Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4?

• Total voters
    0
Αν και η μέχρι τώρα ιστορία έχει αποδείξει ότι για πραγματικές αλλαγές αξίζει να παίρνεις το μεθεπόμενο μοντέλο και όχι το αμέσως επόμενο, ψηφίζω την τρίτη επιλογή με επιφύλαξη.

Και να αγόραζα iPhone δεν θα έπαιρνα το 4.

Αν είναι να βγαίνει κάθε χρόνο νέο iPhone με αστείες διαφορές που θα μπορούσαν να υπάρχουν πάνω απ'το πρώτο το 2007,άστο προτιμώ να έπαιρνα μια συσκευή με ενοίκιο.

Είχαμε iPhone 2g,3g,3gs,τώρα έχουμε και το 4g,μετά το 4gs,5g,5gs,6,6gs και πάει λέγοντας... Στα πόσα iPhones θα το πάρουμε χαμπάρι ότι κοροϊδεύει,ποιός ξέρει.

Στο Poll θα ψήφιζα μόνο αν είχε μια επιλογή που να έλεγε "Όχι... Προτιμώ συσκευή με ενοίκιο!".

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κόστος ούτε να αγοράζω ένα iPhone ανά χρόνο,δεν το κάνω όμως όταν ξέρω ότι του χρόνου θα βγει άλλο και εγώ σαν κοροϊδο θα τρέξω να το πάρω με FULL τιμή ούτε καν με 10% πελατειακή έκπτωση,και πρέπει να το κάνω αν θέλω να είμαι ο τεχνολογιάκιας στην παρέα.

Θα το πάρω μόλις κυκλοφορήσει Ελλάδα.
Ήδη το 3G έχει αρχίσει και σέρνεται και είπα να μην πάω στο 3GS και να περιμένω. Τώρα νομίζω ήρθε η ώρα.

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Μα το ότι αλλάζουν κάθε χρόνο οι συσκευές, είναι στην ουσία ότι κάνουν όλοι οι κατασκευαστές...nokia, ericsson, motorola κτλ...
Έχω ένα Sony Ericsson K850i απ'το 2008 το οποίο βγήκε αρχές με μέσα 2007.
Το 2007 επίσης βγήκε και το Nokia n82.

Μπορεί να έχουν βγει άλλα 100 μοντέλα απ'την Sony και απ'την Nokia σε Java και Symbian όπως και απ'την HTC άλλα χίλια Windows Powered Diamonds,όμως τα συγκεκριμένα τηλέφωνα όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει,αλλά ανταγωνίζονται στα ίσια και τα αντίστοιχα νέα μοντέλα που για να τα πάρεις δεν θες μόνο 100-200ε.

Τι θα μπορούσαμε να πούμε για το iPhone 2g του 2007,οτι είναι ισάξιο με το 3g,ή για το 3g με το 4g?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Έχω ένα Sony Ericsson K850i απ'το 2008 το οποίο βγήκε αρχές με μέσα 2007.
Το 2007 επίσης βγήκε και το Nokia n82.

Μπορεί να έχουν βγει άλλα 100 μοντέλα απ'την Sony και απ'την Nokia σε Java και Symbian όπως και απ'την HTC άλλα χίλια Windows Powered Diamonds,όμως τα συγκεκριμένα τηλέφωνα όχι μόνο δεν έχουν πεθάνει,αλλά ανταγωνίζονται στα ίσια και τα αντίστοιχα νέα μοντέλα που για να τα πάρεις δεν θες μόνο 100-200ε.

Τι θα μπορούσαμε να πούμε για το iPhone 2g του 2007,οτι είναι ισάξιο με το 3g,ή για το 3g με το 4g?

Έχω το 2g από την 1η ημέρα περίπου που παρουσιάσθηκε, αγορά από Αμερική, μέχρι τώρα στα χέρια μου κ παίζει τα πάντα μια χαρά.

Δέχεται νέο λογισμικό από την Apple, σχεδόν όλα τα προγράμματα παίζουν, δεν έχει κάποια πράγματα από τα νέα iPhone, όπως πχ δεν έχει gps.

Αλλά gps δεν έχει κ το δικό σου τηλ πχ.

Όταν παρουσιάσθηκε δεν είχε mms, εδώ κ αρκετό καιρό έχει.

Δεν είχε ελληνική γλώσσα, εδώ κ αρκετό καιρό έχει.

κτλ.

:ernaehrung004:

Το iPhone 2g στην τιμή που το βρίσκεις μεταχειρισμένο είναι το καλύτερο iPhone,αλλά αν ήταν ισάξιο με τα άλλα δεν θα υπήρχε λόγος να είχαν βγει.

Ναι θα το παρω σιγουρα.
Το γουσταρω τρελα απο θεμα εμφανισης , ποιοτητας κατασκευης και εργονομιας.
Εχει η γυναικα μου το 3gs και το εχω λιωσει. Εχω το HTC Tattoo με android αλλα δεν υπαρχει συγκριση πουθενα.

