Αγαπητέ κ. Καστρουνή,
χαίρομαι ιδιαίτερα για τις απαντήσεις και τις διευκρινίσεις σας,για τις οποίες και σας ευχαριστώ.Παράλληλα με στεναχωρεί πραγματικά το ενδεχόμενο να αποκομίσατε την εντύπωση οτι το ύφος γραφής μου μπορεί να είναι επιθετικό,"απαιτητικό" ή οτιδήποτε λιγότερο από ευγενικό.
Δεν σας γνωρίζω προσωπικά,αλλά δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητώ τις επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις σας.Αυτό κυρίως αναφέρω σε απάντηση προς άλλα μέλη,που,άγνωστο γιατί,ίσως θεώρησαν οτι, η άμεση αναφορά μου στο πρόσωπό σας,δημόσια και οχι μέσω pm,για το ζήτημα που με απασχολούσε,χρήζει υπεράσπισης.
Εξάλλου, η διατύπωσή μου "Κατά τη γνώμη μου, απαιτείται σαφής απάντηση του κ. Καστρουνή ή άλλου εμπλεκομένου,αφού ο τρόπος με τον οποίο εκτίθενται τα αποτελέσματα δημιουργεί παρανοήσεις και δεν συμφωνεί με τις περί αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας πρακτικές διενέργειας τέστ."δεν δηλώνει αναιδή απαίτηση για απάντησή σας, αλλά ανάγκη τακτοποίησης μίας εκκρεμότητας που μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις.
Ως πρός το περιοδικό το οποίο απολαμβάνει τις, προφανώς, πολύτιμες υπηρεσίες σας,να πω απλά ότι τυγχάνω αναγνώστης του,χωρίς διακοπή,εδώ και 25 χρόνια.
Τέλος,και επειδή αισθάνομαι ότι κινδυνεύω να γίνω αναίτια απολογητικός ή και,ακόμα χειρότερα, κουραστικός,αναφέρω τον απλό λόγο για τον οποίο φάνηκα να κόπτομαι για την "διαύγεια" της έκθεσης αποτελεσμάτων των μετρήσεων του συγκεκριμένου τέστ.Δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος εταιρέιας(όποιας..),ούτε φίλος εντύπου ανταγωνιστικών συμφερόντων.Απλως κάτοχος της Philips 42PFL9703D που όπως συμβαίνει, καμμιά φορά ανοήτως,ενδιαφέρεται για τη θέση του "αποκτηματός" του έναντι του ανταγωνισμού...
Συγνώμη για το μακροσκελές post,και πάλι ευχαριστώ για την απαντησή σας