέστατες).__ .Διαφοροποιείται σημαντικά από HDMI όπου η γενική εντύπωση είναι μιας εικόνας πιο ουδέτερης,δεν λέω απαραίτητα καλύτερης,αλλά λιγότερο επεξεργασμένης.Το τι προτιμάει ο καθένας σε κάθε στιγμή και ανάλογα και με το υλικό που βλέπει ξεκαθαρίζει μετά απο λίγο καιρό συμβίωσης..
Πάντως,καλό είναι να επιλέγεται μέση τιμή εμπλοκής των συστημάτων,αφού σε ακραίες τιμές μπορούν να κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό.
Ενα άλλο plus ειδικά σε τηλεοπτική εικόνα είναι η επιλογή αυτόματου κροπαρίσματος του σήματος ,διαρκώς μεταβαλλόμενου,όχι στατικού,που εκμεταλεύεται και γεμίζει το πάνελ με το βέλτιστο τρόπο κάθε στιγμή.Είναι μόνιμο σύστημα της Philips,γνωστό και από πολύ παλαιότερα μοντέλα,παρόλαυτα πολύ πιο εξελιγμένο απο τα περισσότερα των άλλων εταιρειών.
Για HD δεν μπορώ να σας πώ πολλά,δεν διαθέτω ανάλογο player.Πάντως από το απλό DVD player μου,μέσω HDMI,1080p η εικόνα είναι εκθαμβωτική.
Αυτά για τώρα,περισσότερα προσεχώς.