αν ειχα λεφτα για πεταμα ναι ...

αλλα νομιζω οτι αλλιως αν εχεις το 3gs δεν αξιζει ...

βγαζω ελαχιστες φωτο εως καμια . ποτε δε χρειαστηκα φλας

η αναλυση τωρα που την κοιταζω ειναι μια χαρα που φαγωθηκανε στο wwdc οτι η καινουρια οθονη ειναι τελεια καμια σχεση με την προηγουμενη ...

να ρωτησω ...

οταν περσυ λεγανε πολλοι για την αναλυση γιατι η αππλε ελεγε οτι ειναι μια χαρα ? και τωρα κοιταξτε τι καλυτερη που ειναι ?

το 720p δε μου χρειαζεται . ισως τα βιντεο να ειναι πιο καλα
αν χρησιμοποιουσα πραγματι αυτη τη λειτουργια ισως να ηταν χρησιμο .

αληθεια η 5 mpx καμερα ειναι ισοτιμη με μια compact HP ψηφιακη 5.2 mp που εχω ? καλυτερη χειροτερη ?

βιντεοκληση μου ειναι τελειως αχρηστη αφου το εχω με καρτα ( αλλα ουτως η αλλως δε γινεται μεσω 3G ) και γινεται μονο μεταξυ δυο iphone 4 ( ! )

και δε νομιζω να βρω γνωστους μου με iphone 4 οι οποιοι θα χουνε και wi fi διπλα τους για να χρησιμοποιηθει η λειτουργια

με μεγαλυτερη αναλυση επισης πως θα δουλευουν σωστα οι εφαρμογες ?

δεν ηταν ενας λογος που δεν το κανανε στο 3gs ?

κατα τα αλλα για οποιον εχει 2g / 3g ειναι μια καλη αναβαθμιση εφοσον δε θελει να περιμενει κι αλλο ( το 5 ... ιδιως αν εχει το 3g το 2g ειναι οντως λιγο παλιο ...

ειναι ομως ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο ... για νεα αγορα ... για αναβαθμιση ομως απο 3gs οχι ... ( αμα παει ετσι θα πρεπει να δινεις 560 ευρω το χρονο ... )

ασχετο : παλι jb ... και τωρα θα ναι και το 4 μεσα αντε να βρεις ακρη με τα ipsw ...

Last edited:
Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

ειναι ομως ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο ... για νεα αγορα ... για αναβαθμιση ομως απο 3gs οχι ... ( αμα παει ετσι θα πρεπει να δινεις 560 ευρω το χρονο ... )

Δεν είναι και μεγάλο πόσο τα 560€ το χρόνο (κάποιοι το παίρνουν και με επιδότηση)!

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ καλυμμένος με το iphone (και ακόμα περισσότερο με το νέο), να φανταστείς μου έκανε οικονομία
και στην τσέπη μου :p (2008: 8 συσκευές, 2009: 6 συσκευές, 2010: 2 συσκευές (μαζί με το νέο iphone4 όταν βγει).

Και εγώ αν είχα το 3GS μπορεί να μην το έπαιρνα αλλά σε σχέση με το 3G νομίζω είναι καλή αναβάθμιση. Και όπως το πάει η apple μάλλον χρόνο παρά χρόνο θα το αλλάζω.

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Δεν είναι και μεγάλο πόσο τα 560 το χρόνο (κάποιοι το παίρνουν και με επιδότηση)!

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ καλυμμένος με το iphone (και ακόμα περισσότερο με το νέο), να φανταστείς μου έκανε οικονομία
και στην τσέπη μου :p (2008: 8 συσκευές, 2009: 6 συσκευές, 2010: 2 συσκευές (μαζί με το νέο iphone4 όταν βγει).

Καλά τις συσκευές τις αγοράζεις για να παίρνεις τηλέφωνο ή κάνεις συλλογή; :Banane0:

τσκ τσκ...μα τι ερωτήσεις ειναι αυτες! φυσικά ναι!

άντε να έρθει γιατί έχω ξεμείνει με ένα ένα android...(καλό είναι δεν λέω, αλλα iphone δεν ειναι!)

πάντως όσοι ξέρω που έχουν πάει σε Iphone, μου λένε οτι πραγματικά είναι το τηλέφωνο που έχουν κρατήσει πιο πολύ απ´όλα!

συμπερασμα: μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω, αλλά σίγουρα τελικά στοιχίζει λιγότερο :laugh:

αλλη δουλεια δεν εχω... να αγοραζω ο,τι βγαζει η Apple...

εδω ο κοσμος καιγεται...

Αν η cosmote μου κάνει καλή επιδότηση θα το πάρω. Αλλιώς μάλλον όχι μιας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το 3gs...